Happy friday.. I assume!

Jeg vet at noen bloggere og lesere syns jeg bør roe cella littegranne. Når det kommer til, en av de siste tiders debatter, «Hvor tidlig er det greit å reise fra barna?» Så er jo min variant av debatten ikke ukjent for mange av dere.. «Hvor sent er det greit å reise fra barna?» Ja for jeg skjønner jo at det sikkert ikke er så pedagogisk riktig å ikke overlate barna til andre en gang i blant, for løsriving, nye impulser og andre essensielle elementer i barns utviklingsprosess! (Nå drar Doc seg i håret, og tenker på om hun kanskje skal skrive ut noen medisiner mot denne hysteriskheten, som jeg driver å plager meg selv og leserne med til stadighet!)

Ja, så hva er det som skjer? Skal vi endelig ta oss en romantisk ferie sammen nå da, etter 3,5 år!?? Eh.. nei ikke akkurat, vi skal.. på date. Selv om det bare er nesten ETT ÅR siden sist! (Ja jeg vet, vi slår oss skikkelig løs!!) Og ungene skal ikke sove hjemme! Som i borte! Skummelt ord i grunn.

Nå skal det sies at jeg og Jack tenker helt likt om dette.. Og jeg vet at mange synes det er rart at vi ikke har tatt en helg på høyfjellshotell alene enda, eller drukket cafe au lait på en gatekafe i Paris. Men han skjønner ikke hvorfor vi skal reise fra dem, de må jo være med!! Og jeg er jo enig, så da er ikke det noe problem! Reise får vi gjøre.. en annen dag! Når de blir store større! ;)

Jeg har jo håpet på en litt utvidet sykdomsperiode jeg da, men nei. Ingen tenner, ingen feber, ikke noe utslett engang. NOFFING! Så nå ser det altså ut som det blir.. hold deg fast.. Ylvis i kveld! :D (Jack er vel nødvendigvis ikke like thrilled, men hva gjør man ikke for sin kjære på datenighten en gang i året?)

Litt ambivalent her nå,

men jeg er ganske sikker på at når vi først kommer oss ut, så blir det en svært..

IMG_4272 - versjon 2

Som vi kan leve på.. ett år til! ;-)

Det må du også ha! Om du skal på date, betrakte Eiffeltårnet med din kjære i skumringen, eller om du skal spise taco og se Skavlan.. mens ungene sover søtt!?

29 thoughts on “Happy friday.. I assume!

 1. Hvis det er noen som helst trøst, så er vi mye verre. Siden 2009 har vi vært ute, på kino, én gang, uten ungene. De andre gangene vi har vært ute uten barna (noen sinne) kan jeg telle på en hånd, og alle gangene var det for å handle. En gang så vilt som å dra til IKEA. Pjuh!

  • Det ER en trøst!! Elsker sånne historier.. da føler jeg meg ikke så unormal!! ;) Og jeg digget!!! blog award innlegget ditt!! Hahaha :D

 2. Try to enjoy! Jeg tenker at jeg er SÅ klar for å sende barna på overnatting, men så fikk jeg spørsmål fra mamma om hun ikke kunne ta de hjem til seg i helgen… Og jeg bare… Eh… Tja.. jo.. skal tenke på det! *svett* Ungene elsker det jo, men blir så forbaska stille her hjemme… :( God helg!

  • Det blir altså SÅÅÅÅ stille, vi spiste middag og snakket om akkurat det samme.. Mer savn enn nyting.. håper det bedrer seg med tiden.. ;)

 3. Åååh ♥️♥️♥️♥️ Kos dere massssevis – både på date (og det gjør nok prinsessene imens også ;-)) og vel forent igjen i morgen

  • Sesilie!!! Vi koste oss! Men jeg skal innrømme jeg trippet på morgenkvisten der.. fordi jeg hadde nemlig fått streng beskjed om å sove leeenge, og «Ikke hent dem et sekund før halv elleve!!» Jeg sov lenge også, halv 9!! ;) Men de timene mellom der var lange.. hehe, gammel vane er vond å vende gitt!!
   Og smask!

 4. Rev meg litt i håret i begynnelsen her, lurte litt på om jeg skulle dra ned å kidnappe deg oppover for et glass pepsi max på verandaen mens vi nyter solnedgangen.. Men pustet litt roligere etterhvert når jeg forsto at dere faktisk har gått til det skritt og latt ungene få litt fred fra dere..

  By the way. Jeg skal for late mine søte små flere ganger de neste to månedene og sette snuten mot, ja hold deg fast:OSLO.

  Først i begynnelsen av April, men det blir veldig kort og bare for en natt, men i begynnelsen av mai skal jeg nyte hele tre netter på hotell og lite fastsatt program, så kanskje vi sees på kafe? Om du klarer å løsrive deg da… Fra ungene… :) :) :)

  • Hahaha, jeg visste du kom til å bli alvorlig bekymra!! ;P Pepsi max og solnedgang hørtes foressten veldig fristende ut!! :)
   Jeg skal si deg en ting!!! Jeg skal løsrive meg sånn at selv jeg!! kommer til å bli bekymret!!! Didriksen is coming to toooown!!!! :D Har skrevet det ned i kalenderen og gleeeeeder meg :D :D :D

 5. Skjønner at jeg er CRAZY! Jeg dro på konsert når mini var 1 måned gammel (konserten var 5 min unna, og jeg så mer på mobilen enn mot scenen, og var superhappy etter siste sang og jeg endelig kunne løpe hjem). I april, når hun er 10 mnd, så skal jeg en hel uke til New York uten henne, og jeg gleeeder med sånn! Men så skal hun være hos besten sin da, noen hun kjenner veldig godt og er trygg på :)

 6. Jeg skal snike meg med på den cafedaten med Doc!! Jeg har så lyst til å møte henne! :D

  Anyway, back to you. Ja, du vet jo at jeg også er hysterisk. Når jeg leste dette så tenkte jeg «yikes, klarer du å dra fra lille, vesle, minsta en hel natt!». Beundringsverdig. Jeg klarer knappest 3 åringen en natt. Og det var jo bare fordi han spurte om det selv, var helt klar på hva han skulle, at han skulle alene, og at han ikke glemte det men spurte flere ganger. Hjertesmerte. Hoho.
  Doc kommer antagelig til å ha reseptblokken klar som bare det på den cafedaten!

  Hvordan var det??

 7. haha vi er av samma ulla altså! vi har det helt samme syndromet :-p. jeg vil ha med snuppeline på alt…å reise bort en hel helg å gå glipp av noe med henne er uaktuelt! 1 natt kan så være (som den ene gangen vi var borte på julebord)

  vi drar sjeldent borte på date, da er det heller jeg som drar bort til venninner for å drikke vin og han er hjemme. jeg er et supersosialt dyr og samboeren elsker å sitte å pusle foran pcn og bruke hjernen. da er det så godt å ha snuppeline hjemme dagen etterpå så jeg kan nyte henne da. (for når hun sover har det jo ikke noe å si hvor mamma er)

  men så koslig at dere skal på date da,hipp hipp hurra :))) kos dere og nyt det!!!

  • Deeeilig å lese at det finnes flere av samme ulla :) Jeg har ikke problemer å dra ut en kveld om Jack er hjemme, men det er liksom noe med den natta uten dem her.. Hva om de våkner? Hva om ditt, hva om datt.. Usj, nei det var ikke noe særlig det. Men vi koste oss altså, hyggelig å få litt tid alene! Men det er aller mest hyggelig å være sammen, heeele familien!! ;)

 8. Du og Jack, Eventyrmannen og meg. Vi tenker helt likt der. Har ikke noe behov. Skal vi dra et sted og oppleve noe nytt og spennende er det klart vi vil ha guttene med! Det går seg til :) De blir større og etter hvert kommer de til å nekte å være med de traurige foreldrene på hytteturer, så det er bare å nyte mens de fortsatt ikke kan gjøre motstand.. ;-)

 9. Jeg er av samme sorten jeg også, når vi skulle gjøre noe hadde vi lyst å gjøre det sammen – alle sammen. Og vi gjør det enda – er sammen. Mange synes å mene at det er noe galt i ikke å reise bort alene, å ha med barna på det man gjør. Jeg tenker at det som er riktig for oss behøver ikke nødvendigvis være riktig for andre. Og vice versa. Og vi gjør som vi mener er best – det synes jeg dere skal gjøre også:)

  God ny uke og varm klem til deg
  Hanne:)

  • Det er så deilig å høre at andre tenker på samme måte! For det er litt date-press der ute merker jeg!! Phew, for at vi er heeelt normale! ;)
   Gode klemmer til deg Hanne <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *