Vinn Mammarådet!

Konkurransen er avsluttet

Har du ikke lest Mammarådet enda sier du? Hva er vel da mer flaks enn at jeg gir bort en i dag!!? Skriv bare en kommentar under! Så lar jeg Random avgjøre det hele om et par dager! Vinneren annonseres på facebook-sida mi!

Kan jeg by på et ferskt, signert eksemplar av Mammarådet?

 

Skulle du ikke vinne, da burde du klikke den rett hjem! Det er en must have, og en sånn bok som man kan lese mange ganger! Helt objektivt sett selvfølgelig (Fant den litt billigere her, både bok og ebok!)

Now if you´ll excuse me.. Jeg har en bok å stikke nesen ned i -igjen!

bilde-2

Ha en veldig fin dag!!

105 thoughts on “Vinn Mammarådet!

 1. ÅÅ, ja! Nå skulle jeg akkurat se om de selger den i bokhandelen på skolen, men da kan jeg jo krysse fingrene og vente til neste uke!

  • You´re soo in! Satser på å få gjort det i morgen! Driver og pakker.. fjelltur i helga!! Skal bli deilig! God helg til dere alle på øya

 2. Hei:) Har ikke lest den boken enda nei… er mamma til 3 små (på 18 mnd, 3 år (ble det igår faktisk) og 6,5 år). Så tipper jeg vil kjenne meg igjen i mammarådet
  Ha en fin dag

  • Oi du har nok å henge fingrene i skjønner jeg!! Gratulerer med overstått til 3 åringen!! Du vil garantert kjenne deg igjen! Veldig varierte, interessante og spennende tekster! God torsdagskveld Liva!

 3. Hadde hjelpt et fattig studentbudsjett, har ikke fått kjøpt den endaa! DUVET, jeg skal jo bli mamma en dag jeg og, så den må jo leses av lillesøss også! DUERFLINK

 4. Jatakk, jeg hadde blitt veldig glad for et ferskt, og ikke minst signert eksemplar av Mammarådet:)

  Ha en veldig fin dag du også,
  klem til deg:)

  • Så hyggelig at du er med Hanne! Blir alltid glad for å se deg, om det er her eller der!! Ha en superliscious torsdagskveld, og helg!! Vi reiser til fjells! Juhuuuu!!!

 5. Åååh!!! Denne hadde det jo bare vert helt perfekt å lese her jeg går sykemeldt og gravid med nr 2!

  Krysser fingrene jeg da!

 6. morsomt at jeg tenkte på å stikke innom en bokhandel å se akkurat etter den boken en dag her da men jeg glemte det!(flaut!) MEN JA jeg skal faktisk kjøpe denne boken, om jeg ikke vinner den så skal jeg jammen meg kjøpe den altså. men nei takk til e-bok,jeg vil ha den i ekte bok form! (KAKEFORM?) ELSKER BØKER :)) ha en flott kveld,heldig er den som vinner boka :))

  • Hallo.. flaut er det ikke! Jeg glemmer jo ALT. Jeg vet ikke om jeg skal skylde på ungene, eller alderen.. men før var jeg en sånn som husket ALT!…
   Enig i at e-bok ikke er så attraktivt, nei så nymotens blir jeg nok aldri gitt!!
   Ha en fabilisscious torsdagskveld

  • Ikke flaut i det hele tatt Du har jo sagt at du følger på Bloglovin og da er det jo egentlig ikke noe poeng.. men hyggelig at du følger meg der også!! Har du facebookside?

 7. Hadde vært kult å vinne. Elsker å lese bloggen din, så ser for meg at boken sikkert er like bra

  • Tusen lig takk Kristin!!! Den er utrolig bra, og jeg føler meg veldig beæret av å ha teksten min mellom alle disse suuperdyktige bloggerskene

 8. jeg også kan egentlig utelates fra trekningen;) (boetsett fra det med den signaturen da;)
  jeg las boka på en natt, (ikke min tidligvakt morgenen etter for å si det slik) og boka er laangt ifra arkivert enda, den ligger klar for etpar ønskerepriser:) flinke damene!

 9. KLART jeg ønsker meg boken som stort sett alle mine yndlingsbloggere har skrevet! *krysser fingre og tær*

  • Ja er det ikke kult!! Jeg blir svimmel når jeg tenker på det!! Ha en fin fin torsdagskveld!! Ps. DIGGET brille-bildet av dere på facebook

 10. ooooo – er jeg for sent ute???? Håper ikke det!!!!
  Jeg er jo helt konge på å vinne Random-trekninger her hos deg – så dette blir vel bare barneskirenn
  Det er skikkelig flaut å innrømme, men jeg har ikke lest boka di, jeg venter liksom på det signerte eksemplaret..

  • Hahaha nei, det er du ikke! Trekker i morgen! Hehe jeg ler meg i hjel hvis Random velger deg igjen!! ;D ;D Ikke flaut i det hele tatt.. hvem har vel tid til å kjøpe bøker i disse utstillings-tider da!!!!
   Massevis av klemmer

 11. Ja jeg blir veldig gjerne med
  Har en som har ønsket seg denne boken, å jeg liker og overraske
  så jeg prøver og krysser fingrene
  Er jeg heldig så kan jeg lese først (forsiktig) så kan jeg pakke den inn :p
  Hilsen fra Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.