Vinn Mammarådet!

Konkurransen er avsluttet

Har du ikke lest Mammarådet enda sier du? Hva er vel da mer flaks enn at jeg gir bort en i dag!!? Skriv bare en kommentar under! Så lar jeg Random avgjøre det hele om et par dager! Vinneren annonseres på facebook-sida mi!

Kan jeg by på et ferskt, signert eksemplar av Mammarådet?

[slideshow gallery_id=»15″]

 

Skulle du ikke vinne, da burde du klikke den rett hjem! Det er en must have, og en sånn bok som man kan lese mange ganger! Helt objektivt sett selvfølgelig ;-) (Fant den litt billigere her, både bok og ebok!)

Now if you´ll excuse me.. Jeg har en bok å stikke nesen ned i -igjen!

bilde-2

Ha en veldig fin dag!!

105 thoughts on “Vinn Mammarådet!

 1. ÅÅ, ja! Nå skulle jeg akkurat se om de selger den i bokhandelen på skolen, men da kan jeg jo krysse fingrene og vente til neste uke!

  • You´re soo in! Satser på å få gjort det i morgen! Driver og pakker.. fjelltur i helga!! Skal bli deilig! God helg til dere alle på øya <3

 2. Hei:) Har ikke lest den boken enda nei… er mamma til 3 små (på 18 mnd, 3 år (ble det igår faktisk) og 6,5 år). Så tipper jeg vil kjenne meg igjen i mammarådet :)
  Ha en fin dag :)

  • Oi du har nok å henge fingrene i skjønner jeg!! Gratulerer med overstått til 3 åringen!! :) Du vil garantert kjenne deg igjen! Veldig varierte, interessante og spennende tekster! God torsdagskveld Liva! :D

 3. Hadde hjelpt et fattig studentbudsjett, har ikke fått kjøpt den endaa! DUVET, jeg skal jo bli mamma en dag jeg og, så den må jo leses av lillesøss også! DUERFLINK <3

 4. Jatakk, jeg hadde blitt veldig glad for et ferskt, og ikke minst signert eksemplar av Mammarådet:)

  Ha en veldig fin dag du også,
  klem til deg:)

  • Så hyggelig at du er med Hanne! Blir alltid glad for å se deg, om det er her eller der!! :) Ha en superliscious torsdagskveld, og helg!! Vi reiser til fjells! Juhuuuu!!! :D

 5. Åååh!!! Denne hadde det jo bare vert helt perfekt å lese her jeg går sykemeldt og gravid med nr 2! :)

  Krysser fingrene jeg da! :D

 6. morsomt at jeg tenkte på å stikke innom en bokhandel å se akkurat etter den boken en dag her da ;) men jeg glemte det!(flaut!) MEN JA jeg skal faktisk kjøpe denne boken, om jeg ikke vinner den så skal jeg jammen meg kjøpe den altså. men nei takk til e-bok,jeg vil ha den i ekte bok form! (KAKEFORM?) ELSKER BØKER :)) ha en flott kveld,heldig er den som vinner boka :))

  • Hallo.. flaut er det ikke! Jeg glemmer jo ALT. Jeg vet ikke om jeg skal skylde på ungene, eller alderen.. men før var jeg en sånn som husket ALT!…
   Enig i at e-bok ikke er så attraktivt, nei så nymotens blir jeg nok aldri gitt!! ;)
   Ha en fabilisscious torsdagskveld :)

  • Ikke flaut i det hele tatt :) Du har jo sagt at du følger på Bloglovin og da er det jo egentlig ikke noe poeng.. men hyggelig at du følger meg der også!! ;) Har du facebookside?

 7. Hadde vært kult å vinne. Elsker å lese bloggen din, så ser for meg at boken sikkert er like bra :D

  • Tusen <3 lig takk Kristin!!! :D Den er utrolig bra, og jeg føler meg veldig beæret av å ha teksten min mellom alle disse suuperdyktige bloggerskene :)

 8. jeg også kan egentlig utelates fra trekningen;) (boetsett fra det med den signaturen da;)
  jeg las boka på en natt, (ikke min tidligvakt morgenen etter for å si det slik) og boka er laangt ifra arkivert enda, den ligger klar for etpar ønskerepriser:) flinke damene!

 9. KLART jeg ønsker meg boken som stort sett alle mine yndlingsbloggere har skrevet! :D *krysser fingre og tær*

  • Ja er det ikke kult!! Jeg blir svimmel når jeg tenker på det!! Ha en fin fin torsdagskveld!! Ps. DIGGET brille-bildet av dere på facebook 8-)

 10. ooooo – er jeg for sent ute???? Håper ikke det!!!!
  Jeg er jo helt konge på å vinne Random-trekninger her hos deg – så dette blir vel bare barneskirenn :)
  Det er skikkelig flaut å innrømme, men jeg har ikke lest boka di, jeg venter liksom på det signerte eksemplaret.. ;)

  • Hahaha nei, det er du ikke! Trekker i morgen! Hehe jeg ler meg i hjel hvis Random velger deg igjen!! ;D ;D Ikke flaut i det hele tatt.. hvem har vel tid til å kjøpe bøker i disse utstillings-tider da!!!!
   Massevis av klemmer <3

 11. Ja jeg blir veldig gjerne med :)
  Har en som har ønsket seg denne boken, å jeg liker og overraske
  så jeg prøver og krysser fingrene :)
  Er jeg heldig så kan jeg lese først (forsiktig) så kan jeg pakke den inn :p
  Hilsen fra Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *