Jack Bauer på politiets sykkelauksjon

The following takes place on tuesday between 18 and 19…

Jeg spør Jack om han ikke kan dra ut til Asker på politiets sykkelauksjon, jeg trenger ny sykkel. Og gjerne en som ikke er verdt 30 lapper, sånn at den ikke blir stjålet.. med en gang hvertfall! Jeg har nemlig ikke tellingen på hvor mange sykler vi har blitt frastjålet de siste årene.

Jack drar, men får beskjed om at han er for tidlig ute, auksjonen er på onsdag!! Jeg unnskylder meg for at jeg er så loka, men han så heldigvis ikke på det som en bomtur.. han fikk gode tips til hvordan gjøre et bra kupp nemlig!

The following takes place on wednesday between 18 and 19..

auk

Jeg gledet meg sånn inni hampen til han skulle komme hjem med ny sykkel til meg.. strålende fornøyd med kuppet han hadde gjort!!

Keith&bike

Jeg drømte meg bort der jeg befant meg i et kaos uten like, av rot og av unger som nektet å høre snakk om seng og soving.

 

drømmer

Noe sånn som dette hadde ikke vært så verst det heller.. (for jeg er virkelig IKKE kravstor!)

delorean-anyday-bicycle

Jeg våknet på en måte ganske brått opp fra de drømmene…

IMG_4518

Ikke nok med at den var punka på begge hjulene, rusten, og hadde dårlige bremser.. men hvor skal man sitte!!????

At en tyv ville stjele denne, var virkelig noe som fikk meg til å klø meg hardt i hodet. For en amatør!!

Hahahaha! Jeg har ikke ledd så godt siden vi ramla så lange vi var på glatta etter boklanseringen, og Jack beroliget bekymrede forbipasserende med at: «Det var meninga!»

Jack som hadde stått helt bakerst, bød febrilsk på en sykkel.. han ikke så!!! Og han fortalte om en «walk of shame» som ingen kan forstå! Der sto sykkelpatriotene på rekke og rad.. og de betraktet min mann gå «all in» med 550 norske for dette.. vraket! Eller det som på godt norsk kalles «katta i sekken!»

Men Jack… jeg trenger virkelig en sykkel! Så til neste gang:

imageedit_10_4237871397

Har du sykkel? Trenger du den? Hvis ikke kan jeg kjøpe den kanskje? Hvis ikke, vet du hvor jeg kan gjøre et kupp på en som i hvertfall har.. et sete!?

(Foto: Cornelius Poppe NTB scanpix, 24.wikia.com)

18 thoughts on “Jack Bauer på politiets sykkelauksjon

 1. Hahaha tenk deg de lårmusklene du får når du må stå og sykle. ALLTID!!!

  Jeg kjøpte min på halv pris i bakgårdssalget til oslo sportslager en vår for noen år siden. Det er ikke akkurat hyggpig brukt for jeg bruker lenger tid til jobben på sykkel og ser ut som jeg har deltatt i Birken når jeg endelig kommer fram, svett og sliten.

  Men jeg tenker den kan bli praktisk med sykkelsete og to unger en dag….

  • Ja tenk de lårmusklene!! Og tenk de blåmerkene på de lårmusklene når jeg skulle bremse (med bremsene som ikke fantes!) ;)
   God påske til deg, M, magen og tannlegen :D

 2. Haha!! Dritbra! xD

  Har du forresten fått sengetøyet fra Ebay nå? Jeg vet jeg bestilte enda et fra samme selger, etter du hadde bestilt ditt – og det har jeg fått. Så har du ikke fått det får du sende en sur mail :)

  • Jeg.. ehm.. kremt.. hadde klart å klusse det til med den bestillingen.. fant jeg ut (heldigvis før jeg sendte sur mail) Så da prøver jeg en gang til.. #lokedronningen ;)
   Ha en deilig påske :D

 3. Jeg lo og lo når jeg leste nedover, kjente pulsen øke i tak med antall ord. Hva jeg hadde jeg ikke gitt for å se selveste Jack «do thel walk of shame»? Fantastisk!

  Ellers kan jeg anbefale http://www.finn.no som er en utmerket leverandør av sykler til Avdeling Holt.

  • Haha jeg kan love deg at den walken of shame var et hot topic rundt middagsbordet i mangt et hjem i Oslo og omegn i forrige uke! ;)
   Må sjekke ut Finn tror jeg.. ( for noe sykkelauksjon vil jeg neppe få han med på igjen..) ;)

 4. Haha, nå lo jeg godt :P Mannen lurte på hva som var så gøy :P Men finn.no har en del fine sykler til langt under halv pris. Jeg skal ta frem min sykkel igjen også nå. Det er deilig å sykle istede for å gå. Også har vi sånn vogn til å ha ungene :)

  • Hmm har en sånn vogn vi også.. den er faktisk ikke stjelt!! Men kommer jo ikke noe sted med den.. uten sykkel!! ;) Skal sjekke ut Finn!!
   God påske Fru <3

 5. Dere to altså!! *lersåjeggriner* Sikker på at dere må være det mest sjarmerende paret som finnes! Om man skal se positivt på det så er det jo absolutt potensiale i den sykkelen der! Du kan style den som du vil. Nytt sete, luft i dekkene og litt maling så blir det garantert en suksess ;) Jeg ønsker meg også en ny sykkel.. kan ikke sykle Bergen- Voss med kurv på styret og barnesete bak liksom. Ja, med mindre man planlegger telttur underveis selvsagt. Da kan det jo være praktisk med en kurv til diverse…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *