Rot til mye ondt

Jeg bøyer meg i støvet for deg. Jeg omfavner deg. Jeg tar deg i hendene. Jeg stiller opp for deg hele tiden. Og jeg setter deg på plass.

Slik som man ofte gjør mot de man er glad i!

Du er en stor del av livet mitt, og både morgen og kveld møtes vi. I helgene oftere. Noen ganger gjør du meg sint, andre ganger lei meg.. Slik nære relasjoner jo gjør.

Men sannheten er at jeg hater deg! Jeg kan ikke fordra å se på deg! Jeg klarer simpelthen ikke se på deg. Tenk, alt jeg kunne bedrevet tiden med om jeg ikke hadde brukt tiden sammen med deg! Jeg kunne for eksempel ha skrevet en bok, lest en (og det samtidig!), laget albumer, fått sjekket Instagram, sett serier på Netflix og lært meg å bake!! Du er rot til mye ondt du!

Så Rot, jeg kommer alltid til å omgås deg for jeg må, ikke fordi du er noen jeg liker. Din tidstyv!

Er du plaget av Rot? Klarer du å se på han, og la ham være i fred? Eller føler du som meg, at du ikke gjør annet enn.. å mislike hans tilstedeværelse og ser deg nødt til å sette ham på plass hele tiden? Hvilke hverdagssysler (eller tidstyver som jeg liker å kalle det) misliker du mest?

thismorning

Bilder tatt av Rot, og vårt triste møte i morges.

Sånn, da ser jeg at det er på tide å sette Rot på plass igjen her… (eller rydde som det også heter)

8 thoughts on “Rot til mye ondt

 1. Vi møtes dessverre ganske ofte vi også, ja. Spesielt på badet og i gangen. Jeg blir sprø! Skjønner bare virkelig ikke hvor vanskelig det skal være å henge/sette noe på plass?! Uansett så er det nok litt sånn jevnt over system i kaoset her hos oss. Jeg kunne nok aldri blitt en interiørblogger :D Ønsker deg en super- duper dag hvor du dumper Hr. Rot litt ;)

  • Ja badet og gangen er en svært så populær møteplass her også!! Sprø ja, bare forbokstaven! Jeg håper hvertfall ungene kan lære å rydde etter seg når de blir eldre. Jack er det nok desverre ikke noe håp for! ;)
   God kveld til deg Drømmelykke! :-*

 2. Jeg har begynt å premiere de som tenker helhetlig.
  Eks. Barna får 5 kroner for å tømme oppvaskmaskinen. De får 10 kroner om de tar ting som er møkkete inn i oppvaskmaskinen. Selv om det bare er et glass. For står det et glass på benken, kommer det et til og en asjett og næmmen har du sett den potetgullbollen fra lørdag?

  Jeg adresserer rotet.
  Eks. Jeg har ei som konsekvent gjør ting halvveis. Irriterer meg grønn. Nå har jeg begynt å rope henne ned for å henge opp jakka. Rope henne opp for å rydde lekser. Nå har hun begynt å si «jeg må gjøre ditt først hvis ikke blir mamma gææærn».

  Ellers er kasser kjempeflott til å skjule skitt og lort. :D

  Møkkarot!

  • Er så smart du Holt!! Gleder meg til ungene begynner å forstå verdien av kroner og øre her i gården også! Jeg skal bruke det for det det er verdt! ;-P Og er det ikke utrolig hvor fort det hoper seg opp på kjøkkenbenken???? Jeg føler at jeg står med nesa nedi den oppvaskmaskinen hele tiden!!?
   Hahaha for «jeg må gjøre ditt først hvis ikke blir mamma gææærn»!! Gleder meg litt til å høre det også! ;-P
   Og ja!!! Kasser! Da kan jeg jo bare legge Rot oppi den kassen jeg har nærmest, slippe å legge alt der det egentlig skal være.. spare tid, og få lest den boken! Thanks hon for tidsbesparende tips! Morgendagens prosjekt! :D

 3. Ja det ser stort sett bomba ut hos oss. Oppvasken står på benken, grøt er smurt utover kjøkkenbordet, duploesken er snudd på hodet og soverommet vårt har ALLTID døren lukket. Jeg orker ikke engang forholde meg til det rommet.

  Men i morgen kommer megler så jeg vet hva jeg skal gjøre i kveld. Blir verken netflix eller store ord fra en kommende forfatter for å si det sånn.

  • Haha jeg forholder meg heller aldri til soverommet!! ;)
   Glad du også kjenner på at du må nedprioritere forfatterkarrieren til fordel for hverdagslige sysler fra tid til annen ;)
   ..spennende med nytt-hjem prosjekt da!!!!
   God helg Kirsti! :D

 4. Jeg har jo allerede avslørt at jeg er en husmor som ikke er i bruk. *kremt*
  Ser ikke rot, leker og sånn bare tråkker jeg glatt over.
  Klesvask synes jeg egentlig aldri tar slutt!

  • Hehe, hvor deilig det må være å bare kunne tråkke glatt over!! :) Jeg tviler på at det at jeg SER rotet, gjør meg til en spesielt brukandes husmor… ;-P Understreker vel bare at jeg har noe sånn som ryddemani!? Klesvasken TAR aldri slutt!
   God helg kjære du! :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *