Vil du høre hva jeg har å si?

Nå er det ikke til å stikke under en stol at det ikke er alle som er interessert i hva jeg har å si hele tiden.. Ja, ta Jack for eksempel..

Typisk scenario:

-Du hører jo aldri etter hva jeg sier!! (sier jeg da typisk)

-Joda, du sa noe om en katt på rømmen! (sier han da typisk)

-Nei! Jeg sa, nå MÅ DU GÅ Å LESE AV STRØMMEN! Og jeg har sagt det ETT HUNDRE ganger!!

For ikke å snakke om ungene..

-Ta på deg ull under kjolen!

En time senere…

-TA PÅ DEG ULL UNDER KJOLEN, nå har jeg sagt det HUUUNDRE GANGER!!

Eller Erna Solberg forsåvidt, som jeg nylig søkte jobb hos.. Men hun ville ikke ha meg inn på intervju for å høre hva jeg har å si engang!??

Eller naboen som jeg holdt porten åpen for når hun kom gående.. og som gav meg en skjennepreken uten sidestykke, for jeg ikke lukka porten etter meg!!! Der jeg bare fikk sagt (til en rygg med døve ører) «Jamen.. jeg holdt den jo oppe for deg daa…»

Eller firmaet som sendte meg sokker uten at jeg hadde bestilt sokker, og det endte med inkasso og forbrukerrådet. Ja, og bokklubben jeg meldte meg inn i pga. velkomstpremien, og avbestilte neste bok, men allikevel fikk.. «Nei vi har ikke registrert noen avbestilling!!!» «Jamen…..»

Men så har jeg jo deg da!! (for jeg regner jo med det, siden du har lyttet på meg såpass langt ned i innlegget ;) )

Og.. Sandvika Storsenter!

Og her kan du lese hva jeg hadde å si til dem i intervjuet de gjorde med meg i den nyeste utgaven av Destination Sandvika magasinet:SCAN0005

Liker ikke du at folk er interessert i hva du har å si? Det være.. mannen, barna, Erna, naboen, useriøse sokkefirmaer, bokklubber, eller glossy magasiner? Hører alle på deg kanskje?

21 thoughts on “Vil du høre hva jeg har å si?

 1. Det hørtes litt kjent ut, i alle fall scenario en og to ;) Spesielt gøy er det når mannen kommer med det han synes er en supergod idé, før jeg tørt svarer: «Det foreslo jeg for to uker siden.»

 2. Ja, jo selvsagt ønsker man jo å bli hørt? Blogg er en måte som folk kan høre på meg, eller velge å ikke gjøre det, hjemme har de ikke store valget. Ditt innlegg kunne jeg skrevet, bare ikke like bra, «jeg har jo sagt det hundre ganger» skal jeg slutte å si. Jeg sier det for mye. Hvorfor sier vi sånne ting?

  Ønsker deg en herlig dag, det er faktisk sol!

  • Holt! Du hadde skrevet det bedre!! Og ja, jeg må slutte med det hundre ganger opplegget mitt jeg også…. Ja hvorfor sier vi sånt? Det er jo regelrett.. løgn!! ;-P
   God helg kjære du!!! Og jeg må si at jeg er glad for at jeg har funnet bloggen din!!! Og jeg gir både deg, og bloggen din HUNDRE tomler opp!!!! ;-*

   • De tomlene, assa….. en dag, når jeg har drukket litt mer enn to rusbrus før jeg begynner å gjespe, da skal jeg be mannen laste ned loggfilene og så skal jeg ta på meg Frøken Detektiv kostymet og finne frem sjåååååglasa! Og så skal jeg oppsøke han/hun/dem i beste «Trolljägarna» stil med iPhone kamera og konfrontere direkte! Blir du med – du kan få mikrofon med ullsokk?

 3. Haha, du kloke morsomme dame! Jeg hører gjerne på deg. Selv har jeg erfart at det er lettere å bli hørt på bloggen, der bruker jeg nemlig halvparten så mange ord for å få frem poenget mitt. Også snakker jeg nok litt lavere der. Jeg burde nok ta det til etterretning, men vi får nå se.

  • Takk Carina, du er snill du :) Ja bloggen er der jeg føler jeg blir mest lyttet til også.. Selv om jeg bruker 10 setninger på å få sagt det du sier i en kort en.. ;-) Hmm.. ja det er kanskje et poeng det der med lavere stemmeleie… ;)

 4. i hear you woman :) vet ikke om folk hører på meg jeg,jabber jo hull i hodet på mannebeinet da sier han…men jeg vil ikke høre på han å velger å ikke tro på han :-p

 5. Føler ikke at noen i huset her hører på meg iallefall… Og det er jo gjerne de jeg helst skulle fått til å høre!
  Likte intervjuet med deg :)

  • Thanks hon! ;) Godt det ikke bare er her.. da er det ikke meg det er noe galt med hvertfall, tenker jeg da. Det må være de rundt (som ikke vet sitt eget beste! ;) )

 6. Herlig! :) Jeg blir i grunn lyttet til ganske ofte, og særlig nå for tiden, du…. Men det handler sikkert om at jeg forvandler meg til en drage dersom en av guttene mine ikke hører etter. I enda noen måneder må de frykte real ild i tillegg.

  Så gøy med publisitet, likte svarene dine godt :) Må forresten innrømme at jeg har sett nevnt at du har så vakker dialekt. Det har gjort meg nysgjerrig, kan ikke si annet, altså :)

  • Ja preggis-kortet er smart ha i denne sammenheng! Den fordelen har jeg desverre ikke nu, men bare vent!! ;)
   Gøy med litt publisitet ja, jeg nekter ikke for det.. ;P
   Den vakre dialekten.. den tror jeg er diskutabel.. ;)
   Ha en fin søndag Eventyrlige Elin!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *