Det som bare skjer på Youtube..

Jeg har giftet meg inn i en festlig familie det skal sies. Og i svigermors bursdag i går.. var det jo, som alltid, veldig festlig! Kanskje litt mer enn vanlig!

1

4

3

2

5

Og om du trodde at folk på Oslos beste vestkant er fine på det… tro om igjen ;)

6

Har du hatt en festlig helg? Er du fin på det? Elsker du pavlova så mye at du ikke bryr deg om litt rusk i toppingen?

(Ps. Gratulerer med dagen i morgen svigermor, mamma og superbestemor! Vi digger deg!! Og takk svigerfar for at du er slik en elendig bursdagskakebærer, og for å gi oss den beste latteren vi har hatt på lenge!)

29 thoughts on “Det som bare skjer på Youtube..

 1. Helgen var ikke så innmari festlig, men den var veldig bra allikevel! Og jeg hadde nok bare fjernet de mest synlige hårene, og passet på at jeg ikke skrapte helt inntil gulvet kanskje? *glad i kake*

  • Jeg skal ikke skryte på meg at HELE helgen var så forferdelig festlig.. Lørdagen var mest forferdelig. Men søndagen veide opp! ;)
   Egentlig så er jeg veldig kresen, men jeg tenker ofte som så..»Det jeg ikke vet har jeg ikke vondt av!!» Så jeg forsynte meg ikke selv, men jeg ble servert et stykke. Og det var ALTFOR fristende til å motstå.. ;)

 2. Ååå, akkurat det der gjorde jeg i en bursdag da jeg var sånn sju år også! Det går inn som et av de mest dramatiske øyeblikkene i mitt liv. Ja, det og siste døgns omgangssjuke. Livet hang i en tynn, tynn tråd i syvtiden i dag tidlig.
  Helgen hat derfor vært litt så som så. Først He, så meg. Pjuk.
  Og ellers? Næh, er vel ikke så nøye på ting:) Heller litt rusk i kaka, enn ingen kake i det hele tatt!

  • Hehe ja det kan jeg tenke meg, tror svigerfar syns det var litt kjipt også. Han ble ganske paff haha ;)
   Oh nooo omgangssjuka??? Fødsel x 10 liksom!!! Du har min fulle sympati, håper alle er friske nå hvertfall!

 3. Herlig, det lager bare litt ekstra latter og kos.
  Samme skjedde i sommer på min mammas bursdag eller var det pappa (ikke lett å huske når det kun er en uke som skiller). Det var en favoritt til min svoger, så han tok like så greit halve kaken og spiste ja ;-). Hihi

  • Så det kan skje i de beste familier altså!! ;) Men det som er.. som Jack påpekte så fint når vi spiste gulvkaken. «Dette hadde aldri vært noen krise på Karmøy!! For der hadde de hatt.. 15 andre kaker, hahaha!!!» Vi blir latterliggjort her øst pga kakekulturen vår, helt forferdelig vettu.. ;P

  • Ja ikke sant, det var det jeg også tenke. Og mitt immunforsvar trengte nok det, for jeg er egentlig livredd bassilussker… Så nå blir jeg nok ikke syk på noen år!

 4. Hahahaha, jeg elsker familien til Jack!
  Og hallo, heller gulv-pavlova enn ikke noe, sier seg selv. :D

  Vi har hatt en festlig helg, lørdag var særlig innholdsrik. Slo ut håret med både sushi og øl på sushi&wok, etterfulgt av valkyrien allstars konsert (during earth hour, så akustisk og masse stearinlys)!

 5. Ha ha ha :-D
  Jeg har hatt en festlig helg med utegrilling i snøen og skateboardkjøring (ikke i snøen)
  Om jeg er fin på det? Nei, absolutt ikke. Jeg hadde glatt spist den kaka med både hår, tåfis og rusk. No problem.

  • Den skateboardkjøringen.. om den inkluderte deg, så er jeg særdeles imponert, hehe :) Jeg er gift med en ex-pro en, så si fra om du trenger å lære noen triks!! ;P

 6. hahahahaha!

  Pavlova er utrolig godt. Jeg hadde muligens spist av gulvet selv, i alle fall om det ikke var flere kaker å oppdrive ;) Kake må man ha.

  Helgen var syk. Eller, jeg var syk i helgen. Mageviruset går som en vill skogsbrann i nærområdet! Men Men, nå vet jeg at det er ca ett år igjen til neste gang jeg blir syk ;)

  • Det var bare den ene ser du.. og da var det jo faktisk litt krise!! Så da var det bare en mulighet.. ;)
   Aia, mageviruset er jo det ondeste viruset man kan få i hus.. Stakkars.. Vi hadde vår runde for noen måneder siden, håper inderlig det blir hvertfall ett år til neste gang!

 7. Hahaha! Ja, jeg elsker pavlova så mye at jeg tror jeg ville vurdert en bit eller to :-) Bra øyeblikksbilder du fikk der! Fin kveld til deg :-)

  • Tror det er den beste kaken jeg også vet om! Og jeg mistenker at svigermor trolig hadde skrubbet både gulv og renset på tepper før den store dagen, så da var det ikke så ille. Men jeg hadde ikke spist den fra hvilket som helst gulv! Vårt feks hehe! ;P
   Det var faktisk ikke bilder, men film (tror du jeg ble glad når jeg fikk dette på tape eller?!) jeg har tatt screenshots fra.. Filmen er jo selvfølgelig mye mere moro.. men så var det den herre privacy policyen min da vetdu.. ;-)
   Ha en strålende fin dag :D

 8. Er ikke så veldig fin på det men er hysterisk når det gjelder basillusker og hadde nok ikke spist fra gulvet – sofaen kanskje… hvis det var pavlova i alle fall;)

  Ha fine aprildager,
  klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *