Get my style peeps

Altså, nå har det altså vært så mye masing her, om hvor jeg kjøper klærne mine, og hva jeg gjør for å se så stylish ut som jeg gjør til enhver tid.. At jeg har bestemt meg for å avsløre mine hemmligheter!

Så her er min hemmelige oppskrift to a everyday-smashing-look.. Jeg snakker om intet ringere enn Diaperdivas elegante look.. rett på mobilen, Ipaden, Macen eller datamaskinen din -og det helt gratis!! Jeg har heller ikke noen sponsorer som kaster $$$ etter meg.. Jeg gjør dette KUN for jeg håper du kan bli inspirert! (og slutte å mase sånn!)

IMG_4237

Og hvis du ikke føler at livet ditt ble beriket i en eller annen grad nå.. så kan jeg ikke hjelpe deg..

Hva består ditt typiske OOTD av? (outfit of the day, om du ikke er into moteblogg-sjargongen) Ble du ikke veldig inspirert nå?

22 thoughts on “Get my style peeps

  1. Jeg måtte virkelig lese for å finne ut hva OOTD var…. jeg er ikke «der» nei? Jeg ble i hvert fall blid, og det er jo et godt utgangspunkt for en bra dag, er det ikke?

  2. You are so beutifuuuuuuuul!!!! Har venter og ventet på dette innlegget for å kunne kopiere stilen. Nå har jeg både vært på Mary Kay-party og hos frisør så nå ligger det an til blåkopi!!

  3. Ahhhh, så det er DERFOR du ser så bra ut!! Haha! Jeg tror ikke jeg skal kopiere stilen med det første – tipper du kunne tatt på deg en plastpose og fått det til å funke – jeg trenger dessverre å jobbe litt mer for looken min ;-) Fin dag til deg!

  4. Jeg vet ikke helt om jeg ville kalt det der for grevinneheng, men snasent outfit, det skal du ha. Lært meg noe nytt, da, OOTD. Jeg som trudde jeg var god på sånne forkortelser.

    • Å ja men det er jo bare fordi jeg har fotoshoppa vekk det verste selvfølgelig! ;) Og FYI: OOTD er en sååå VVFÅK! (Veldig viktig forkortelse å kunne, LOL) Gøy at selv lærere lærer så lenge de lever da, og så av moi da ;) #KRY

  5. Fantastisk innlegg og fantastisk blogg! BTW så ser du smashing ut uansett, men utrolig morsomt at du har såpass med selvironi! Digger :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *