Gi meg styrke!

Dette har skjedd siden sist..

Etter bursdagsinnlegget, fikk jeg så rørende flotte kommentarer fra dere, at jeg bare.. dånte.

canstockphoto0610689

Tusen takk! Dere altfor snille mennesker rundtomkring!

Og jeg bare.. gi meg styrke til å takle alle disse fine ordene!

Så ballet det på seg..

I går hadde jeg en superviktig casting, til en kjempebra jobb.. Men da jeg våknet i går morges..

IMG_2485

Der til høyre.. og til tross for et tonn med sminke.. selvlysende.

Mens jeg gikk ned mot castingen.. og terpet på replikkene så det sto etter.. fikk jeg så innmari vondt i magen. Trodde det var nervøsiteten, men så skjønte jeg hva det var.. (se første ord i dette avsnittet) Man glemmer jo nesten sånne ting etter 3 år med graviditeter og amming, men det forklarte jo hvorfor jeg hadde våknet opp med den underjordiske byllen.

Og jeg bare.. gi meg styrke til å ikke se ut som en tenåring med sterke menssmerter når jeg prøver å være, den «lekne og humoristiske» voksne karakteren..

Så ballet det på seg..

Dagens prosjekt utspant seg på intet ringere enn.. Ikea! Jeg har jo nevnt at vi har fått ny sofa. Og siden sofaen er så stor, og jeg har hatt klaustrofobiske tendenser.. (Fra to-seter til hjørnesofa med en dandiger sjeselong) så måtte vi ha et nytt, litt mindre bord. I stedetfor å kjøpe noe hipt og trendy til en formue – gikk vi for et til litt over tusenlappen å Ikea. Men på en lørdag ettermiddag, er definitivt den prisen for høy. Og etter å ha slitt oss gjennom andre og første etasje, med en ettåring som var oppe halv 6 idag, og som bare sov en liten halvtime på formiddagen.. Ja da er det ikke gunstig for familieharmonien at.. det skjedde en feil i systemet til Ikke a´!! Etter en time syns vi det var rart at vi fremdeles ventet på bordet!?

IMG_2502

En litt lei familien Bauers.. på gulvet. Ikke akkurat veldig sosialt akseptabelt blant stressede nordmenn på Ikea på en lørdag ettermiddag.. Oh well, who cares? Etter en softis, en pølse og en pakke med bokstavkjeks, har man ikke flere kort i erme.. enn.. løp nå for all del fritt rundt! Bare ikke hyyyyl/griiiiin/skriiiik no more!

Og jeg bare.. gi meg styrke til å overleve denne dagen på Ikea!

VI fikk heldigvis to vouchere med gratis middag som plaster på såret, så da overlevde jeg heldigvis.

Takler du komplimenter? Får du hormonelle utslag i fjeset når du skal noe viktig? Går du på Ikea en lørdag ettermiddag?

22 thoughts on “Gi meg styrke!

 1. Nei, ikke med familien på Ikea en lørdag, helst ikke alene engang ;-).
  Hormonelle utslagene går først i den søte sjokoladeverden, for så å slå seg ut fjeset. Så det er vel kombinasjonen som gjør utslaget.
  Ha en fine søndag

 2. Haha, hva i all verden?! Man går da aldri på IKEA på en lørdag etter klokka 12? Vi var der en gang litt før klokka 10 for å slippe alle de treige (og mange) folkene som sauer rundt der, men tror du ikke det var en gjeng gærninger der likevel? Heldigvis løp de bare for å komme først til kjøkkenavdelingen, så vi slapp å henge rundt med de.

  • Hahaha, jeg tenker at.. har man lyst på litt ekstra spenning i hverdagen , litt høyere puls, teste forholdet, eller bare bli irritert. Så gjør man det, SOM ALLE ANDRE GJØR, en lørdag ettermiddag. Drar til det blåe varehuset! For makan til folksomt skal man lete lenge etter. 17. mai på Karl Johan og Oslo city en lørdag ettemiddag er kanskje det mest sammenlignbare! Hva tenker folk på? ;P

 3. IKEA på en lørdag, nei ikke med barn iallfall…man bør helst dra på formiddagen en ukedag og allikevel uten barn…
  Når d gjelder utbrudd av andre karakterer, så kan jeg vel si at jeg stort sett har vært heldig der :-)

  • Hehe, nei jeg tenker jo det samme! Men så bare MÅ man ha noe der, akkurat NÅ!! Da er det bare å brette opp armene og kaste seg uti det! Og prøve å overleve!
   Ja du har alltid hatt en nydelig hud! Heldiggris :)

 4. Er det nå jeg skal gni salt i såret og fortelle at vi i høstferien var på IKEA, en ettermiddag (ok, det var onsdag, men alikevel) med tre unger, handlet all innredning til loftstua og Ymes nye rom og var ute på to timer…. Vel, har opplevd det motsatte også. Lørdag ettermiddag, med unger.. Unngås i det lengste. Vår verste IKEA opplevelse er derimot da vi en sommerferie skulle avslutte med å handle et kjøkken til svigers på IKEA. Unger, da kun to og den minste knapt to var passelig lei av shoppinggale foreldre på ferie og dro alle veier. jeg forsøkte å holde styr på ungene mens Henning og broren forsøkte å finne alle delene på lageret. Isa forsøkte fortvilt å stikke av og jeg holdt henne i handa og plopp…. der gikk albuen hennes ut av ledd. Hyl som kunne vekke de døde. En lettere stressa legemamma som forsøkte å huske teknikken for å dra den albuen rett alt etter som hylene nådde nye høyder. Legen hjemme bare for å bekrefte at jeg dro rett, men det funka jo faen ta meg ikke på den armen.
  Gode råd dyre. Jeg og Henning og Isa på legevakta i Trondheim mens Eir ble igjen hos tante og onkel som fortsatte kjøkkenhandel. På legevakta måtte jeg bruke den strengeste doktorstemmen min for å forklare at jeg VISSTE at den albuen var ute av ledd. jeg kjempet iherdig for å slippe unna røntgen og vurdering om det VIRKELIG var at albuen var ute av ledd. jeg er enda evig takknemmelig for den ortopeden som endelig kom, stillte to spørsmål og forsto at jeg viste hva jeg snakket om.. Etter fem minutter var albuen dratt på plass og jeg og Isa og kunne returnere til svigers Ikea kjøkken.. For at dette aldri skulle gjenta seg studerte jeg reponering av albueluksasjoner iherdig på Youtube og måneden etter da den gikk ut av ledd igjen under vilter lek på sofaen dro jeg den på plass selv. Siden har den holdt seg.. Så IKEA…. Blended feelings..

  • Oi, ja der gikk du meg en høy gang igjen Didriksen! Jeg ser det levende for meg.. Du er Ikea-stressa (blodtrykk som ved slutten av graviditeten kan jeg tenke meg.. ;)) og så skjer DET!! Bør kanskje studere reponering av albueluksasjoner jeg også, for jeg vet nemlig å holde hardt igjen, men så er viljen særdeles sterk her i gården også.. Så jeg ser at det kan være kjekt å kunne! Men så hadde jeg vel allerede besvimt av traume om jeg så en albueluksasjon, så hadde vi endt opp på legevakta begge to! Da kunne jeg kanskje hatt en bedre historie enn din!;P
   Godt å høre at det faktisk er mulig å ha en normal turtil I også! Og rommet til Yme, var jo blitt såå fint!! Vil se mer!!
   God tirsdag til deg doktor! :-*

 5. IKEA på en lørdag ja.. Da bør helst både foreldre og unger ha sovet godt i forkant slik at tålmodigheten er i rett ende av skalaen. *sukk* Vi skulle jo ha bodd så mye nærmere hverandre slik at pappaene kunne tatt seg av barna mens vi to boltret oss på IKEA! :D Trodde man ble ferdig med kviser i det man passerte tenårene, men NEIDA! Her er det til tidere verre enn i tenårene :-(

  • Hehe, ja å ha tålmodigheten i rett ende av skalaen, ER en fordel!;D Den fordelen hadde ikke vi. Så for meg at minstejenta skulle sove søtt i vognen sin på I jeg da, siden hun nesten ikke hadde sovet på formiddagen. IN MY DREAMS.
   Godt å høre at det ikke bare er jeg som har en hud som oppfører seg som en tenårings.. ;)
   <3

 6. Godt å se at du dånte en del, for det var jaggu mye skryt du fikk:)
  Jeg dåner fortsatt litt av at jeg har fått kommentarer på bloggen min, så jeg har sykt prestasjonsangst for neste innlegg!

  Ikea på en lørdag?? Nææææt.

  • Hahaha, ja ikke sant.. jeg dåner bare jeg tener på det! Så for å svare på spørsmålet ditt en gang til.. jeg dåner hele tiden fortsatt!;)
   Og btw! Sovebebibloggen er det beste som har skjedd bloggverdenen på lenge! Nå skal jeg bare kommentere ferdig her, så kommer jeg inn å koser meg med det nye innlegget ditt!!)

 7. Komplimenter er jeg bare sånn passe god på å ta i mot, og jeg tror jeg får hormonelle utslag i ansiktet av DET faktisk…også…i tillegg til alt annet jeg får kviser av…jeg sier som Elleville Elfrid «erre muuulig??»
  Når det gjelder Ikea er jeg som enhver god nordlending (selvom jeg har vokst opp et meglersteinkast fra Ikea Slependen) – jeg er der ved alle mulige anledninger, lørdag eller ikke! For ikke å snakke om fellesferien, jeg kjenner ikke mange nordlendinger som ikke er på Ikea i fellesferien :) Fordelen med å bo «litt» utenfor allfarvei er at barna ikke er spesielt vant med restauranter, så de tror rett og slett at Ikea er en restaurant, og ikke bare det – de syns den er verdens beste! Senest i forrige uke spurte en av jentene om ikke vi kunne dra på den restauranten igjen..ha ha ha…nei nå kjenner jeg at et blogginnlegg presser på ;)
  Håper du fikk jobben vakre du! Med eller uten kviser.

  • Ja det er jo til å få utslag av, både her og der, sånne fine adjektiver som folk sprer om seg med.. ;)
   Og apropos Elleville Elfrid, jeg ser for meg at du er litt som henne.. Klarer å beholde det gode humøret, selv på Ikea på en lørdag, OG i fellesferien!!? ;))) DET er ikke alle forunt, og jeg sto definitivt ikke i den køen.. åværegladogtålmodigmammapåIkeapåenlørdag-køen ;P
   Jobben.. ikke hørt noe, men jeg X-er enda fingrene. Men så er det jo ikke så lett å retusjere vulkanlignende kviser på film?.. Nei, Kvisius Ekstremus, får nok holde seg til bilder, hvor sånne ting lett kan fikses. Ja for om jeg ikke får den, så må det jo være kvisene.. ikke det at jeg ikke har et snev av skuespiller talent! ;P
   Ha en nydelig dag Elleville Hegemor ;-*

 8. Av respekt for de fleste blir det lite Ikea i det hele tatt. Har de ikke et slags take away-system for møbler? Det gjelder kanskje bare McDonalds eller noe..

  Komplimenter har jeg ikke noen problemer med! :-D

  • Jeg tenkte faktisk på deg på Ikea på lørdag.. ;) Helt sant! Jeg sier ikke mer enn at det hadde noe å gjøre med et par ustyrlige barn.. og så var det en handlevogn involvert.. ;)

 9. Uff stakkars deg… Kvise, mens og ikea… på en helg! Noen ganger er ikke alle gode ting tre!! Jeg har vært på ikea mang en gang på en lørdag, både med og uten barn. Dagen starter alltid veldig entusiastisk og jeg tenker «åh, så mye gøy, hvorfor drar jeg ikke hit oftere» og ender med trusler om skilsmisse, hylende unger og løfter om å aldri dra på ikea igjen… Hehe :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *