Tusen takk til deg!

Å herlighet! Diaperdiva diary ble.. ETT ÅR for en uke siden, og det hele gikk forbi i fullstendig stillhet.. Men hallo, en bursdag må jo feires!

DiaperDiva_header

Tusen takk kjære alle sammen som leser det jeg skriver! Gamle lesere, og nye lesere! Gamle venner, og nye venner. Bloggere, og ikke-bloggere! Dere som kommenterer, og dere som ikke gjør det! Jeg nevner ingen navn.. Jo forresten, det skal jeg søren meg gjøre!!

WhiteBackground_Adjustable

gr

msg-136699835332

(Navnelista er basert på de som har gjort seg tilkjenne i kommentarfeltet. Gjør det gjerne du også, for jeg har veldig lyst til å bli kjent med ALLE lesere! Håper bare ikke jeg har glemt noen..)

Hvor lenge jeg har tenkt å holde på? Cirka for all tid! Så vær klar for å.. aldri bli kvitt Diaperdiva & The Bauers..

IMG_2396

We are here to stay! ;)

Og det håper jeg du også er..

60 thoughts on “Tusen takk til deg!

 1. Hei, Gratulera med overstått . Det er kjempe gøy å lese bloggen din. Må følge litt med hvordan du og dine har det der borte i storbyen. Klem fra oss i Sveio.

 2. Gratulerer me ettårsdag!! Leser alle innleggene dine selv om jeg ikke er så flink til å legge igjen spor. Bloggen din er fantastisk! Keep up the good work! :)

  • Tusen takk Christine!! Jeg fant mange spor fra deg jeg, når jeg gikk gjennom alle kommentarene for å lage navnelista! ;) Så hyggelig at du følger med!!! Hils M og E, så håper jeg vi sees snart! :D

 3. Vi gratulerer, vi gratulerer, med dagen som….hmmmmmmm, jodasådaså…! Hipp hurra x3! Digger bloggen din!!

 4. Gratulerer så masse med jubileum, og tusen takk for at du har så flott en blogg! Det er en fryd å lese her stort sett :) Elsker måten du skriver på, og liker å lese ærlige ting fra mammatilværelsen :)
  Gleder meg til det neste året :) Hurra!!!

  • Toplusstre <3 Jeg prøvde forgjeves å finne navnet ditt.. men det var sannelig ikke enkelt ;) ..det er vel det som er meningen også regner jeg med.. ;P Jeg er i allefall veldig glad jeg fant deg der ute, bloggen din er fantastisk!!

 5. Hurra, hurra, hurra!!!!!!! Og hvor var jeg det første halvåret av denne bloggen?? Det er en tragedie at jeg gikk glipp av den spede begynnelse. Men jobber hardt for tilgivelse og har nytt hvert eneste innlegg siden juni i alle fall!! Du er som en stjerne på en mørk nattehimmel, et friskt pust av høstvind, nei et fyrverkeri og rett og slett fantastisk!! Skulle kalle den usminket, rå og ærlig, men fyrverkeri og slikt er jo morsommere.. Digger deg og bloggen din!! Stor gratulasjonsklem fra meg til deg!!

  • Og hvor var jeg i det første halve året av din??? Men så måtte vi jobbe litt for å finne hverandre da.. og er ikke det som de sier, gunstig start på et livslangt forhold!!? ;)))
   Åhh du sparer ikke på altfor fine komplimenter her.. blir rent rørt langt ned i hjerterota!
   Digger deg tilbake! Big time!
   Kjempeklemmer <3

 6. Gratulerer med overstått bloggbursdag! Jeg er SÅ glad for at du skriver, hvert innlegg er et etterlengtet høydepunkt. Og det er så deilig at det ikke bare er fæsjn, fryd og glæm. Keep up the good work, flinka! :)

 7. YEYEYE!!!
  JIPPIHIPPIJIPPIHURRA for deg og bloggen! Måtte du holde på for alltid du kjære vakre kule morsomme herlige ironiske slagferdige nydelige latterlig kule DIAPERDIVA-Stine!!!!
  Grouphug it is!!!
  (og hvis jeg ikke får det siste bildet der til å henge opp i julekortverdenen min kjenner jeg at jeg faktisk blir litt skuffet…ha ha jeg simpelthen eeeelsker sånne Kodak-moments!)
  SMASK

  • Thank you thank you thank YOU!!! Snille du!!!! :D:D:D:D:D
   Haha jeg skulle svare deg i går, men fikk knapt lest ferdig kommentaren din.. før jeg satt med et helt nytt prosjekt i hendene! For jeg må jo selvfølgelig ha et Diaperdiva-julekort!! Jeg omgir meg jo nesten mer (nei definitivt mer) med deg og andre bloggere, enn mange av mine andre venner.. Og skal de får julekort, ja da er det jo helt naturlig at sånn en gang før jul, så tar et lite Kodak-moment, turen opp nord! ;)) !

 8. hipphipp hurra for deg :))

  morsomt å være en av de du har lagt merke til! LIKEr at du skal holde på for alltid,stå på! du har en herlig humor over innlegga dine! smask til deg! :)

 9. Gratulerer med bloggebursdag! :-D Jeg oppdaget at jeg nesten har vært med fra begynnelsen! Er veldig glad for at du skal blogge for alltid for da har jeg masse å se fram til. Jeg digger bloggen din og jeg digger deg! *smask*

 10. Hipp hurra for flotteste Divaen med den mest originale mammabloggen i sfæren – lykke til med årene som kommer!
  Kaster meg på group-hug-en og liker å tro at Hanne – det er bare meg;)

 11. Hurra for deg og bloggen din!
  Glemmer aldri vårt første møte på Peppes i Stavanger. Knis :)
  Du skriver så utrolig bra og morsomt, samtidig som du gir meg en akkurat perfekt dose glamour.
  Gleder meg til å følge bloggen din videre!
  Bursdagsklem fra meg.

 12. Kjære beste divaqueen, navnesøster og den vakreste kvinnen I hele universet!
  Denne bloggen er noe av det beste som har skjedd min verden! Du skriver genialt ironisk, lite selvhøytidelig «på kornet», slik at jeg vrir meg i latterkrampe eller nikker bekreftende hver gang du poster innlegg.
  Takk for at du byr på deg selv, og din vakre lille familie! Og inderlig glad blir man I deg! Gratulerer med jubileum, og jeg kan nesten ikke vente til du poster fra aldershjemmet;-) KLEM fra sistha from anotha motha

  • My sistha from anotha motha!!!
   Nå dånte jeg igjen! Du altså! Jeg har ikke ord.. og hadde jeg bare hatt emoticons på siden min nå.. så hadde du fått 1000 takknemlige hjerter av meg her! Men jeg sender deg alliekevel en haug med manuelle.. og sier tuuuuuuusen hjertelig takk for flotte ord, vakreste Stine!!!
   <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 < 3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 På aldershjemmet 50 år frem i tid: Stine og Stine drikker varm te, med hver sin mac i fanget.. Blogger livserfaring så teen skvulper! Vi skal sørge for at eldreblogging blir hva moteblogging er i dag! Ser det levende for meg! ;P Gooooode klemmer til deg Stinemor <3

 13. Kjære Stine! Gratulerer så mye med bloggbursdag! Jeg husker godt panikken og usikkerheten som boblet i meg da jeg akkurat hadde opprettet min blogg. (Omtrent samtidig med deg!) Og det har vært så fantastisk flott å ha en bloggvenninne som deg hele veien. Diaperdiva har gitt meg mye latter og deilig lesing ila det siste året og dine ord på min blogg setter jeg alltid enormt pris på. Du er en skatt i bloggverden og en herlig, morsom, smart og (insanely) vakker dame. Takk for god blogging i år, jeg gleder meg til fortsettelsen. 2014 here we come;)

 14. Søte du! Klart jeg blir. Jeg leser stort sett blogger på ipaden og da funker det ikke å kommentere. Derfor skjer det sporadisk og puljevis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *