En dårlig unnskyldning for 11 selfies

Klokka er åtte, ungene er i seng, jeg rigger rompa til i sofaen med den andre mannen i mitt liv, Maccern. Endelig!

Så bestemmer jeg meg for å vise verden hva som foregår en helt vanlig kveld hos the Bauers! Ærlighet er bra tenker jeg! Dessuten er det en fin anledning til å ta.. selfies!

Først og fremst.. den glamorøse kveldsoutfiten! En tilfeldig dult er plassert godt oppå hodet. Langt vekk fra det usminkede ansiktet som er rød i kinnene etter kveldens strabaser (les: unger som ikke vil legge seg). Ullgenseren er selvfølgelig på, frysing er ikke helt min greie. Jeg vet jeg skulle ha pyntet meg for Jack, men i kveld (som alle andre kvelder) bryr jeg meg midt i arsen om hva Klikk.no sier om «Sånn bevarer du ekteskapet.. og deres regel nummer 1: Pynt deg for all del for mannen!»

Så setter Jack på televisionen, jeg begynner surfinga!

kveld

1. Åh så deilig det er med litt «MEEE-TIME»!!! Yeah! Dette blir kvelden sin!

2. Jeg klikker meg først innom Mammalivet, finner ut at folk blir rapportert og fjernet om de legger ut amme-bilder på facebook, alle andre bilder av det som egentlig er en matstasjon, blir værende om de blir rapportert. Logisk! Hva skjer med verden?

3. Jack river seg straks løs fra dokumentaren om «Hvite slaver» på Nrk2 og lurer på hva jeg blir så opprørt av??? Jeg forteller.

4. Fremdeles irritert over facebook, verden og utviklingen. Noen må gjøre noe!!

5. Nei, jeg trenger å le! Drar inn til Pia. Ler meg i hjel av hennes «cover-try» til Mammarådet!

6. Så blir jeg forstyrret.. av en unge?! ..som skulle vært i sin dypeste søvn akkurat nå. «Jack, går du og legger henne!?» (Jeg sa vel strengt tatt: «Jack, gå og legg henne!!!» Mulig jeg hørtes litt irritert ut også… #supermama)

7. Drikker litt Max, rett fra flaska.. det er jo ingen som ser meg!!

8. Må på do. Nei, det var ikke brusen, det heter urinveisinfeksjon. True story! (And waaay too much information!)

9. Kjenner jeg er litt sliten av den unødvendige infeksjonen, og dagen generelt.

10. Får sjekke facebook, selv om jeg hater facebook akkurat nå (se punkt 2!) Der finner jeg interessante delinger om Justin Biebers arrestasjon i feeden min!

11. Kjenner jeg mister litt tro på menneskeheten.

12. Drar en tur innom bloggen min i stedet, blir rørt over alle de fine menneskene jeg har i livet mitt!

Så legger jeg ned Maccern, tar av ullgenseren og legger meg ved siden av mannen min, som nå har satt på film!

Vel, det er i hvertfall planen etter at jeg har skrevet dette ferdig! ;)

Sånn går no kveldan!

Hva mener du.. «for et uglamorøst og usosialt  liv»?? Sitter ikke du i sofaen med dataen nå liksom?

Hvordan ser en typisk kveld ut hos deg? Lager du unnskyldninger for å ta selfies?

20 thoughts on “En dårlig unnskyldning for 11 selfies

 1. Sitter godt planta i sofaen ja:) Min kveld høres helt identisk ut med din, to små jenter lagt, drakk juice fra kartongen og nettopp sjekka mammalivet og facebook galskapen… Du har en utrolig morsom blogg ( og jeg begynte faktisk å lese den før jul;) ) Ha en fortsatt fin kveld:)

  • Tusen hjertelig Karen, så gøy at du følger med meg!! :D
   Og om jentene sover nå.. så håper jeg du koser deg i sofaen med facebook galskap og juice fra kartongen! Her er mannen ute, så jeg later meg ekstra mye! Deilig! Fordi vi fortjener det! ;)

 2. Sitter på en spisestuestol faktisk.. Foran min nye imac og KAVER noe veldig med å få alt jeg liker med meg fra den gamle macbooken og over hit! Not fun at aaaaalllll!
  Men når jeg er ferdig? Ja da blirre gøy da!

  • Se så feil kan man ta!! ;) Ja jeg så det vidunderet du har gått til anskaffelse av.. Jeg vil også haaaa!!
   Ha en fortsatt fin kveld på spisestuestolen.. for jeg regner med at du sitter der og klimprer på det splitter nye tastaturet?! ;-) Heldiggris!

 3. Det hørtes veldig kjent ut. Med enkelte endringer stemmer det helt.
  Sånn som ingen Pepsi, det smaker høgg.
  Jeg tar egentlig aldri selfies alene, kun med unger. Men jeg er glad du gjør det! Du er så himla søt på alle dine at man blir jo rett og slett bare glad. :D

  • Nå var du altfor snill Missis! Men takk :D <3
   Jeg skulle ønske du tok mer selfies jeg! Da hadde JEG blitt glad! Nysgjerrigheten min også!! ;)
   God helg til deg og dine fine! :D

 4. God kveld/natt i stuen!
  Kveldene hjemme hos oss går for det meste i serie eller film. Før jeg traff mannen min var jeg i faresonen som nesten alle mine venninner har ramlet inn i, sitter på telefonen under film/serie, og det ender opp med at de ikke får med seg alt.
  Da jeg først begynte å se film med min kjære mann, satt han ALLTID på pause om jeg tok opp telefonen midt i en film, jeg forstår hvorfor nå. Det er utrolig irriterende når folk sitter på telefonen når dere ser en film sammen.
  Synes det er tragisk å se hvordan de sosiale mediene tar over, spesielt facebook. Jeg hadde slettet meg for lenge siden hadde det ikke vært for at det er en fantastisk mulighet til å kontakte og informere om ulike arrangementer, fotballag osv. Uansett så klarte de seg fint uten før facebook.
  Som du sier «noen må gjøre noe».
  Hehe, takk for meg, og god natt :)

  • God kveld i stuen Susanne!
   Du har en klok mann! Det har jeg også.. sosiale medier er forbudt når vi ser film. Ikke alltid jeg hører på det øret.. fordi jeg mååå bare svare på den mailen, eller mååå bare et eller annet veldig viktig.. ;) Da blir han ikke akkurat smørblid. Men jeg prøver å respektere det altså! Stort sett. Nesten alltid. Ofte hvertfall. Okei av og til… hehe.
   Koselig at du la igjen kommentar!! Ha en fortsatt fin kveld, om du er på nett, ser film med mannen, eller hva du enn gjør! :D

 5. Våre kvelder er ikke ulike deres, bare at vi sitter gjerne og surfer på mobilen i stedet for dataen. Og mannen ser på fotball i stedet for film. Og jeg drikker aldri av flaska! True story – nevah! :p

  Og vedrørende pynting – jeg skal pynte meg for ham den dagen han pynter seg for meg! :D

  • Om mannen ser fotball.. så slipper du vel kanskje breaking av balls når du surfer!! For Jack vil nemlig at vi skal se film SAMMEN, og da er det svært ufint av meg visstnok om jeg ikke legger ned mac og mob! Han VIL IKKE skjønne det jeg forteller ham om kvinnfolk og multitasking skills..

 6. Åh, Stine <3
  Heldigvis har verken jeg eller baba facebook, MEN vi sitter til gjengjeld mye på macs eller ser på tv. Det er stort sett det eneste vi gjør etter at dvergen har lagt seg (rettelse; etter at vi har lagt henne). Vi har ofte grandiose forestillinger og planer om å skulle gjøre sånne fine, kreative ting etter klokken leggetid, men da er vi ofte så slitne at det blir kapitulering på sofaen istedet. Skylder på småbarnslivet.
  Men selfies blir det lite av. Får nesten dårlig selvtillit av det jeg altså! Og det er sjelden pynting på gang. Elsker joggings og ullsokker nå på vintern, er en frostpinne sånn som deg. Men i dag vettu, nå som det er freddan, har jeg gått inn for å se utenfordørapresentabel ut inne. Men det er egentlig bare fordi vi får besøk av en venninne, og hun er alltid fint kledd. Såå da kan jeg jo ikke stå i skyggen av henne, vi må sole oss sammen!

  God helg til deg og dine! :*

  • Har dere ikke facebook! Så deilig det må være!!
   Haha ja jeg har også store planer for kveldene, til og med små planer blir sjelden eller aldri gjennomført. Sofaen er altfor innbydende på det tidspunktet av døgnet. Jeg vet du ikke driver med selfies hehe, men jeg ble veldig glad når jeg her en dag oppdaget en familieselfie på ig, du er jo smellvakker Kadundas! #forreal Ikke det at jeg ikke trodde det altså.. ;)
   Og ang utenfordørapresentabel.. kan tenke meg dere ble solbrune og fine når dere solte dere i glansen av hverandre i dag ;P
   God helg til dere også <3

 7. Fantastisk innlegg Stine! Ser veldig ut som en vanlig kveld her i huset. Selv om jeg jo måtte ha byttet ut Pias blogg med din akkurat nå.. Ellers så skåner jeg verden for selfies for tiden. Sovehår, rødskutte øyne, Hennings gamle t-skjorter og hostekuler som kommer tettere enn tiden det tar å ta en selfie.. Jepp, jeg synes kjempesynd i meg selv. Da er det godt å komme inn her for et muntert avbrekk. God helg til deg og dine..

 8. Høres ganske likt ut som våre kvelder; bortsett fra at jeg som regel sitter med macen og fjernkontrollen og mannen sitter og studerer på egen pc… Ungene tar vi annenhver gang (og de siste to ukene har det også betydd gjennom hele natten – forkjølelse…). Noen ganger fikser vi noe godt å spise og en film. Da er jeg i himmelen. Heia småbarnsglamouren! :-)

  • Haha ToPlussTre.. ser ut som det er ganske likt overalt i de norske småbarnshjem (og norske småbarnshjem utenomlands! ;) ) Det er faktisk ingenting som er bedre enn noe godt å spise og en film! Glem Michelin restauranter, glem høy glamourfaktorfester, det er småbarnsglamouren som gjelder!
   To uker med forkjølelse og nattevåk!! Sender over min fulle medfølelse over fjorden! :D

 9. hørtes ut som nok en perfekt aften ;) uglamorøst og usosialt liv? neida! hvem gidder og være pent sminka og sosial hele tiden? hjemme er best,å der skal man gjøre hva man vil og hvordan man vil! vil du sitte naken så gjør det :-p JA jeg sitter med føttene plantet godt oppi sofaen med pcn(bloglovin er genialt)…snuppeline er lagt og mannen har fått oppvarmet middag(slik skjer når han er så sen) lysene er tent og tv’n avslått. jeg liker nemmelig ikke forstyrrelsen av tvn som står og durer :-p selfies er jeg alt for dårlig til å ta,jeg kan snappe og sende såvidt det er :-p jeg er alt for dårlig til å se selfies! men dine digga jeg! er like flott usminka og med toppen din du altså! glamorøs er du LÆLL (som vi trønderan si) Have a greate one!

  • Helt sant Inger!! Hvem gidder det liksom!? I hvertfall ikke jeg, eller du, eller noen andre småbarnsmødre! ;)
   Jeg da som nettopp har funnet ut hvor genialt bloglovin er, så nå driver jeg å fylle på listen min!! Bedre sent enn..
   Takk for komplimenteringen av toppen min skjønne du.. spørs om Jack er helt enig.. Men jeg sier som Gro/sovebebibloggen.. jeg skal pynte meg for ham den dagen han pynter seg for meg! ;P
   God natt til den fineste trønderen!! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *