Lite oppstuss eller brask og bram?

Da vi skulle gifte oss..

– Jeg vil invitere ALLE jeg kjenner, har kjent og eventuelt kan bli kjent med!

– No way! Vi inviterer de nærmeste! End of discussion!

– Men hvordan skal vi klare å eliminere venner og kjente, de kommer til å bli fornærmet!

– Enkelt!

The following takes place in France..

_MG_5078

37 gjester!

Hvem var det som sa hva her egentlig? Jack ville ha det store bryllupet. Jeg det lille.. *selvtilfreds smil*

Du er kanskje lettere sjokkert nå. Modell og blogger.. hvor oppmerksomhetssyk går det an å bli liksom? Nei jeg er faktisk ikke særlig glad i å feire meg selv stort med brask og bram. Særlig ikke når det kommer til bursdager! (Det kan muligens ha noe å gjøre med det tallet man alltid skal fokusere så unødvendig mye på når det kommer til bursdager altså..)

I helgen ble Jack 35 år! I leiligheten vår er det plass til max 15, han skulle invitere 150! Da måtte vi bare se oss om etter et annet lokale!

Han ble feiret av en stor folkemengde, og han nøt det i fulle åndedrag! Her er tre av de feirende:

PicMonk

Gratulerer med overstått dag kjære Jack!

Hvordan står det til med deg.. foretrekker du lite oppstuss, eller brask og bram?

31 thoughts on “Lite oppstuss eller brask og bram?

 1. Nei guri, minst mulig oppstyr. Jeg vil helst ikke ha oppmerksomheten rettet mot meg.
  Jeg ble nylig 30 (i fjor! opptil flere uker siden), og det ble ikke akkurat feiret så mye utenom de nærmeste som ikke spør så mye men bare kommer innom. Jeg har sagt i mange år allerede at jeg skal VURDERE å feire når jeg blir 40. Menneh. Vi får nå se. (Da slipper jeg unna mas nå i hvert fall.)
  Bryllupet var mindre enn deres. Det var også på takterassen. Jeg vurderte en stund å ha på conversene, de er jo hvite, men jeg gikk for barbeint in the end (hadde en stemme i hodet som sa noe ala «for all del, ikke gift deg i conversene selv om du nesten er gift MED dem», hørte på henne :D). Best. Wedding. Ever. Men det sier vel alle om sitt eget. :D

  • Åh barbeint brud.. kan tenke meg du var stunning <3 Nei det er det jeg sier, det går an å være i rampelyset (a-b- eller c-kjendis vet jeg ikke, men hvertfall sanger med tv-karriere) uten å være så glad i oppstuss!! ;P
   Gratulerer så masse med overstått ;)
   Og kos deg der du sitter på cafe! ;)))

   • Tv-karriere da søta, hahahahaha. Nuvel. Du er nok mer kjendis. ;)
    Også fikk jeg ikke testet Fedora nå heller, jeg og venninnen min kom oss aldri ut av huset hennes for å joine de andre. Det var utrolig kos alikevel. <3

 2. Jeg hadde elsket å feire bursdag med alle jeg kjenner (enn så lenge, tallet er ikke så høyt enda…) Men leiligheten er ikke så stor, og da må man leie lokale, og det er dyrt, så da blir det ikke så mange likevel !

 3. Vi gifta oss i låven (garasjen) til svigers med rundt 50 gjester. Helt perfekt med hjemmelaget alt, og tilogmed mammasydd kjole:)

  Bursdager er LIVET, men jeg har sjelden stor fest. Det hadde jeg da jeg ble 18, 23 og 26. :) Til helgen skal vi feire mine 30 med ETT vennepar og sønnen deres på besøk:D Vil jo ikke ha barnevakt igjen, for det hadde vi jo i går og i natt og fremdeles!

  Å, så godt jeg har sovet i natt;D Men nå må det pumpes!

  • Asså nå har jeg sett små glimt av det bryllupet deres, og det så fantastisk ut!! <3
   Kan tenke meg dere koste dere i går ja.. ;) Og deilig med litt etterlengtet søvn!
   Vi skal selvfølgelig fortsette feiringen i helgen vi også, familieselskap.. (Han må jo få mest mulig ut av det!! ;-) )

 4. Jeg eeeelsker bursdagen min. Men det betyr ikke at jeg må ha en kjempefest. Til tredveårsdagen inviterte jeg ti av mine gode venninner til en treretters middag hjemme hos oss. Jeg syns planleggingen kan være veldig morsom (om jeg har tid!). Max får nok full rulle fremover vil jeg tro ;) Fordelen er at han har bursdag på sommeren og muligheten for å være ute er ganske stor.

  Bryllupet vårt bestod av de som skulle gifte seg, forlovere med ektefeller. Vi giftet oss på ambassaden i Roma og det var perfekt. Etterpå tok vi taxi til sentrum og spiste pizza på en fortausrestaurant. I brudekjole. Grunnen til at vi valgte dette er at ingen skjønte at vi ville ha det så «casual» og da orket vi ikke måtte forsvare det heller. Vi klinte derimot til med låvefest for 90 gjester på sensommeren. Sånn at ingen skulle være sure. Altså en fest for alle andre og ikke så mye oss ;)

  ps. det er ganske deilig å være tilbake ;) Takk for koselig kommentar.

  • Bryllup i Roma.. hørtes ut som den beste planen! Det er ikke alltid forståelse å få når man tenker litt annerledes.. ;) Jeg syns det var deilig å ta med de nærmeste og bare ciaaoooo, reise bort! Angrer ikke ett sekund!
   Planlegging og utføring av ungenes bursdager er noe jeg liker langt bedre enn mine egne bursdager.. så det skal nok bli nok av brask og bram her i hus! ;)
   Utebursdager er jo gull, bra planlagt der Kirsti! (Og om jeg ikke tar helt feil, så har du planlagt bra nok en gang!? ;-) )
   Klem <3

 5. DA vi giftet oss.., hvis det ikke ikke er sånn at du gjør det jevnlig ;)

  «Den gang da, hver gang når»

  Ha en bra dag
  Lene

  ps, beklager men jeg greier ikke å la være, et av disse virusene jeg ikke ser ut til å bli kvitt :/

  • Hehe, takk! Tenk å ha sin egen korrekturleser da!! ;-)
   Jeg tenkte på det, men så bestemte jeg meg for å skrive det sånn jeg ville sagt det. Føler ofte det blir mer personlig da, enn om jeg skriver grammatisk riktig. Men (jeg vet jeg ikke skal begynne en setning med men altså ;-) ) nå har jeg forandra på det, sånn at du skal slippe å irritere deg! ;-)
   Ha en fin dag du også Lene :D

 6. Jeg elsker bursdag, men nå etterhvert liker jeg best å feire andre sin, og heller ha en koselig middag med R på restaurant nær jeg selv har dag. Deilig med rolige bursdager etter årevis med full feiring :-)

  Vårt bryllup blir ikke kjempestort, regner med vi lander på 60-65 gjester. Vi vurderte å ta det i Italia eller Danmark, men det ble mye styr med hvor vi skulle sette grensa for hvem som skulle få invitasjon, hvordan vi skulle gjennomføre det osv. Nå blir det norsk kirkebryllup med nydelig lokale, tur i seilbåt etter vielsen og åpen bar :-)

  • Ja det var litt styr med gjennomførelse, men vi fikk heldigvis hjelp fra noen bryllupsplanleggere.! Da var det virkelig en del av en kake! ;) Grensen for hvem man skal invitere var ikke like piece of cake kan jeg huske..
   60-65 er jo mer enn nok! Det høres ut som det kommer til å bli heeeelt fantastisk! Og haha, du er jo snart ferdig med bryllupsplanleggingen allerede.. det er Bridezillaen sin det! ;-P <3

 7. Først og fremst.. Gratulerer med overstått til Jacken! Personlig er jeg glad i bursdagen min, alternativet til å ha bursdag er jo mye verre. Å feire den derimot er jeg ikke så fan av. Jeg digger ikke oppmerksomhet. Bryllupet vårt skulle være en feiring av kjærligheten vår og slett ikke formelt. Det hele ble en slags dugnad på budsjett og alle storkoste seg. Flere av gjestene kunne konkludere med at det var det kjekkeste bryllupet de hadde vært i og de færreste gikk hjem før stengetid så da var vi godt fornøyd :) Ikke for mye oppstuss rundt oss og happye gjester.. Perfect! ;)

  • Tusen takk, det skal jeg overbringe vettu!! ;)
   Ja alternativet er jo ganske dystert.. så i så måte er jeg også veeeeldig glad i den!!;P
   Bryllupshistorien din er jo et bevis på at det enkle er svæææært ofte det BESTE! Sånnskareverra!
   Klem til yndlingsbergenseren <3

 8. Hva jeg foretrekker? Det vet jeg faktisk ikke. Det kommer vel heller an på hva jeg klarer og orker. Har ikke veldig stort behov for å feire bursdagene mine, men har et par barn som forventer det og som blir lei seg om jeg ikke gjør det. Så, for barnas skyld..

  • Ja ork er et nøkkelord. De 4 siste årene med to graviditeter og småbarnståke.. ikke litt aktuelt å arrangere noe stort bursdagskalas for meg selv. Dessuten har man jo nok med å gjennomføre alle de store dagene som de små har!!
   Kommer nok til å feire for deres skyld jeg også når de vokser til! :)

 9. Åh, jeg vet ikke hva jeg skal svare på spørsmålet her jeg.. Egentlig liker jeg ikke å ha oppmerksomheten rettet mot meg, men når jeg tenker bryllup – så tenker jeg at jeg vil ha alle der. Alle som vi er glade i, alle som vi vil dele dagen med… Og vi er 100 bare nærmeste familien… Så kommer venner utenom… Og hvordan velger man? Men ja, jeg slipper heldigvis å tenke på dette siden ingen har fridd enda ;)

  • Hehe.. ingen som har fridd enda altså? Det kommer nok når du minst aner det skal du se.. For om jeg tør lese mellom linjene her, så er et bryllup ikke akkurat uønsket ;) Og det har han sikkert skjønt eller!? ;-P
   100 i nærmeste familie!!! Jøss det kommer til å bli tidenes bryllup på Røros!! <3

   • Det er ikke uønsket nei ;) men, vi er enige om at vi skal ha råd til å be alle disse menneskene også da, og nå er vi iallefall tom siden vi har pussa opp nykjøpt hus…
    Men tidenes bryllup på Røros blir det nok ikke. Kjendiser kommer jo hit for å gifte seg! Kan nevne thomas alsgaard og askil holm av noen.. Mange som vil ha et ekte vinterbryllup, de reiser land og strand. Morsomt :)

    • Skjønner.. nei det er jo ikke akkurat billig å gifte seg… og etter å ha kjøpt hus, OG pusset opp.. ja da er det bare å vente på bedre tider egemtlig! ;)
     Really!? Alsgaard og Holm altså!! Tidenes bryllup blir det nok allikevel!! :D

 10. hmmm…tror jeg sier ja takk begge deler som ole brum! i går ble jeg 29 år og ville ikke ha brask og bram…men neste år,ja da!!! the big o 30,da blir det fest!!! :)

 11. Jeg liker heller ikke å feire så veldig.

  Når vi giftet oss var jeg nygravid, kvalm om oppblåst :P (dårlig planlegging sa du?) Vi ble 50 stykker, kun nærmeste familie og barndomsvenner som vi hadde kjent siden vi ble født :P

 12. Jeg er skikkelig dårlig på oppmerksomhet og dette året så har både samboeren min og jeg jubileum. Han ønsker seg en egen musikkfestival og jeg ønsker meg en tur langt avsted… til et sted hvor opplevelser og avslapning er en del av innholdet.

  • En egen musikkfestival høres nå spennende ut da!!:) Personlig hadde jeg også ønsket meg opplevelser og avslapning.. :)
   Ha en fortreffelig helg! Om den er avslappende og/eller festlig! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *