Når ikke alt går etter planen

I dag har vi som de fleste andre i Oslo de siste dagene, vært på «Disney on ice»!

Planen var.. at vi skulle kose oss så inni hampen, 3-åringen skulle sitte med store begeistrede øyne og være fra seg av glede!

IMG_3449

De som holdt seg våkne derimot.. koste seg med sykt overprisa sukkerspinn! Vi var jo i Disneyland, så mulig det var laget av gull!

IMG_3049

Sååå verdt hver eneste seddel!

Ellers så har vi kosa oss veldig i helga assa, i går ble det arrangert nok et bursdagskalas for Jack!

IMG_3403

Planen var.. at jeg skulle briefe med bakekunstene mine! Har nemlig en liten mistanke om at noen har tenkt på dem som ikke-eksisterende, eller i beste fall betvilt dem!?

Her må jeg bare komme med en irritert utblåsning!! 1-2-3 boller kaller de seg, for at det liksom skal høres så lettvint ut. Men ikke ville de hverken heve eller bli stekt, så den tittelen føler jeg de smykker seg veldig ufortjent med! Jeg måtte kaste samtlige. Kunne ikke servere svigermor brune deigklumper.. meningen var at hun skulle bli megaimponert! Heldigvis hadde jeg bakt en 1-2-3 sjokoladekake også som ikke ble altfor tørr! Flaks! For ryktet jeg prøver å få på meg!

Jeg har også hatt et anfall av baby-syke..

«Hva sier du frøken, vil du ha en lillesøster eller en lillebror til?»

Jeg gledet meg veldig til å høre det entusiastiske jaaa´et!! «Nei takk! Jeg vil ha en kanin jeg!»

Planen var.. at vi skulle sette i gang så snart vi fikk klarsignal fra treåringen! NEIDA!!! Ikke hør på meg, nå skulle jeg bare være veldig artig!! (Og i tillegg prøve å få den lille digresjonen til å passe inn i «planen var» vinklingen!)

IMG_3168

Det holder visst med denne ene lillesøsteren..

Har helgen din gått etter planen? Syns du at det liksom er så himla enkelt å lage 1-2-3 boller?

20 thoughts on “Når ikke alt går etter planen

 1. Ååååå, jeg husker da jeg var liten jeg! Da jeg feiret 21 (tjueen)-årsdagen min på Disney on ice! Åååå, drømmedag i Oslo! Tror jammen meg vi var på McDonalds også! Åhh…

  Helgen har vært prima vare!!
  <3 HELG!

 2. 123 boller får ikke noen pluss hos meg på hverken smak eller annet så jeg lager mine egne ;-) Elting, elting, elting er hemmeligheten. Helst til biceps skriker i protest og triceps trygler om nåde. Evt om man har en god kjøkkenmaskin…. Jeg har verdens beste bolleoppskrift, fant den faktisk på NRK super, men nå finner jeg den ikke igjen! Om jeg finner den i arkivet mitt sender jeg den til deg! :-) Helgen har vært fin, endelig 10 cm snø slik at akebrett kunne hentes fram! ;-)

  • Si fra om du finner den i arkivet da, så skal jeg gå rett til Elkjøp å kjøpe meg kjøkkenmaskin! NRK super oppskrift, og kjøkkenmaskin.. da KAN det jo ikke gå galt?!
   Ja er det ikke kjekt med snø, me låvv it!!
   Ha en forrykende fin en, i snøkledde Bergen!!! (Trodde aldri jeg noensinne kom til å skrive den siste setningen der ;-) )

 3. Godt dere koste dere!

  Ellers har jeg aldri klart å bake boller. De flotteste og luftigste rundtstykker, men aldri boller. Men ferdigbollene blir supre. Du hadde i gjær?

  • Takk for støtten Siri ;) Jepp hadde i gjær, som mannen måtte ens ærend til butikken for å kjøpe for jeg klarte å glemme det. Kan vel si det sånn at det var en tur helt forgjeves! ;)
   Føler på meg at jeg muligens bomma litt på smøret.. stod 400 gr smør.. det var litt mer enn 400 gr igjen i kjøleskapet, og da gadd jeg ikke skjære i det. Smelta hele sullamitten. Jeg måtte ha så himla mye ekstra mel i etterpå for at det i det hele tatt skulle ligne på en deig. Men de var fremdeles ganske fine og fuktige i formen når jeg putta dem i ovnen.. :D
   Hyggelig at du stikker innom Siri!!

 4. Hoho, de helgene det alt går etter planen er så kjekke! Jeg har hatt arbeidshelg, men feber og en veldig vond hals satte stopper for siste vakta igår. Tar det igjen resten av uka, ingen hviletid før fri onsdag da mini skal til helsestasjonen for 15 mnd kontroll. Lagre 1-2-3 boller til bursdagen hans ( laget bollemannkake), funka som bare det. Kanskje du må klage til produsenten? Trodde nesten slike ferdigpakker var helt bankers uansett bake-kone-emne-nivå? :-)

  • Trust me sister! De er IKKE bankers, så mulig jeg faktisk bør klage, eller bare saksøke dem for å ha ødelagt ryktet til det som kunne vært en potensiell bake-kone!! ;)
   Lykke til på kontroll i morgen, og nyyyt fridagen <3

 5. Var bra noen fikk sett showet da;)

  Boller er et umulig prosjekt her, det være seg 1-2-3 eller helt fra bunnen. Gjærbakst generellt er noe kranglete, her går det stort sett under navnet Dørstoppere (ikke luftige og lett med andre ord).
  Posekake er derimot fine greier. Posemuffins også;)

  • Hahaha dørstoppere er nå bedre enn brent deig, med rosiner!! ;P Tror jeg får holde meg til posekaker og muffins (note to self: bare ikke ta olivenolje med svært markant smak i ever igjen) jeg også! ;)

 6. hihi ojda! sov visst godt lille prinsessa di :) men godt at mor kosa seg i det minste da! altså…når du snakker om disse 123 bollene…det er vel kanskje egentlig like enkelt å lage de uten den pakken der? synes nesten det tar lengre tid å boller med den pakken der jeg :-p! å forresten! jeg har oppskrift på verden enkleste og saftigste sjokoladekake som holder seg fersk i flere dager!!! (uten egg) men jooo,den er god den 123 sjokoladekaken også altså…men rop ut om du vil prøve å imponere svigermor med sjokoladekake ;) da har jeg oppskriften! i dag skal jeg prøve å lage karbonade fra bunnen….spennende :)) ha en flott dag!

  • Neste gang jeg skal imponere svigermor, så plinger jeg! Jeg har litt å veie opp for nå, så den planen her høres utmerket ut!!
   Hvordan gikk det med karbonadene? Kanskje jeg drar på med de også neste gang!! ;P
   Ha en smashing kveld :D

 7. Hmm, altså, er det egentlig en hemmelig skjult agenda digresjon? På tjukka? Prøver å få 3 åringen med på laget liksom?

  :D
  Nei, du må vente noen mnd, vi skal jo ha beste barselgruppen sammen, ikke glem DEN planen nå.

 8. Hahaha. Jeg dro faktisk på trening etter typ fire måneder i koma bare for å få bruke minisats. Og det var sååå verdt det. Max er også inne i en sånn fin soveperiode hvor han er lys våken mellom to og fire på natta. Det er derimot ikke mor. Og langt ifra far. Ungen synger og koser seg. Vi har gitt opp å få han til å sove, men prøver nå å få han til å holde seg selv med selskap. Så vi kan sove videre…

  Klem

  • Flink du er!! Ryggen er fix og fin da regner jeg med!! :)
   Men jeg kan ikke si jeg misunner deg den nattevåkningen, og nå også da.. når du trenger litt mer på øyet! Håper det går over snart!!
   Hugses :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *