Jeg er blitt forfatter!!

Ja du leste rett! Jeg er blitt forfatter, og skal gi ut bok på Aschehoug!!!

Vent litt kjære leser, dette må feires! Jeg må frem med litt ballonger, fyrverkeri og konfetti før jeg starter her!! Hurra for bokutgivelse, hurra for ja.. livet! Og hurra for at..

White-Background-Computers-Free

Nå skal det sies at jeg ikke er helt alene om bokutgivelsen.. Jeg har den ære av å være representert, sammen med 15 andre flotte og særdeles skriveføre damer i denne boka! Vi snakker om Norges første mammabloggbok! Tittelen ser ut til å bli: «Mammarådet -16 bloggere om livet som mor i dag»

I bresjen for bokprosjektet står redaktør for Foreldre.no, forfatter, foredragsholder, produktutvikler, spaltist og samfunnsdebattant Susanne Kaluza. Det var hun som kontaktet meg, og lurte på om jeg hadde lyst å bidra. OM JEG HADDE LYST Å BIDRA!? Hahahaha, for et dumt spørsmål! (Jeg sa ikke det da, det var vel mer en høflig og kontrollert frase som.. «Ja du.. det har jeg veldig lyst til!» Dette har jo alltid vært drømmen min. Gi ut bok! Og så på selveste Aschehoug!! Jeg dånte. Jeg var i himmelen.

Uten navn6_2 - versjon 2

Nå tipper jeg at du sitrer av spenning etter å få vite hvem, hva, hvor og når.

HVEM1

Meg og 15 andre jenter som skal vise Norges land at det finnes bloggere som har en dyktig penn, og som kan skrive mer enn om hvordan det står til med centimetermålene 4 dager etter fødsel!

HVA

Temaene i «Mammarådet» spenner fra Instagrambabyer, 3D ultralyd og kroppspress, til overaktive besteforeldre og hvordan det er å være ufrivillig barnløs i Norge i dag! Og mye mer! Hva jeg har skrevet om, får du ikke vite før du har sikret dere et eksemplar om noen knappe uker!

HVOR

Hos din nærmeste bokhandler! Deretter i sofakroken din med boka i den ene hånda, og en kopp kakao i den andre!

NÅR

I begynnelsen av februar! Da har du i tillegg morsdagsgave, og passende litteratur for kvinnedagen!

Så da sier jeg som enhver forfatter ville sagt det: LØP OG KJØP!

Og som enhver nyfødte forfatter ville sagt det: JIPPIJAAAAAAATJOHOOOHIPPHURRAATRALLALLA, I DID IT!! :D

quote

Nok en gang tråkker jeg usjenert ned Janteloven som står foran meg! Hvordan ellers skal jeg komme meg fremover?  Jeg er veldig stolt av å få være med på dette. Nå setter jeg meg nye mål! Og drømmer større drømmer!

79 thoughts on “Jeg er blitt forfatter!!

 1. Æææ, jeg hadde et lite håp om at du skulle være med i den boka!! Gratulerer så masse! Det er vel fortjent!
  Gleder meg til å lese :D

  (Eneste som er dritt med dette er at jeg ALDRI kommer til å nå deg igjen i konkurransen vår!)

  • Thænks hånni! Aldri si aldri, jeg tar ikke seieren på forskudd.. for du skriver altfor bra, til at jeg kan ligge å hvile på lauvbærene! Men jeg kan jo takke meg selv føler jeg (Ja, jeg tar litt av æren for at du endelig fikk fingern ut! ;-) )

 2. Grattis, grattis, grattis!! Du er så flink!!! Nå er det rake veien til stjernene, og det er så fortjent!!! Gleder meg til å lese! Ditt bidrag er garantert det mest fantastiske!! Morsdagsgaveønske overrekkes i denne stund mannen…
  (Men går du over til Side 2 og denslags da altså…)
  ((Prøvde å få smiske meg med i den boka selv, men forstår jo nå at nivået lå langt over det jeg klarer å prestere. Og mulig at Kaluza ikke liker meg så veldig godt etter siste års debatter.. ))

 3. Jeg visste det! :-D Da du kom med de hemmelighetskremmeriene dine sa det bare «forfatter» i magen min! ;-) Gratulerer masse, masse fineste du! Om det er noen som passer inn i en slik bok så er det deg! Du byr på deg selv på en ekte og ærlig måte og er faktisk den mammabloggeren jeg har fulgt lengst jevnlig.. Jeg tar gjerne et signert eksemplar om man kan be om det! ;-D Hoho! Fram med sprudlevannet!

 4. Hurra hurra! Gratulerer! :-)

  kommer sikkert til å sukke høyt når jeg ønsker meg denne til morsdagen: måååå eg liksom kjøpa den? Tenk viss noen ser meg da?

  Skit i Janteloven- ein må få lov til å være stolt av seg selv og si det HØYT uten at det skal være så himla negativt :-)

 5. woot? GRATULERER så mye! så gøy!!! :) og så snart den er her! gleder meg til å lese!!!!! :D ja her var det bare å kjøre på med utropstegn og smileys:) hurra for diaperdiva! (oog forsåvidt de 15 andre også, men skal vedde på ditt kapittel er mest etter min smak;)

 6. Så bra. Du er kjempe flink til å skrive. Så dette er jo ingen problem for deg. Gratulera. ♥

 7. Gratulerer!! Jeg visste det! Med en gang Susanne nevnte det tenkte jeg kun på deg søta. Så fantastisk, gleder meg til å lese. :D
  Har noen andre bloggere i tankene også, min egen lille liste over hvilke som er med.
  Når er releaseparty, jeg kommer jeg. :p

  • Å du assa!! Altfor snill med meg! Hjerte hjerte hjerte!
   Skal snike til deg informasjonen om release-partyet hehe.. ;-P (Tror muligens det kan bli tidenes!! ;-) )

 8. Gratulerer så masse Stine!!! Så utrolig glad på dine vegner! Skulle gjerne vært og feiret deg litt! Gleder meg sånn til å lese boka! Hurra hurra for forfatter Kahlbom!!

  • Jaaaa TENK om du hadde vært her nå, DA skulle vi feiret da!! ..Men så er det nok best at du blir akkurat hvor du er akkurat nå.. ;-)
   Men vi skal tidsnok få tatt det igjen! ;-) <3

 9. Så flott og spennende. Gratulerer så mye. Takk for at du hjelper til med morsdagsgaven, er heilt sikker på at hun vil lese det du skriver :-).
  Ha en herlig uke :-)

  • Tusen takk du, ja det er ALTFOR spennende!! Blir jo riktig så nervøs når jeg tenker på forventningene der ute.. :-/ Ja jeg tror det kan være interessant for alle generasjoner.. ;-)
   <3

 10. YEYEYE!!!! U ROCK!!!
  Forfatter liksom! Selvfølgelig!! Sånn du kan skrive og glede oss lesere er det MER ENN FULLT FORTJENT!
  Sikker på at du EIER den boka!!!!
  At du bærer den ALENE!!
  Du er helt konge Diaperdivabeautiful, måtte forfatterkarrieren føre deg rett mot stjernene!!! Grattis kjære Stine <3

  • Ja tenk.. forfatter.. fatter det ikke vettu.. ;) Det er så spennende, men såååå skummelt på samme tid!! Det er 15 andre å bli sammenlignet med.. 15 av de beste bloggerne i Noregs land.. (her passer Skrik-bildet ditt veldig godt)
   Hva kan jeg si etter denne kommentaren… En ZILLION takk for gratulasjon, og de rørende fine ordene!! Blir helt varm om <3 jo :D
   Ps. Du skulle ha vært med!! Men jeg skjønner jo at noen har utstillinger og sånt å tenke på også.. ;-)
   Tror 2014 blir veldig spennende for oss begge! Sky is not the limit! ;-)
   Smask <3

   • Ha ha ha, not even sky is the limit!
    Og dere er en BRA gjeng – jeg gleder med til å lese, jeg er så spent på HVA dere skriver om liksom… :)
    Ja jeg skulle selvfølgelig veldig gjerne ha vært med i boka sånn at jeg kunne sprade rundt på hageparty med dere i Aschehoug-gjengen liksom ;D …men det er nok ikke utstillinger som satte en stopper for det (selvom det er fristende å bruke det som unnskyldning he he) – snarere var det at jeg ikke slapp gjennom nåløyet til Susanne K :)
    Jeg har nemlig prøvd å hinte om at jeg har lyst til å være med på både det ene og det andre (eller hva Kaluza ;) ? ) Men jeg må nok fikse det sjæl ;)
    Digger deg!

 11. Hurra for deg!
  Så utrolig gøy at du er med.
  Og gjett hva…det er jeg også :-)
  Nå møtes vi igjen. Og denne gangen skal jeg si skikkelig hei til deg. Selv om du har en bad hair day :-)

  • Haha, jeg skal sørge for å ikke ha en bad hair day den dagen!! ;-)
   Og jeg visste faktisk at du var med hele tiden, det har ikke akkurat ført til mindre prestasjonsangst mens jeg satt å grublet på noe smart å skrive.. :-/
   Gleder meg til å møtes! Staaas!! :D

 12. ojoj! YES!Det fortjener du så mye!! :) fantastisk! gleder meg til å se den nye flotte boken med mange nok en gang kloke ord fra nettopp deg! lykke til,dette blir spennende :)

  • Årh Inger.. du er snill med meg du!! :) Jeg har litt nerver nå merker jeg, tenk om folk syns ditt og datt og ja i det hele tatt.. Nei jeg må kvinne meg litt opp her merker jeg, dette blir BRA! Tusen takk for fine ord <3

 13. Hurra!!! Gratulerer så mye, og så bra at du slipper Janteloven så hemningsløst langt vekk ;) Så utrolig mange flinke bloggedamer som er representert – jeg gleder meg :)

  • Oh well TreTette.. jeg tøffer meg litt med den Janteloven altså.. Den er ikke helt borte, har jeg desverre registrert de siste dagene.. :-O ;-P
   Tuusen takk for gratulasjon kjære du!! <3

 14. Også forsvant visst resten; gratulerer så mye! Gleder meg ihjel til lese. Veldig kjekt og vel unt flinke, flotte Stine :-)

 15. Å så moro Stine. Jeg gleder meg til å lese teksten din. Den siste tiden har bloggmotivasjonen vært laber, men din blogg følger jeg alltid med. Trenger litt humor i mammahverdagen!!!

  Klem Kirsti

  • Åhh du er god Kirsti!!! <3
   Litt nerver har jeg pådratt meg her.. skulle jo absolutt være litt personlig og sånn.. men det går nok bra. Hører de andre sliter med det samme! ;)
   Gode klemmer <3

 16. Sååå kult!! Gratulerer så mye!! :D Godt jobba altså. Veldig glad på dine vegne :) Gleder meg til å lese!
  Jaa, phuck janteloven.. Jeg heier på deg!

  • Det sier du bare for å gjøre meg nervøs Pia! Jeg gleder meg til å lese din også (ble du ørlite nervøs!!? ..selvfølgelig ikke, ordene du putter i sammen er alltid en innertier!!)

 17. *heihei! så gøy at du også er med i boka – det er jeg også:) jeg kan nesten ikke vente til den dukker opp i posten!! hurra for oss:) * vigdis

  • Å så gøy!!! Morsomt at våre veier møtes på denne måten! :) Ja det blir superspennende å ha den i hånda! Også gleder jeg meg til å møte hele gjengen! ;)

 18. Hurra!! Jeg leser noen av de andre forfatternes blogger også, men vet du hva – siden DU er med og skriver, så skal jeg faktisk kjøpe boka. Jeg elsker måten du skriver på, håper det er med litt ironi i boka også, for det er du fantastisk på! Jeg gleder meg masse!
  Gratulerer som forfatter, masse lykke til! SÅ spennende :D

  • What? Jeg hadde svart deg.. og nå er det borte, eller ikke sendt. Bloggen min er litt syk for tiden tror jeg..
   Men tuuuuusen takk for fine ord Vigdis! Virkelig!! <3 Litt ironi tror jeg nok du får.. ;-)
   Skummelt, men veldig spennende dette her!! :-D

 19. oj,har du nerver? skumle greier det, men dette går så bra så! spennende og en ny epoke i livet som kanskje gir deg flere skrivemuligheter senere? Ønsker deg i hvert fall masse lykke til :))

  • Ja skikkelig, har vært personlig og greier!! ;) Men du har helt rett i at det er veldig spennende!! Takk for lykkeønskninger!! Du skulle bodd i Oslo vettu, så kunne du komt på boklanseringen!! <3

 20. åh,hadde gjerne kommet på boklanseringen ja! men det kommer sikkert mange av dine andre flotte lesere,så du trenger ikke være redd for det i hvert fall ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *