Hvem er denne Diaperdivaen egentlig?

Etter at Susanne Kaluza presenterte meg på bloggen sin med altfor fine ord (som en av forfatterne i «Mammarådet«), så har leserne strømmet på. Det ble ikke bedre når denne fantastiske dama skrev om når hun besøkte meg hjemme denne uka.

Så da tenkte jeg at det var på sin plass å presentere meg selv litt, for alle disse nye menneskene som titter innom! Først av alt må jeg si at det er så hyggelig at nettopp du er her!

Jeg heter Stine, gift med Jack, og vi har to barn. Det skal sies at vi er et prakteksemplar av en familie. Jeg på min side, er alltid nysminket og striglet. Ungene sitter pent ved bordet (og de elsker brokkoli!) Vi er veldig for likestilling, så Jack tar seg av alt husarbeidet i drømmehjemmet vårt! Vi er familien pedagogene har som rettesnor! Og bare for å illustrere det for deg: (Ja også liker Jack og jentene å være litt blurry)

[slideshow gallery_id="13"]

Ehm.. det du nettopp leste… er ikke akkurat helt sant. Sannheten ser mer sånn ut..

IMG_8825

Jeg vanker rundt med sminke fra i går, utvasket bukse og øglie aerobics sko, i svært uryddige omgivelser.

Ungene hater brokkoli, og Jack er stort sett ute og redder verden mens jeg tar meg av støvsuginga!

Spørsmålet er.. nå som jeg er blitt så poppis.. må jeg forandre litt på denne laidbacke looken min? Mennesker kan jo komme til å kjenne meg igjen på gata, vi snakker trolig AUTOGRAFER på gips og sånn (med en ettervekst lengre enn et vondt år, som jeg er sikker på at.. kunne opprørt hunden til Jan Thomas!)

images

Vel, vel, vel.. To change or not to change.. Jeg har kommet frem til følgende konklusjon:

IMG_1762

Moahaha!

Besitter du et striglet eller rufset (menneskelig) image? Bryr du deg om hva andre folk tenker om etterveksten din, når du for eksempel skriver autografer?

(Familiefoto: Turid Vesterheim)

46 thoughts on “Hvem er denne Diaperdivaen egentlig?

 1. Jeg har vel et rimelig rufsete image. Kanskje jeg til tider er mer rufsete på bloggen enn det jeg egentlig er. Jeg har alltid ettervekst, og da snakker vi ETTERVEKST. Men jeg går jo til frisøren noen ganger.
  Jeg tror aldri at jeg kommer i den situasjonen at jeg må skrive autografer. Eller kanskje vi må på sånn boksignering etter hvert? At vi sitter på rekke og rad, rangert etter ettervekst, og signerer så blekket spruter?

  • Hahaha motebloggerne kommer til å gremmes av den nye trenden mammabloggerne innfører nå når vi blir så poppise med bok å greier!! God og lang ettervekst is tha nu shait! Jeg tenker at frisør.. er for folk med altfor mye fritid.

 2. Jeg LIKER! Og kan absolutt relatere… Vær deg selv, alle de andre er opptatt. Og ikke minst finnes det ikke noe mer sjarmerende enn det å ikke ta seg selv eller livet så fryktelig høytidelig :)
  Fin blogg!!

 3. Jeg bare låååååv U assa Stine!
  Og ikke finn på å forandre deg – tenk om vi plutselig ikke skulle få maskaraiheletrynet-bilder eller dølle, deilige dikt eller din evige tro på at @ernasolberg skal ta utfordringen på Instagram (ja for du får vel sånn ca en million følgere på insta også nå!!)!
  For min egen del, siden du spør, så er jeg ganske rufsetet i kantene, og jeg kan finne på å huske at jeg glemte BH´en når jeg står i kø på kaféen for eksempel…Men jeg er litt fin og kul også da – når jeg glimter til ;)
  Jeg velger å se på ettervekst som trendy og kult, motsatt dipdye liksom…
  Gleder meg til du har skrevet autograf i boken min, med eller uten ettervekst!

   • Å nei du, jeg kommer aldri til å gi opp håpet på at Erna svarer meg på Instagram (Eller at hun ansetter meg i regjeringen eller no!) ;-) I mine øyne er du alltid fin og kul Hegemor, med eller uten BH!! :D
    Altså nå er jeg ganske flink på diverse språklige virkemidler (som feks overdrivelse) så at jeg sier at jeg er blitt så forferdelig poppis må du ta med en klype salt. I hvertfall i et Fotballfrue-perspektiv! Eller mammabloggkollegaene våre som har klistret seg på blogglisten og smykker seg med fine tall som 41 og sånn ;)
    Men tuuuusen takk kjære Hege artigfordiva :D <3

 4. Digger deg!!! Jeg er definisjonen på rufs småbarnsmor…i dag på butikken med baby på armen-joggedress, uten BH, uten å ha gredd håret eller vasket fjeset…men jeg hadde på meg en sykt stilig lue som redda meg;)

  • hege fikk sagt det aller meste på en bedre måte enn jeg kom på en sliten fredagskveld, så jeg bare slenger meg på hennes kommentar jeg!!
   jeg måtte tenke over den dipdye-tingen etpar ganger, men min sin også blir motsatt. eller. grått oppe og brunt nede. jeg har tydeligvis superdårlige gener når det kommer til hårfarge (jeg var 12 og pappa 33 når jeg begynte å mase om at han burde farge håret. han er fisker, og bor i kjeledress/wranglers/adidasteskjorter/tresko når han er hjemme. såklart han farga håret.)
   diaperdiva du må være som du er, ellers blir bloggen bare sær.
   ikke hør på pripnefanten, vi vil ha deg rufsete i kanten!
   fredagspoesien min er på topp, men nå tror jeg det er på tide å si stopp.

 5. herlig herlig og atter herlig! du er deg selv! både ufjong men fortsatt strålende fin altså! :)

  Besitter du et striglet eller rufset (menneskelig) image? Bryr du deg om hva andre folk tenker om etterveksten din, når du for eksempel skriver autografer? < — jeg var besatt av å være striglete – hadde alltid sminke på meg før jeg gikk utenfor dørene.Men det var før vår tøffe stund når vi mistet min pappa. Etter det gir jeg litt f i sminken,folk har sett meg hoven i hele ansiktet uten sminke før da jeg sorget.så hvorfor ikke nå? men jeg liker å ha på litt bb cream på mine røde kinn,(ja for jeg trenger ingen rouge!! børste håret og slenge på litt eyeliner og mascara for å føle meg selv bedre. JA jeg bryr meg om hva folk tenker om etterveksten min…for uff,det er det styggeste jeg ser på meg selv.men ser egentlig andre det? det er vi selv som legger merke til det…her en dag spurte vaktmesteren på jobb om jeg hadde klipt meg? jeg svarte som ærlig var: nei jeg har vasket håret ;) samboeren min er borte til og med søndag,så da skal jeg freshe meg på håret til han kommer hjem :) (altså farge det,for å se fin ut for hans del og min del da selfølgelig,men jeg venter til han kommer hjem så han ser hvor fin jeg blir! ) hoho. ja utseende og fjonghet betyr vel litt,men jeg synes du ser fresht ut både som modell og dine egne privatbildet :) stå på! du er rå! du får meg til å smile i hvert fall :)) ønsker deg og dine en riktig god helg! ps ET LITT PRIVAT SPM ønsker du deg flere barn eller er det nok med 2? :)

  • Inger, du får MEG til å SMILE :D Takk for fine ord <3
   Ja jeg kan godt skjønne at man ikke tenker på så mye annet enn pappaen sin når man opplever det du har gjort.. Det må være helt ufattelig tungt, jeg syns det er så bra at du er så åpen og ærlig om det som har skjedd.. <3
   Og det er nok som du sier, det er bare vi sjøl som ser etterveksten.. Og du, bb-krem må være den beste oppfinnelsen siden mascaraen!
   Kan tenke meg at mannen ble fornøyd i går.. de setter jo veldig pris på at vi pønter oss for dem (om de skulle legge merke til det da!!) ;)
   Og for å svare deg på spørsmålet ditt.. ja jeg ønsker meg flere!! Det er jo veldig travelt med to, ihvertfall nå når de er så små.. men de blir jo eldre og kan hjelpe litt mer til, så da ser jeg ikke at det skal bli noe problem med 1 til (eller et par-3 hahaha)<---- parantesen er litt tull ;)

 6. Fineste Stine. Tenk at jeg kan si: jeg kjente henne før hun ble poppis og bloggdronning! Håper du aldri, aldri endrer deg for du er perfekt som du er. Angående meg selv så vil jeg tro at om noen omtaler mitt ytre som strigla så er de speeda på det som går an å sniffe inn.. Ettervekst er det dårlig med om ikke grått hår og bikinilinja regnes!!

 7. Haha, jeg digger deg! Hver gang jeg har skrevet autografer, har jeg hatt ettervekst.. ;)
  Oki, det nærmeste jeg har vært autografskriving, har vært når jeg har observert håndballMannen skrive autograf til 10 år gamle håndballbarn.

  • Carina <3 Hehe, ja nå er det bare å ikke farge håret altså, for nå nærmer det seg!! (Og så du mailen vi fikk i stad... OH MY GODESTE!! ;-) :-D!!!!!! Jeg sitter her og fniser som en fjortiss tjihi) ;)

 8. Ah, the reason I love you, here it is.
  <3
  Du må aldri finne på å forandre deg, jeg er endel i nabolaget ditt så da må jeg jo kjenne deg igjen når jeg møter deg på gata!
  Gleder meg veldig til du skal signere boken min. :D
  (Mulig jeg blir litt starstruck, men ok.)

  Jeg har aldri hatt et striglet ytre tror jeg, jo dvs., de gangene min venninne som er både frisør og stylist får tak i meg før jeg skal på scenen og insisterer på både hårfiksing og trynefiksing og antrekksfiksing. Men sånn ellers, niks.
  Og jeg har ikke ork til å bry meg om hva andre måtte tenke, ikke engang på sånne "far out" eventer som release på tvserien jeg var med i (litt) hvor jeg visste det var fotografer.
  Men! Jeg har ikke ettervekst!

  (Fordi jeg farger aldri håret.)

   • Du bor såååå langt unna, ellers er det bare å ta en kaffedate liksom! Du får komme på besøk i Oslo, så kan vi be med Diva’n ut på date. :D

  • Mysterious Mrs C!
   I mitt nabolag sier du!! Hmm.. hva gjør du her tro? Jeg er hun kjempelange med lua tredd langt nedover etterveksten, kom bort å si hei :D Så planlegger vi en kaffedeit med Gro!
   Jeg er enig med Gro her altså.. hvem er du egentlig? Du synger, du er med i tvserier!! Pluss alt det andre du gjør! Hmm.. Dette må vi til bunns i Gro!
   Signere boken skal jeg selvfølgelig, nå vet jeg ikke om jeg har noe vettugt å lære akkurat deg da.. men litt underholdning kan jeg vel muligens bidra med! ;-P (Nå minte du meg på at jeg må få satt meg ned å få øvd inn en snasen schwung på den autografen min!!)
   Hugses <3

 9. Hm, kommentaren min ble ikke postet :(

  Åh, den som hadde vært velsignet med ettervekst! Mitt svarte hår som ikke tåler bleking gjør at jeg ikke kan ha ettervekst… Så pris deg lykkelig ;) Og jeg vet egentlig ikke om jeg har et image? I så fall regner jeg med at det er rimelig rufsete, haha!

  • Æsj, så kjipt! Si fra om det er noe som skjer flere ganger.. for da må feilen ligge her..
   I mine øyne er du ihvertfall laaangt fra rufsete!! ;-) Jeg hadde faktisk også nesten svart år i noen år.. og den blonde etterveksten fikk meg til å se skalla ut! Var skikkelig kledelig! (Men da hadde jeg bedre tid til å gå til frisøren så det skjedde ikke så ofte.!) Så du har rett, jeg kan prise meg lykkelig over den jeg har nå.. ;)

 10. Du må aldri forandre deg for du er jo den besteste Divaen jeg vet! :) Du vet jo, til lags åt alle kan ingen gjera. Det finnes også nok av eksempler på bloggere som har gjort nettopp det og da ender de ofte opp som litt flat og kjedelig etter min mening. Nyt berømmelsen! Vel unt! :D

 11. And that is why I luuuvju!
  Modeller og divaer som er strigla hele tiden er uinteressante. Du byr på mye herlig rufs og litt glitter og glam innimellom og det passer meg ypperlig. Nydelig er du. Både utenpå og inni. Gleder meg til å se deg igjen.
  Ps: er det for sent å farge håret mitt nå slik at jeg har ettervekst nok til utgivelsesfesten? Er litt hippiemama jeg (les: lat) og har ikke farga håret på 4år, men jeg må jo passe inn ;p

  • Jona den besteste <3 Å være strigla diva er litt for tradisjonelt og kjedelig spør du meg! ;)
   Hehe la meg si det sånn.. jeg skal faktisk farge håret mitt jeg, sånn at du ikke føler deg utafor ;)
   (Så du mailen- så du mailen.. jeg er suuuuperstoka, og vet ikke hvilket bein jeg skal stå på. For ikke snakke om sommerfuglene inne i magen, de har formert seg til en koloni og alle er høye sukker eller no!) UÆÆÆÆÆ!!! :D
   <3 <3 <3

 12. Håper virkelig ikke du har tenkt å forandre på noen ting! Det er fordi du er som du er at jeg (og alle andre) leser bloggen din – OG kommer til å kjøpe boken din! :)

 13. Jeg fant bloggen din via Susanne Kaluza, og du har herved fått en ny følger, både her og på insta :) Jeg venter mitt første barn til våren, og 8 uker med kvalme 24 timer i døgnet har ført til at jeg har runda en del mammablogger. Må presisere at jeg bare leser blogger som ikke glamoriserer det å være mamma :) Liker skrivestilen din, og gleder meg til å kikke innom titt og ofte fra nå. Boka ser jeg også frem til – gratulerer med den til dere alle forresten :)

  • Tusen takk Ania!! Og så kjekt at du liker det jeg skriver, det varmer <3 vettu!!
   Stakkars.. 8 uker 24/7.. det er altså så utrivelig med kvalme.. ugh! Til våren sier du.. ikke lenge igjen da!! Så spennende! Ikke for å glamorisere altså ( ;-) ) men det er faktisk heeelt fantastisk å være mamma (I hvertfall.. la meg si.. ja jeg vil si.. faktisk cirka 60-70 % av tiden. Jeg eeelsker jo å snakke om de 30-40 % som ikke er det da, det har du kanskje allerede oppdaget hehe)
   Lykke til med ruginga i innspurten Ania!!

 14. Jeg blir aldri spurt om autografer, desverre, men et par ganger har det skjedd at folk har kommentert på bloggen «så deg i byen i dag» Og da får jeg helt panikk. Hvor så de meg? Hva gjorde jeg? Og hvorfor så de meg akkurat i dag når jeg hadde stygg dult og lite sminke?? Skal ikke være lett !

  • Har ikke du?? Topp-blogger og singstar!?? Haha når jeg går ut, og føler meg som shait, det er da jeg møter kjensfolk! The ironi of it all! Nei det skal ikke være lett!

 15. Stilen er ikke joggebukse engang lenger, den er lilla slapp stilongs!!! Haha. Men nå som permisjonstiden er forbi og første jobbuke har jeg faktisk tatt på meg en dongeribukse;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *