Barnas Holmenkolldag

Hadde du vært i mine Crispi gore-tex i dag, så hadde du skjønt hvorfor jeg sitter her, ute av stand til å formulere en eneste meningsfull setning. Langt mindre en god vinkling, fotoshopping, eller noe som helst -av kreativt slag. Gjesp.

Vi har nemlig tilbrakt dagen sammen med 6000 andre barn, og deres familie! Her er et par bilder.. og utenom det, har jeg egentlig ikke noe annet smart å tilføye. Bare at det var et helt fantastisk arrangement, og jeg anbefaler på det varmeste å oppleve det til neste år! Jo, og at.. Se hvor godt jeg klarer meg UTEN Kaluza da!! Takk til alle som leste det innlegget, ble bekymret.. og nå meddeler helgens musts! <3

IMG_7829

«Heia, heia!» Storesøster hadde en ivrig, og stolt, heiagjeng!

IMG_7817

Det sto ikke på innsatsen hos vår lille debuterende! ;-) «Fremad jente!!!» ropte vi, i skikkelig kvinnedags ånd!

IMG_7852

Fine premier vanket også.

IMG_7878

Og bamsekos.

Det var ikke bare staver, som dukket overraskende opp i linsa..

IMG_7804 kopi

Finn Willy!! (Dette var forøvrig det nærmeste jeg kom politikk på kvinnedagen.. ja sett bort fra APeren som gratulerte meg på vei t-banen)

Nå.. ZzzzZZZZzz

eller vent litt..

Var du der? Om du ikke var oppe i åsen, var du nedi byen og gikk i tog du kanskje..?

Håper uansett du hadde en fantastisk kvinnedag! Det hadde jeg. Beste sort! Tommel opp!

Barnas holmenkolldag

4 thoughts on “Barnas Holmenkolldag

  1. Oj, dette visste jeg ikke at det var. Dette skal vi helt klart delta på til neste år. Vi har forberedt oss til skisprint for barn i Drammen i morra vi. Men Holmenkollen skal helt klart noteres bak øret til neste år..

    • Ja neste år må dere bli med! Verdens største ski-arrangement for barn visstnok, og det må ha vært verdens mest fantastiske også!! Så bra at det burde vært obligatorisk!! ;-) Men jeg regner med at skisprinten i Drammen var litt av en opplevelse det også! :-) Så at du var på skiskyting i Holmenkollen i februar.. og siden jeg nå (som du) har fått litt dilla på disse massive folkefestene.. så lurer jeg på om jeg ikke må ta meg en tur opp til helga også!! 8-)

  2. Altså, du må ta opp fakkelen og informere god tid i forkant slik at vi får forberedt oss? Hallo, hvor er ditt samfunnsansvar som blogger, liksom? ;)

    Ser ut til at dere hadde en super dag, vi feiret ikke dagen spesielt masse, men HEY, ble bra allikevel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *