Jeg skal heller føde enn å…

Hun er nede for telling, gråter, har vondt, og ynker seg

Jeg stryker henne over kinnet, og sier «Men nå er du snart er på bedringens vei!!»

Gjør og sier det en mor skal

Til tross for maktesløshet og bekymringer i hopetall

Kan ikke se et øyeblikk bort, jeg må jo passe på knøtten

Og på at viruset treffer.. bøtten

(Så var jeg ikke observant et lite øyeblikk.. :coffee: )

linje

Jeg har kloret her og der

Vasket alle klær

Prøver å hindre Noro i å innvadere oss andre

For jeg kommer til å klandre

Om jeg i morgen ikke får dra på musikal

Og i stedet må ligge pal

(Å gjennomgå det som er.. verre enn å føde)

linje

Og jeg meeeener det

Noroviruset

Jeg skulle heller født igjen

Kjent smerte i bunn, og bekken..ehh.. en?

Enn å se deg røske i min eller mitt barns kropp

Sykt kvalmende hissigpropp

(Trodde aldri jeg skulle skrive et dikt om omgangssyke…)

linje

Kommer ikke omgangssyken alltid helt sykt ubeleilig?? Har dere hatt det sleske viruset på besøk? Noro, eller fødsel.. hva velger du??

12 thoughts on “Jeg skal heller føde enn å…

 1. oh yes!
  Først fikk vi tre jentene det. Så når alle hadde vært friske i fire hele dager fikk kjæresten det, OG jentene fikk det igjen. Fy fader! Første runde var ILLE! Det gikk heldigvis bedre runde nr 2, men fy fader!
  Jeg føder mye heller. Mye heller! Fysjogfysj!

  • TO runder, DET er ikke mulig!!? Altså, det som ER mulig.. er at jeg jinxa noe med å skrive dette innlegget.. For gjett hvem som har liggi pal hele denne solfylte helga, med rullegardinene nede, og lurt på om lyset i enden av den mørke mørke tunellen noensinne ville dukke opp!? Jeg putter fremdeles to streker under overskriften her!! ;-)

 2. Altså, med tanke på at mine fødsler var litt fra helvetes forgård tar jeg heller litt norovirus…. på meg selv vel og merke!

  Fantastisk dikt, tror aldri jeg har lest maken. *lol*

  • Jeg skjønner det.. jeg burde vel ha understreket at jeg snakker om en smooth fødsel og med ALT av smertelindring!! ;-) Jeg har endelig kommet meg opp av senga etter halvannet døgn.. Det er en ting, å være slite med noro alene.. men å ha mannen som også er infisert, ved siden av seg…. X-( Damer HAR høyere smerteterskel, ferdigsnakka. Jeg skal heller aldri aldri aldri skrive et jinxe-dikt igjen!!!

  • Aase!! Jeg hadde glemt ut hvordan det var.. det var over 4 år siden sist… Men jeg skriver sannelig under på det igjen.. At jeg skal heller føde. Den ligger bare der og murrer, blir sterkere og sterkere og så.. ja jeg trenger jo ikke akkurat å utbrodere det. U know what I mean. Men at det ikke fins NOE som kan lindre det, man må bare gjennom.. Som jeg hater det. Men nå er vi alle 4 ferdig med det, sa hun og pustet lettet ut!!! Håper dere er frisk som fisk <3

 3. Nei, altså… omgangssyke er verre enn verst og jeg er av den sterke mening at kvalme unger som er blanke i øynene, må være lov å legge i badekaret med dynen over seg om natten. Og på et teppe midt på gulvet om dagen. Men det er visst ikke helt innafor. Syke barn må få sove med mor (for far er ikke bra nok) og jeg har blitt spydd på både bakfra og forfra og mor og barn har stått sammen i dusjen og plukket middag ut av hår og ører på hverandre. Men, sånn er det, og det går over.
  Fordi far aldri er bra nok for poden (selv om han er en jævel til å skifte sengetøy midt på natten… det er løøøv <3) så får han heller aldri omgangssyke. Eller lus.
  This is life, my friend.

  • Jeg har altså SÅÅÅ mye klesvask nå, at jeg ser ingen ende på det. Haugen ble jo ikke akkurat mindre, når jeg og Jack også ble angrepet. (Etter musikalen på fredag da vel og merke, 3 musketerer på Folketeateret-ANBEFALES!!!) Heldigvis stilte bestemor og bestefar opp 24/7, for hva gjør man om man ikke har hjelpende hender når Noro kommer på besøk?? Skulle ungene lagt mat til seg sjøl, skiftet bleier og lagt seg sjøl? For man blir jo heeelt utafor!! Vi lå i fosterstilling og ynket oss (verre enn de små har gjort..) Og de sier ferie er en grei måte å teste forholdet på.. Prøv noro sammen, i samme seng, i HALVANNET DØGN!! (Du kan være glad mannen er imun!) ;-)
   Haha herlig kommentar btw!! Og ja badekaret burde vært obligatorisk :-P

 4. Fødsel! Helt klart!

  Huff.. jeg håper dere alle er på bedringens vei nå for slik syke er regelrett pyton! :( Vi har heldigvis *bankibordogvegger* sett veldig lite til denne sykdommen i min karriere som mamma og jeg håper for guds skyld det blir sånn!

  Klem :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *