Gi barna gode sommerminner på Camp Hudøy!

//Skrevet i samarbeid med Camp Hudøy

Har du hørt om den magiske lille øyen i Oslofjorden, Camp Hudøy? Det hadde ikke jeg, før inntil nylig! Hvorfor skjønner jeg ikke.. Barn har nemlig feriert på Camp Hudøy i snart 100 år!!

Noen av mine beste sommerminner fra da jeg var barn, er fra da jeg var på leir. Jeg elsket det. Så da Hudøy trengte hjelp med å spre det glade budskap, kunne jeg ikke si nei!

Hudøy er en stiftelse og et samarbeid mellom Oslo Kommune og Kirkens Bymisjon. Feriekolonien er et av de fineste prosjektene som finnes for barn om sommeren, og den er drevet av mennesker som virkelig bryr seg! Mennesker som ønsker å skape gode sommerminner for barna, i trygge rammer, der lek, mestring og opplevelser står i fokus.

Si nå at du bor i Oslo, og for eksempel ikke helt vet hvordan du skal løse.. at den litt småvrange sjefen din ikke gir deg fri de ukene du ønsker i sommerferien. Ta en titt på den eventuelle løsningen din her:

camphudøy

(Foto: Gundersenogmeg)

Litt om Camp Hudøy:

Camp Hudøy består av 11 leirsteder og er et sommerferietilbud for jenter og gutter som går i 2.-7. trinn i Osloskolen. Hudøy er en øy på tretten hundre mål som ligger utenfor Tjøme i Oslofjorden. Her er det blitt skapt magiske sommerminner i snart 100 år. Hudøy er et fantastisk sted der barna kan være mens foreldrene er i byen og jobber (sommerferien er jo lang!), og i fem eller tolv dager vil en rekke unge mennesker arbeide for at barna skal få en ferie de sent vil glemme. På Camp Hudøy får barn være barn og ferie får være nettopp det, ferie!

Noe av det som gjør Hudøy så fint:

  • Camp Hudøy er en opplevelsesferie: Her kan barna bade, seile, fiske, danse, opptre, dra på oppdagelsesferd og mye mer.
  • Camp Hudøy er en møteplass for hele Oslo: Alene eller med en venn får man muligheten til å møte gutter og jenter fra hele Oslo. Foreldre/foresatte betaler ut fra evne og dermed har alle mulighet til å søke om plass. (Hvor flott er ikke det!!? red.adm)
  • Camp Hudøy er ferie – ferie fra skole, lekser, forpliktelser og stress. Et fristed der lek, opplevelser og mestring står i fokus. Og hvor barn får være barn.

Det er også et sted der barna får logget av og tatt seg en ferie fra den digitale verden.

Man kan melde seg på årets Camp Hudøy her, eller på facebooksiden.

(Tilbakemelding på søknad kommer i uke 16)

Syns du dette hørtes ut som en fantastisk løsning på sommerferie-kabalen, eller bare har lyst til å gi barna dine en opplevelse for livet. Kast deg rundt! Og det fort. For siste frist for påmelding er nemlig førstkommende fredag 20.mars!

Og del gjerne dette med andre som du tror kan være interessert i sommerens fineste tilbud for barna <3

4 thoughts on “Gi barna gode sommerminner på Camp Hudøy!

    • Ja ikke sant!! Nesten litt ergelig at jeg ikke er oppvokst i Oslo.. alle som har vært der skryter det opp i skyene! Og apropos værfenomener.. hadde du brillene på i dag eller? Må ha vært helt fantastisk å oppleve det!! (Jeg satt og fulgte med dere på nettet ;-) :thumbs: )

  1. Solformørkelsen var utrolig kul – vi er høye på livet her oppe alle sammen :) Legger ut bilder på @svalbardshots om du er på Instagram. God helg i sør!

  2. Jeg har vært på hudøy to ganger i mitt liv og hadde tidenes somre. Mannen min var også der( ikke sammen på den tiden. Vi var 11 år) men vi spilte fotball sammen dagen lang. Hudøy er stedet for den første sommerflørten, disco, bading, sol, is, samhold og nye venner. Kan anbefalles på det sterkeste. Flott av du skriver om det!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *