#ÅhLivet

Jeg var på vei til et møte.. et viktig et. Det regnet kattunger. En bil bestemte seg for å i hvert fall IKKE styre unna sølepytten foran seg – den som jeg tilfeldigvis slentret på fortauet ved siden av.. Neida, styrte målrettet mot den, og å slakke LITT ned på farten var visst heller ikke aktuelt.

Jeg ihjelstirret bilen bakfra, mens jeg demonstrativt slo ut med armene. Vekslet et særdeles irritert blikk -fra ned på den nystrøkne outfiten min som nå var søkkvåt, og tilbake til bilens… eh.. baklykter, som forsvant bak et hjørne. Som om hu.. grr.. ja jeg må jo si det jeg tenkte.. KJERRINGA!! OVERHODET brydde seg om min nystrøkne outfit!! Hun ofret sikkert ikke bakspeilet annet enn et lite selvtilfreds blikk! Så hvorfor jeg i det hele tatt GADD å demonstrere med et overdrevent kroppsspråk?? #ÅhLivet

Kattevåt entret jeg møtet med Mr. X. «Ja Stine, sånn og sånn og sånn..» «Ja det og det og det, er jeg helt enig i!» responderte jeg ivrig, råklar for å legge nye slagplaner. Vi satt i et lite lydisolert rom. Møtet kom til å ta litt tid. Jeg hadde satt meg godt til rette med kaffen min, som jeg nippet til -når det passet seg sånn.

23845902_m

Det var i det lydisolerte rommet, i løpet av de første fem minuttene.. at tarmen min skulle begynne.. å krangle. Buldre-buldre. «Men skulle vi kanskje gjøre sånn og sånn!» sa Mr X. «Buldreeee!!!» «DET DER er ABSOLUTT en god idé!!!!!» sa jeg SUPERengasjert og med en overdrevet høy desibel, for å prøve å overdøve de usjarmerende tarm-lydene. Som den våte katten jeg var, satt jeg nå der -også- som en ubekvem fisk ut av vannet! Fikk ikke med meg et ord han sa, alt jeg klarte å tenke..

Skal jeg sitte her EN time å gi fra meg disse uheldige tarm-lydene? Skal jeg unnskylde dem? Hvilken unnskyldning skal jeg nå finne på? «Vel ehm.. du skjønner.. jeg har ikke spist så mye i dag?» Arh, døllt. «Sorry ass, luft i magen, hehehe!!» Skal jeg la være å si noe? Late som ingenting? Får håpe det er min tur til å snakke når det skjer neste gang!! Please la det vær min tur!  Og jeg må snakke HØYT, ja, for da merker han det sikkert ikke!! Selvfølgelig hører han det! Åh nå har det gått for lang tid, nå blir det for dumt å si noe. Åhh, dette er så flaut!! Hull i gulvet, hvor er du??

Style: "Neutral"

#ÅhLivet

Jeg sa.. ingenting, og tarmen roet seg etterhvert. (Heldigvis, for det er jo en kjensgjerning at jeg ikke engang vedkjenner meg å besitte et tarmsystem!!) Men jeg klarte å lire av meg diverse setninger som var svært lite gjennomtenkte.. bare for å si NOE -når det buldret. Jeg var sjeleglad da møtet var over. Så gikk jeg derfra, og skammet meg verre over den oppblåste dama jeg hadde fremstått som, og alt det håpløse jeg sa.. For en uheldig dag det hadde vært. #ÅhLivet

Overdriver du kroppspråk og blikk når noen ikke styrer unna sølepytter ved siden av deg? Har din tarm kranglet i svært upassende og ubekvemme situasjoner? For å lette på stemningen.. sier du noe, eller lar du vær? Sier du noe om andres tarm rumler, eller later du som du har nedsatt hørsel?

(Foto: 123RF stock photo, og Baard Lunde)

10 thoughts on “#ÅhLivet

 1. Da jeg bodde hjemme hadde vi to kilometer skolevei, og jeg glemmer aldri den dagen da NABOEN spylte meg ned på samme måte og bare KJØRTE VIDERE. Ikke nok med at de ikke gadd å plukke meg opp selv om vi bor ved siden av hverandre, de måtte i tillegg gjøre meg søkkvåt den siste kilometeren?! Rimelig surmugg som kom hjem den dagen ja..

  Og magerumling sa du? Hva med eksamen: 20+ konsentrerte elever i musestille klasserom og så bare… BULDREEEEEE! (her passer det med en *lersegihjel-smiley!!)

 2. Jeg prøver så godt jeg kan å forsvinne når sånt skjer. Jeg holder godt kjeft og setter på mitt beste «jeg hørte ikke noe» fjes. Innser dog at den taktikken nok fungerer dårlig i et lydisolert rom med bare to personer ;-) Håper møtet ellers gikk bra! :-D

 3. Å. Der lerte eg jammen noge nytt i dag??? Neste gong tar eg på meg pokerfjeset. Ska aldri meir sei, «eg e holsvolten!» Å jaffal så ska eg aldri meir sei :»har du ikkje ete i dag?!» E d så at romling e på høyde me fising og raping? Isåfall ska eg aldri meir møta opp svolten nogen plass ?

  • HÆ visste du kje at mageromling (mær tordenskrål i mitt tilfelle) e likestilt med fising og raping, vel now u know! Meste litt verre, for fis å rap går fort øve.. turbulente tarm gone wild derimot…
   Kos dåkke i London! (Gjett ka eg ska i gang med nå.. #gimegstyrke!!!)

 4. Høres ut som en dag det var greit å få overstått! Hehe. Magerumling er kjipt. Og vannsprut. Og viktige møter som ikke går etter planen. Spis en sjokolade og sov på det så er alt glemt i morgen! :-)

  • Nei det er slettes ikke alltid ting går som planlagt, og jeg som ikke er så god på dette med uforutsigbarhet da og greier hehe.. ;-)
   Ha en deilig 17.mai da dere! :-)

 5. Beklager måtte le litt her, men uff ja skjønner dette var kjipt !! :) Eg er såpass natulig av meg, at eg tror bare eg hadde slengt ut et «du får bare prøve å ignorere den magen min, fikk ikkje tid til å spise før eg kom» Så er det liksom litt ute av verden. Men det kommer jo litt an på hva slags møte det er :) Håper uansett det gikk rimelig bra. Uansett… aldri gøy å bli ufrivillig dusjet !!! Bedre lykke med morgendagen ;) GOD helg !

  • Og jeg som pleier å være ganske lite selvhøytidelig av meg.. ahh det ble altså så awkward :-/ Neste gang må jeg bare hive ut den quoten du kom med her -med en gang! ;-) :thumbs:
   Ha en forykende 17.mai feiring :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *