Vinn boken om Frosken Pinkolott

Konkurransen er avsluttet

Ingenting er så gøy som å gi bort gaver! Jo forresten en ting: Å gi bort noe ekstra fint!! Og boken om Frosken Pinkolott er nettopp det.

En vakker, morsom og spennende bok, hvor temaet er vennskap, mobbing og tilgivelse. Illustrasjonene er håndmalte, og universet kan best forklares som Ringenes-herre-for-barn aktig. Og i følge meg, så burde alle barnehager og barneskoler innføre den i læreplaner og pensum! Mhm!

Tårene renner idet Pinkolott styrter ut av klasserommet. Hvordan kunne Gregor gjøre dette mot ham? Pinkolott gjemmer seg i skogen, men glemmer hvem sin sti han sitter på. Når skoledagen er over, kommer mobberen gående. Gjensynet blir ikke helt som de hadde trodd, men én ting er sikkert: Mattetimer blir aldri det samme igjen.

IMG_8594

En bok som fenger både barn -og voksne!

Lanseringen av boka er på lørdag, og du skal ikke se bort i fra at du muligens kan hente den i postkassa di allerede på mandag, om du viser interesse i kommentarfeltet under (eller på facebook)! Trekker nemlig en vinner fredag kveld, på facebook-siden min!

Denne MÅ du ha i den organiserte barnebokhylla di, evt. den uorganiserte bokkassen.. (stønn, ja jeg må jo innrømme det)

(For ordens skyld, Pinkolott er kommet til live gjennom pennen til forfatter John-Magnus Etnan, bravissima Valeria Zingale Eick har laget de nydelige illustrasjonene!)

(Også for ordens skyld, bøkene er sponset)

17 thoughts on “Vinn boken om Frosken Pinkolott

  • Den så så kjekk ut, vi er stadig på utkikk etter nye bøker og historier til barna :)

 1. Den passer nok godt i bokhylla her, eller aller helst i haugen under salongbordet, i trappa eller på hundeburet. Der havner nemlig de bøkene som leses igjen og igjen.
  Slenger oss med i trekningen, samtidig som jeg tenker at jeg burde presentere den for de fremtidige barne – og ungdomsarbeidere , – elevene mine.

  God kveld

 2. Dette høres ut som en veldig fin bok! Kjenner forfatteren og regner med kvalitet fra den kanten :-)

 3. Jeg vil gjerne være med i trekningen av boken!! Kan ikke gå glipp av sjanse til å vinne en barnebok som er morsom og spennende, med så viktige temaer :-) Greit å ha barnebøker i hus når nieser og nevøer kommer på overnatting! Samtidig har jeg noen(en hel vegg) med hyller som hyler etter å bli brukt. Krysser fingene ;-) <3

 4. Ja takk :-) Heldigvis har lillemann endelig begynt å vise skikkelig interesse for lesning – en lykke for bokormmammaen! Er nok en stund til han har glede av denne boken, men det er godt å glede seg :-) Og får man flere sjanser om man kommenterer her OG på face?!

 5. Den så så kjekk ut, vi er stadig på utkikk etter nye bøker og historier til barna :)

 6. Trenger og fornye meg litt i barnebokutvalget, så
  den hadde vore fin og hatt når barnebarna kommer
  på besøk?

 7. Jeg vil være med i trekningen:) Det blir bare mer og mer gøy å lese bøker jo eldre jentene blir:) hilsen Karen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *