Når tiden står stille

Solen klatrer opp på himmelen over Hallingdalen.

IMG_1081Litt ergerlig på meg selv for jeg ikke fisket opp kamera da solen dukket opp bak åsen og gav trærne det vakreste gyldne skjæret. «Hør!!» sier jeg, og forventningsfulle øyne snur seg mot meg for å høre fortsettelsen..

IMG_1084«Ingenting!!»

Inne i hytta synger Joshua Kadison «Jessie paint your picture».. som han har gjort siden 1993. Store smil på de små barneansiktene vitner om glede og tilfredshet. Den friske lufta er blandet med aromaen av Nespressos ristretto!

IMG_1089

Hva er egentlig bedre enn.. En blanding av forskjellige Arabica fra Sør-Amerika og Øst-Afrika med et hint av Robusta, som inntas til lyden av ingenting, frisk luft ned i to stakkarslige forurensede bylunger og en utsikt som ikke minner noe om demensavdelingen vi nyter kaffen til hjemme!?

DA står tiden stille

26 thoughts on “Når tiden står stille

  1. Herlig herlig!
    Vi har hytte på Hvaler som vi stort sett bare bruker på vinteren. Da har jeg samme følelsen, når vi har hele dette folketomme sommerparadiset for oss selv!

  2. -mens jeg som (neesten) har det sånn til vanlig har bytta ut frisk luft med tigerstadluft og morsomme colaer fra deli de luca for helga;) men det såg virkelig herlig ut! enjoy:)

  3. Åh…. herlig! Jeg har familie og feriested i Hallingdal og det er vakkert der… særlig på denne tiden! Nesten så jeg kunne kjenne luften bare av å se på bildene. Høres ut som en herlig helg!!
    ToPlussTre would like you to read.. Bad karma week…My Profile

  4. Vakre bilder, nydelig skrevet (kjenner meg så igjen i anekdoter om Joshua Kadison ala 1993;-) Du er en helt herlig person å besøke en søndagskveld!
    Stine would like you to read.. Pizza timeMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge