You bring sunshine to my heart..

For en dritt dag! Jeg skal ikke gå i detaljer, for jeg vil jo ikke at noen av mine lesere skal miste motet helt av å komme inn her å besøke meg! For ikke å snakke om alskens presse som kommer til å ringe meg ned.

Jeg skal bare si EN ting om den saken..

IMG_1094

Kjære Navla system.. I ain´t a quitter!!

Men så.. mens jeg leter i skuffer og skap etter alt det Navla skal ha, så kommer jeg over et brev mellom alle andre papirer. Et brev Jack gav til meg, som jeg helt hadde glemt bort. Jeg er litt rar av meg, jeg liker å glede meg til ting, så jeg liker feks. å vente med å åpne gaver.. og brev. (Er du fjortiss, så betyr brev en slags korrespondanse mellom mennesker fra det forrige århundre) Men så hadde jeg glemt ut hele brevet. Og det var ikke et hvilket som helst brev.. Det var et kjærlighetsbrev.. Oooooo!

IMG_1299AKKURAT hva jeg trengte denne trøblete høstdagen. Disse ordene…

IMG_1297

DSC026604-1024x768

Blir du lett emosjonell på dårlige dager?

14 thoughts on “You bring sunshine to my heart..

 1. Ohhh så vakkert.. Har fått et kjærlighetsbrev fra min kjære som jeg har spart ett eller annet sted.. Tviler på at det blir flere da det ble skrevet tre dager etter at vi møttes og jeg siden ikke har fått noe… Håper du får en bedre dag i morgen, og er NAV kranglete så har vi også det her oppe. Et svært så trivelig et.. Så igjen er det bare å pakke..

  • Man skal aldri si aldri for de kan slå til når man minst aner det! ;))
   Ja jeg leste Nav innlegget ditt.. og nok et punkt ble ført opp på pluss siden for flytting til Gildeskål hehe! ;P

 2. Så herlig, tenk så godt at selv om han ikke er tilstede så kan du smelte bort i brev fra han.
  Nav her har vært utrolig hjelpsomme, men hjelpeste hvor mye dokumentasjon de skal ha og hvor mange ganger de vil ha det.
  Ha en fin helg.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *