19 thoughts on “On my wishlist

 1. Ha ha, godt du fikk inn verdensfreden – den må lissom alltid være med. Jeg har fabla om å vinne noen milliarder i lotto. Men jeg tipper jo ikke lotto. Får satse på freden.

  • Den MÅ være med.. ellers så kan man bli anklagd for å være selvsentrert og egoistisk.. som vel i og for seg er det samme ja..
   Men sånne nedlatende adjektiv skal jeg IKKE ha hengende på meg!!!
   Peace! And LOVE!

 2. Akkurat nå ønsker jeg meg en frisk liten jente som ikke våkner flere ganger om natta fordi hun har hosta ut smokken sin :)
  Men sånn egentlig, så er jeg fornøyd med det jeg har. Dog verdensfred, større fordeler, og et fint kontor hadde vært fint, og ikke minst så lurer jeg på hvor treningsformen min ble av… En hel uke uten trening nå.. Djiises.

  • Håper hun er frisk og rask igjen!! Og at treningsformen er på vei tilbake.. (please kom tilbake min også!!!!!) Årh, det er så travelt å være mamma, spesielt til syke unger.. Men nå føler jeg sterkt at ønskene våres kommer til å gå i oppfyllelse!!! ;)
   Klemses!!!!

 3. Han der fine med lyseblå krone kan gjerne komme på mi ønskeliste, men si det ikke til Henning. Verdensfred er jo alltid fint, men per tiden satser jeg mer på en dag der Eir ikke synes jeg er verdens teiteste mamma og tolererer faren nok til å være i samme rom… En sjuåring som ikke tror hun er tretten! Det ønsker jeg meg aller aller mest!!

 4. jobb med en anstendig lønn og verdensfred hadde vært fint :)
  Ja, og når man først får denne jobben vil jeg gjerne ikke ha sånn derre tidsklemme..

  To much?

 5. Frihet i hverdagen til å disponere tiden slik at jeg kan gi meg selv mest mulig livskvalitet, herunder å bruke tilstedeværende tid med mine barn. Alt annet er underordnet. Så lenge det er nok mørk sjokolade i hus og vannkokeren virker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *