Når tiden står stille

Solen klatrer opp på himmelen over Hallingdalen.

IMG_1081Litt ergerlig på meg selv for jeg ikke fisket opp kamera da solen dukket opp bak åsen og gav trærne det vakreste gyldne skjæret. «Hør!!» sier jeg, og forventningsfulle øyne snur seg mot meg for å høre fortsettelsen..

IMG_1084«Ingenting!!»

Inne i hytta synger Joshua Kadison «Jessie paint your picture».. som han har gjort siden 1993. Store smil på de små barneansiktene vitner om glede og tilfredshet. Den friske lufta er blandet med aromaen av Nespressos ristretto!

IMG_1089

Hva er egentlig bedre enn.. En blanding av forskjellige Arabica fra Sør-Amerika og Øst-Afrika med et hint av Robusta, som inntas til lyden av ingenting, frisk luft ned i to stakkarslige forurensede bylunger og en utsikt som ikke minner noe om demensavdelingen vi nyter kaffen til hjemme!?

DA står tiden stille <3

26 thoughts on “Når tiden står stille

  • Du har det jo sånn hver dag du.. det er litt urettferdig merker jeg..
   Og Max er jo det beste (..om ikke bedre) alternativet å nyte, til lyden av ingenting og pusttagende utsikt!

 1. Herlig herlig!
  Vi har hytte på Hvaler som vi stort sett bare bruker på vinteren. Da har jeg samme følelsen, når vi har hele dette folketomme sommerparadiset for oss selv!

   • Det kan jeg tenke meg.. På vinteren her (spesielt påsken), får man slettes ikke helt den følelsen.. Da er jo hele landet på fjellet! Untatt dere da, som er på Hvaler, og nyter stillheten! Uten kaffe sæff. ;)

     • Så kjekt å høre at han ble fornøyd!! ;))))
      Jeg er fremdeles ikke kommet over din sinnsyke dyktighet.. Nå sliter jeg bare med en fæl ubesluttsomhet. Du hører fra meg asap, dvs. om jeg klarer å bli enig med meg selv ang. hvilket bilde jeg skal bruke.. #viktigegreiervettu

 2. -mens jeg som (neesten) har det sånn til vanlig har bytta ut frisk luft med tigerstadluft og morsomme colaer fra deli de luca for helga;) men det såg virkelig herlig ut! enjoy:)

 3. Åh…. herlig! Jeg har familie og feriested i Hallingdal og det er vakkert der… særlig på denne tiden! Nesten så jeg kunne kjenne luften bare av å se på bildene. Høres ut som en herlig helg!! :-)

 4. Vakre bilder, nydelig skrevet (kjenner meg så igjen i anekdoter om Joshua Kadison ala 1993;-) Du er en helt herlig person å besøke en søndagskveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *