21 thoughts on “Hello høst!

 1. Jeg er litt sånn at jeg liker starten av hver årstid best, og nå foreksempel, gleder jeg meg bare til snøen kommer☺️ Eller egentlig ikke kanskje, akkurat i år, for vogn og snø er vel kanskje ikke en match made in heaven, når jeg tenker meg om…

 2. YESS! Høsten! Særlig når jeg ser sånne vakre bilder! Og påsketider synes jeg alltid er fin. Mens det fortsatt er snø i fjellet og blomstene begynner å titte opp i byen, og det begynner å bli lyst og fint etter en lang vinter. :-)

 3. jeg liker mai og oktober! er ikke så mye årstider å skryte av her…eller. kanskje litt mer sånn at vi har alle årstidene hver dag, ca.
  Men Mai har fridager, 17mai, lysere kvelder, grønt gress, og gul løvetann! Og ALLTID en uke som har perfekt sommervær. Skuffer aldri i følge mine statistikker som strekker seg hele 4år tilbake;)
  Og oktober har også alltid en fin uke med knitrende høstvær og sol:) Og så er det fine farger, og fine måne-kvelder, og skarp luft og bållukt ute. Og siden det er den første måneden som er mørk så er jeg ikke lei av det enda:) oog jeg har bursdag. hjelper på det også;)

  • Haha ja jeg vet, sånn er Vestlandet.. alle årstidene på en dag.. ;P
   Never know what you gonne get.. forstår egentlig ikke hvorfor metrologene gidder å PRØVE å melde været i den landsdelen engang…
   Så jeg skjønner godt at du omfavner de 2 ukene i året med fint vær!!! Det er jo ikke lenge til UKA heller nå!! Ooog bursDAGEN!! Yeah!! ;P

  • Å takk friend up north! Hun rensket blåbærlyngen grundig, og lyngen smakte visst vel så godt som blåbærene kunne kan jeg rapportere!
   Ja det er faktisk sånn.. at verden føles ren og ny!! ..Selv om alt visner.. Rart det der;))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *