Sånn går no dagan!

Sitter her og gransker jobbmarkedet.. det er så mye spennende, og så mye lite spennende.. Og med utdannelsen min så må nok det minst spennende tas  i nærmere øyensyn. Men det er det mest spennende jeg føler at jeg er mest kompetent for..

MjAxMy04N2JhMjI1MDlkM2FjNDQ0det er bare et lite problem.. Det vises ikke på CVen min.. En skriveglad modell med statsvitenskap! Hei topplederstilling i KPMG.. I can do you! Lett! Om bare hodejegerne kunne lese dette mellom linjene mine!!!!

20336635787198495_0EkzKo7i_f

Nei, det er ikke selvtilliten det står på hos meg og Pippi!

Apropos Pippi Langstrømpe.. Det er alltid et selskap å planlegge! Nå er det 3 åringens Pippi bursdag som står for døren, og jeg multitasker med jobbsøking og gadgetsbestillinger fra diverse nettsider her. Og det fra et glødende Visa kort. Men er det burdag, så er det bursdag!!

I fjor var det Minni som var inn, uka før og etter 2 års dagen! Nå har Pippi vært hot en ganske god stund, så satser på at hun er populær et par uker til! Hvis ikke så blir det en sabla dyr bursdag!

Nei vent nå litt! Nå sitter jeg her og blogger igjen.. (i tillegg til jobbsøk og gadgetsbestilling da). Men det var trene jeg skulle! T.R.E.N.E! K.J.E.R.N.E.M.U.S.K.U.L.A.T.U.R.R.R.R!!! Bare et lite sekund, så er jeg tilbake!

IMG_1526

Stramme rumpa, opp og ned, opp og ned.. Æsj, det bildet har stått der i mange måneder nå. Det MÅ opp til bursdagen!!! Svigermor kommer.. 9-10-11-12 PUUUH! Kanskje jeg skal plassere gjestene.. lage invitasjonene.. gjøre.. sånn og sånn? Siste repitisjon nå.. oooog 12!

Sånn, godt med alt som er gjort! Beklager at jeg sitter her svett og rufsete.. Litt av en måte å møte leserene min på!! Men heldigvis.. det du ikke vet har du ikke vondt av! ;)

Nei nå må jeg nesten gå og hente lillesnupp i barnehagen også.. kan ikke ha lange dager når jeg går hjemme. Da nekter samvittigheten. Så henter jeg storesnupp litt senere! Det krever sin mor å ha ett barn hun må se etter/underholde, mens hun søker jobb, bestiller bursdagseffekter, planlegger bursdag.. for ikke å glemme at bloggverdenen også krever hennes oppmerksomhet.. alt dette FØR hun begynner på middagen!

Puh! Det er travelt å ikke jobbe. Så mye å tenke på, så mye å rekke over, og så mye av det som jeg ikke får gjort.. Hadde jeg nå bare vært på kontoret mitt i KPMG (toppetasjen med utsikt over hele byen, mens assistenten serverer enkel latte til meg med noko attåt..) så hadde det vært greit å ikke rukket over alt. Da heter det tidsklemma, og er en helt gyldig grunn til å komme til kort! Da MÅ man senke kravene til seg selv, og er nødt til å innse at ting som ikke er livsviktige kan utsettes. Jeg har ikke den unnskyldningen..

Nå må jeg løpe! Skal bare brette de nyvaskede håndklærne først.. Sånn går no dagan!

Hvordan går dine dager?

25 thoughts on “Sånn går no dagan!

 1. Du må lese bloggen til mortenbessho.wordpress.com, så får du nok noen gode jobbsøkertips!

  Ønsker deg en god helg! (noen påstår at det ikke er helg ennå, men det bryr jeg meg ikke om)

 2. Hemmeligheten ligger i søknaden ( ja, jeg vet jeg har sagt det før…). I både nåværende og forrige stilling skulle de ha en med økonomisk bakgrunn, noe jeg IKKE har, men jeg fikk jobbene likevel ;) Ønsker deg lykke til og så vet du hvor du finner meg om du trenger hjelp! Dagene mine er så travle at jeg rett og slett ikke har tid til å skrive om det. I dag gomlet jeg feks twist i halvannen time under et foreldremøte… » Ja, du veit kor det legg seg!» sier mannen og likevel blir jeg sendt på foreldremøte!.. *sukk*

  • Tuuuusen takk for det snilleste Drømmelykke <3
   Jeg var faktisk på et intervju nettopp.. men fikk jeg drømmejobben? Nope! Den svir assa.. Da er det nesten bedre å ikke komme på intervju, og skylde på at man skriver nok for dårlige søknader ellernoesånn.. Men. Så sa svigermor at man må på i gjennomsnitt 6!!! intervjuer for å få jobb... Da var det ikke å ille allikevel.
   Men om jeg ikke har fått jobb etter..tja.. 3, så vet jeg hvem jeg skal tilkalle for hjelp! ;))) Måte på hva selvtilliten skal utsettes for og da!
   Og på travle dager.. da er det bra man har litt twist å ty til! ;P

   • Får jeg ikke jobben etter et intervju tenker jeg alltid at det slett ikke var meningen at jeg skulle jobbe der! Det er fint å få noen intervjuer man kan øve seg på fram til den ultimate drømmejobben dukker opp vet du! For DA vil man jo ikke gjøre noen feil! :-D

 3. Skal vi seeee…. Highlights:
  Drøye oppvåkning med smokk… Amme…. Synge de to barnesangene jeg kan…. Amme…. Trille…. Prøve å leke litt med hunden…. Amme….. Bære/Facebook…. Amme…. Bære/IG…. Amme… Legge bebi på magen… Amme…. Bære/Lokalisere hunden…. Legge bebi…. Amme…. Legge bebi igjen…. Bysse…. Amme… Og bleieskift!! Stakkar, det er klart hun får ny bleie innimellom!

 4. haha, ja folk har liksom fått for seg dette at man har så mye tid når man er hjemmeværende. Selv har jeg aldri hatt så dårlig tid- er jo så mye jeg må rekke, og struktur har blir en mangelvare etter å ha tråkket rundt i heimen.. :D

  • Ja ikke sant at de fordommene lever i beste velgåendet!;) Helt til man er hjemme med barn selv…
   Åh så mye å rekke… med to barn som sliter i hvert sitt ben. Så er det den strukturen da.. når man endelig har litt tid alene… ;)

 5. Ha ha ha, omtrent sånn det er her hjemme det!
  Unnskyld mitt ugyldige fravær den siste tiden – jeg har egentlig ufrivillig brukearmentildataforbud…og da blir jeg så sur og muggen..
  Men nå ble jeg glad – du er så kul!
  Og det bildet som du absolutt bør henge (ikke bare fordi svigemor kommer ho ho) opp er jo übertøft!!!!!
  Og forresten; K J E R N E M U S K E L A T U R!!! WORD!
  Jobbene kommer til å løpe etter deg, jeg kan ikke skjønne noe annet forresten.

  • Og jeg blir så glad, av å se deg her!!! Jeg har jo sett deg på insta.. så jeg har ikke vært alvorlig bekymret! ;)
   Ja det bildet er veldig kult! Men som du ser, så trenger vi noe mer fargerik kunst i heimen.. Heldigvis kjenner jeg akkurat den rette kunstneren! Fjo! Så det skal nok bli fargerikere og freshere her med tid og stunder! ;P
   Og så godt å høre at det er flere enn meg selv som har troa på meg.. haha;P Thanks hon! ;))
   Men first things first! Kjernemuskulatur! Så tar vi det andre i tur og orden!
   God bedring <3
   Låååts of låvv fra sørpå!

 6. Hahaha, dagene mine omtrent som dine!! Er i permisjon, men med følelsen av å være i 12o-prosentstilling og med stadige tanker om hvor greit det ville være å sitte i striglede klær på et kontor… helt til jeg husker hvor utrolig fint det er å være hjemme også, med alle de ti tusen små praktiske, uviktige, fine, verdifulle og minnerike oppgavene jeg har nå :-) Lykke til med jobbsøk, den rette jobben har en tendens til å dukke opp når det er riktig!

  • Haha, ja det er en 120-%stilling som er slitsommere enn noen som helst annen stilling.. Men usammenlignbar når det kommer til hva den gir tilbake.. Lønnsraise gå og legg deg.. her snakker vi en siklende munn som får tenner og som vidåpen vil gi.. en muss… <3
   Så får jobben komme når det er riktig!! ;) ..jeg håper virkelig du har rett..;))

 7. Haha, jeg ler så jeg griner :) Og kjenner meg såå igjen. Jeg planlegger 3 års dagen til mellomste, hun blir 3 år til Søndagen. Og det er ikke bare bare, hun vil ha prinsessekake. Som om ikke det er nok å gjøre i huset med tre barn hjemme fra før av liksom. haha…

  Men men, prinsesse tema skal det da bli på et vis. Man blir da tre år bare en gang i livet sant? 5 åringen har allerede bestillt fotballbursdag i Januar, så dette kan bli spennende :)

  • Jeg har kontaktet alskens av kakebakedamer.. her skal det selvfølgelig serveres Pippi kake! Og min unnskyldning.. er vel ikke at jeg ikke har tid nei.. det er vel heller total mangel på skills. Og hadde jeg kunnet.. så hadde jeg hatt andre ting å bruke tiden på!! Og med tre stykk.. jeg tør ikke tenke på hvordan det ville vært.. ;)
   Du.. jeg hadde tenkt å kontakte deg.. men det var den tiden da.. ;P Men jeg har prøvd å kommentere på bloggen din mange ganger, men det går bare ikke…. Noen andr som har sagt noe om det? Skjønner det ikke jeg altså!!

 8. Uhg… gruer meg til det blir min tur til å søke på jobber. Jeg får alltid en sånn utavmegsjæl opplevelse på jobbintervju hvor jeg føler at jeg står og ser på meg selv og hvor merkelig jeg egentlig ser ut når jeg snakker, hvor irriterende de småhårende i luggen min er, hvordan jeg uttaler ord og så bare glemmer jeg helt hva det var jeg prøvde å si til min fremtidige ikke-arbeidsgiver, fordi jeg var så fryktelig opptatt av å betrakte meg selv. GØY.
  … neidamenatte det ååårner seg Stine! Hvis ikke DU får jobb med dine brains (smarteste modellen jeg kjenner. -sorry gurrlz) og personlighet så sliter jeg altså! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *