Du er invitert til tidenes boklansering på Aschehoug!

Se på denne lekkerbisken da!! Er ikke det det desidert fineste bok-coveret du har sett så vet ikke jeg! (Og da mener jeg faktisk inkludert dette også!!) Hva da opprømt?

Skjermbilde 2014-01-27 kl. 21.05.12

Over til poenget! Neste onsdag.. inviterer 142 år gamle Aschehoug til boklansering og fest, og DU er blant de inviterte!

Skjermbilde 2014-01-27 kl. 21.00.43

Så om du har lyst til å spankulere rundt i Aschehougs ærverdige lokaler.. Hilse på for eksempel selveste Susanne Kaluza, Casa Kaos, Pias Verden, Jeg er Jonathan, Her på Sandaker, Mammalivet.. Ja, jeg kan til og med friste med Jack.. så er det bare å melde seg på.

Jeg gleder meg i alle fall! Også til å møte disse bloggerskene som jeg føler jeg kjenner, men som jeg aldri har møtt! Det blir litt som å gå på blind date.. Hva skal jeg ha på meg liksom!!? Fillern at jeg ikke er moteblogger nå, da hadde jeg visst råd!

Og, og, og.. jeg gleder meg til å møte.. DEG! For jeg håper du kommer!

I mellomtiden skal jeg øve meg på en fancy signatur a la..

WhiteBackground_AdjustableKommer du? Hvis ikke, bør du ha en svingod unnskyldning!!

26 thoughts on “Du er invitert til tidenes boklansering på Aschehoug!

 1. Gjett om jeg skal! Si til Jack at han ikke må bli sjalu om kona hans blir flørtet med. ;)
  Jeg skulle akkurat inn her for å si at du var nødt til å komme, hvis du ikke hadde tenkt til det liksom.
  (Barnevakten MÅ være ledig.)

  • Oh no dårlig timing å ha en syvåring født akkurat på den dagen Drømmelykke.. Men det kan vel kalles en god unnskyldning! ;)
   Og det blir muligens flere lanseringer.. eller.. ;P :-*

   • Haha, du er vel morsom:)
    Jeg har faktisk bestemt meg for å dra! Men det avhenger av Søstern som skal fungere som skyss, for jeg tør ikke kjøre bil, og hvert fall ikke lete etter parkering, i Oslo! Så hvis hun kan og vil, så kommer vi begge:) Og jeg vil VELDIG gjerne møte deg!

 2. Åhhh, skulle så inderlig gjerne vært der og truffet Jack!! Og deg også altså.. Men det blir bittelitt langt og så må jeg konsentrere meg om å ikke dø av influensa.. Men kos dere!! Og når jeg blir frisk skal jeg sende helt smittefrie lykkeønskningsklemmer!! Skulle SÅ vært der og sett den autografen altså!

 3. Jeg bor alt for langt unna – er det en god unnskyldning;) Som jeg har sagt hos to andre, jeg skulle veldig gjerne ha vært der sammen med dere:) Men det lar seg nok ikke gjøre så jeg får ønske dere lykke til med lanseringen og ønske dere en god kveld. Boka skal jeg i alle fall kjøpe!

  • Ja det ER en god unnskyldning! ;) Tuuusen takk, det blir en veldig spennende kveld! Så mange bloggere og lesere, som man føler man kjenner.. Bare synd at noen mangler, men sånn er det jo.. :)

 4. Å så moro. Skulle ønske jeg kunne delta og møte alle dere fine damer i virkeligheten, men er i Trondheim. Gleder meg til å lese boka!

  klem

 5. hva er det med deg og lesere spredd himmelvidt utover da? ;) jeg syns at divaen kan ta en telefon til forlaget, og sørge for at festen blir flytta litt mer sentralt. sånn ca litt syd for midten av norge hadde passa meg veldig fint:) eller, de vente med festen til det er kvinnedag-helg og bsb-konsert, for eksempel. -bare slenger ut noen gode forslag jeg;)

  men åh. den autografen..spørs om jeg må sende boka til deg for å få den signert:D

  • Ja hva skjer med det??!! Hehe, ja det burde jo en skikkelig diva gjort.. tatt en telefon til forlaget!! Ellers så var det veldig gode forslag du kom med her.. mulig jeg må nødt til å ta den telefonen! ;) Alle må jo få værme!!
   Og jepp, fint om du sender boka for jeg trenger nok et par timer på meg for å lage noe lignende, det har jeg faktisk innsett.. ;P
   Så dumt du ikke kommer, for da kunne vi planlagt at jeg skulle signere din! For jeg ser for meg et skrekkscenario, der alle står i kø foran Susanne og Pia, jeg står og tvinner tommeltotter! ;P

 6. hoho,så fantastisk! jeg gleder meg med deg! hipp hurra,dette blir spennende :) min sviiiiingode unnskyldning er at jeg bor i o store trønderland :) du bør legge ut outfit bildet på bloggen og ta bilder av de leserne som er så heldige som får til å komme på signarturen av den tøffeste boken :) jeg får ta en ditt og kanskje kjøpe boken istedet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *