Unngå julestresset.. start nå!

Jeg skulle ønske jeg kunne skryte på meg at jeg er god til å planlegge, og at jeg alltid er ute i god tid! Men det er jeg ikke. På lørdag er det 1. november, og før vi får blunket to ganger, så er det jul! Jeg pleier å vente med julegaveshoppingen til det er krise-sent, tror det er litt for at jeg har en forestilling om at julegaveshoppingen skal være en så utrolig koselig og harmonisk affære..

jul

I år har jeg bestemt meg for å bare nyte førjulstiden, derfor har jeg startet på julegavene allerede nå! Goodbye julestress!

Hva er mer flaks da.. enn at butikken som har ALT man trenger til barna til jul, gir 10 % på HELE sortimentet sitt til og med mandag 2. november!?? Jeg snakker selvfølgelig om LekmerDen eksklusive rabattkoden kan DU også benytte deg av! Du finner den hos CupoNation (hvor du forøvrig kan gjøre mange andre gode kupp, til for eksempel.. jul!)

Og siden jeg liker å tipse om ting som gjør hverdagen lettere for tiden (her og her), er her mine julegavetips fra LekMer! Tips til julegaveshoppingen du kan starte med i goood tid, for å gjøre førjulstiden til en eneste liten stressfri hyggestund:

LekMer

 

Kall det aaaltfor tidlig, men ikke kom til meg å klag når du et par dager oppunder jul står i en milelang kø på kjøpesenteret sammen med folk som har skuldrene trukket langt oppover ørene, med lunter som ikke er spesielt lange! Alle vet jo hvor trivelig DET er!

Hvordan er det med din strategi? Liker du å være tidlig ute, eller er du i siste liten? Planer om å forandre på det? ;)

 

7 thoughts on “Unngå julestresset.. start nå!

  1. Årets første julegave ble faktisk kjøpt i juli, men jeg syns det er så morsomt med gaver at det ble nesten litt for tidlig altså! Jeg har jo bare SÅ lyst til å gi den NÅ! Ellers så har jeg kjøpt noen og planlagt noen, og så er jeg storfan av å lage julegaver selv – og det er jo den perfekte prokrastinasjon før eksamen 16. desember :D

    • I juli!!!? Og jeg som trodde jeg var skikkelig tidlig ute NÅ!!! ;-) Oi, lager sjøl.. flink du er! Kan ikke du ha noen sånne DIY-julegavetips på bloggen din da!!? Det er jo faktisk ingenting som er kjekkere å få (og gi) enn selvlagte gaver!! :-)

      • Det kan jeg jo prøve å få til! Eller så kan jeg linke til de jeg bruker, hehehe. Men jeg har egentlig mange gode tips jeg, og bloggen min har jo egentlig godt av noen hyggeligere innlegg også :D

  2. Jeg er en som alle ber om å ro litt ned. Kjøper ofte julegaver veldig tidlig. Ofte i forbindelse med at vi er på reise. På tirsdag reiser jeg med ungene til Spania. Vi får se om det blir med noen gaver hjem…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *