Hva folk googler for tiden!

Jeg har underholdt meg selv i stort omfang her i kveld. Bestemte meg nemlig for å ta en titt på hva folk putter inn i søkemotorene for tiden, for så (på underfundig vis) å havne på bloggen min.

Nå er det jo slik at jeg prøver å besvare mine leseres spørsmål så godt jeg kan! Og det kan jeg jo, om de skriver det de lurer på.. i kommentarfeltet. Men så har du alle disse menneskene som dukker opp langveisfra (fra Google feks) uten å legge igjen et eneste spor (annet enn i bloggstatistikken min).. de får ikke svar på det de lurer på stakkars. Det skal jeg gjøre noe med nå! Her er 15 kjappe med Dr. Diaperdiva!

Dr.Diaperdiva

1. «åhh min sønn spist masse godtery da må jeg bestille time hos tannlegen?«

Du kan også prøve med litt tannpuss..

2. «hvordan få produkter til goodiebags?»

Hustling hustling!

3. «blind date hva skal jeg ha på meg?»

Nå er jeg ingen moteblogger.. men hva med.. klær?

4. «dra på romantisk date på fridays?»

Ehh… nei!

5. «kjærlighet er ikke bare hjerte og smerte man må også våge å fjerte»

Det (om det er et spørsmål..) kan jeg ikke svare på du.. jeg har et tarmsystem som ikke produserer gass av noe slag!! Sorry.

6. «når fester babyen hodet?»

«På slutten» ville jeg ha sagt, men et kjapt googlesøk gav meg svaret: Cirka fra uke 32!

7. «dobøtte hvordan virker?»

Man løfter lokket!

8. «flere følgere på instagram uten å kjøpe

Tja, hva med å poste fine/interessante bilder? Godt å høre at du vurderer ærlige alternativer!

9. «gerd kristiansen tidligere ektemann«

Han kan jeg desverre ikke hjelpe deg med. Prøv kirstengiftekniv.com

10. «hva synes du om casa kaos?»

Enkelt! Hun er en fantastisk bra dame, og en av de beste bloggerne jeg vet om!

11. «gratulerer med dagen dikt urdu»

سالگرہ مبارک ہو! eller «gratulerer med dagen!» som vi sier på norsk. Det enkle er ofte det beste, det mener Rema hvertfall! (Lykke til med å skrive de krussedullene!!)

12. «helt greit for meg in hindi»

Men det var da voldsomt da! Google translate, my friend: मेरे लिए पूरी तरह से ठीक

13. «bunadskjorte i tørketrommel?»

Neeeei!! (Tror jeg)

14. «jeg liker kjeks, men når du ser rødfarge, hvilket tall blir det da?»

8?

15. «hva gjør du for henne når hun har menssmerter

Alt!

Håper at dette var oppklarende for deg som måtte lure på noe av dette! Og til alle dere som lurer på fullstendig uanstendige ting (som er uegnet på trykk): Dere finner IKKE det dere leter etter her, husj med dere!

Og til alle dere andre: Jeg er VELDIG takknemlig for at dere stikker innom meg! Om det er direkte, via facebook eller via google eller hvor i all verden dere måtte komme via fra!! Det er jo derfor jeg driver med dette her! :)

Er du en ivrig googler? Tenker du på at du legger igjen spor? Hva er det merkeligste du har googlet? 

18 thoughts on “Hva folk googler for tiden!

 1. Haha, hva folk googler… Det var en stund det ble googlet «Hvordan lage baby» og kom til meg, og da måtte jeg nok skuffe med at det visste tydeligvis ikke jeg heller siden jeg gikk 3 mnd gravid uten å skjønne det…

  • Ja jeg er nok en av de som dukker opp i bloggstatistikker med noen rimelig flaue googlesøk sjøl… :-P Google er definitivt det nye leksikonet! Jeg er blitt min nye lege jeg faktisk, takket være Mr. G! ;-)

 2. Ha ha, jeg synes bloggstatistikk er kjempespennende! Jeg har et lignende innlegg på gang. Hos meg går det mye i amming, babyer og søvn og bursdager. Med noen ville og syke innslag innimellom…

  • HAHA! Det hadde jeg jo tenkt til å fortelle her helt uoppfordra!! ;D

   Men nå skal jeg i stedet fortelle hva ALLE googlere på min blogg legger igjen av spor, og det er ting som;

   svigermor er for lenge på besøk

   svigermor styrer mannen min

   svigermor har en elsker

   svigermor er utro

   svigermor tar overhånd

   svigermor gjør meg gal

   svigermor tror hun eier mannen min

   svigermor er dum

   svigermor ljuger til sønnen sin

   :D

   Stakkars svigerdøtre der ute! Skulle ønske alle var like heldige som meg:) Jeg burde nok omdøpt bloggen min til svigermorbloggen.

   • Ja Gro! Fortell oss helt uoppfordra om det!!! (Jeg har tross alt vist deg barnebokhylla mi!! ;-) ) Men det er jo klart (ut ifra gamle innlegg) at du muligens er den mest «avanserte» googleren av oss alle!!? :P
    Hehe det forundrer meg ikke at du har mye svigermor-googlere.. de går nok ut fra deg veldig skuffa.. ;) Som de gjør hos meg når de lurer på hvordan de skal skrive noe på hindu eller urdu? Det største mysteriumet er jo hvordan DET kommer opp på google!!? Fjerting, Gerd Kristiansen og goodiebags… det kan jeg i alle fall skjønne!
    Tror du hadde flydd opp på blogglisten med svigermorbloggen forøvrig ;) Ser ut som om mange har et litt komplisert forhold……

 3. Etter at jeg byttet fra blogspot til wordpress så kommer ikke de gøye opp hos meg lenger! Utenom «spesiellinor», «pizzastein», «interiør barnerom» så står det stort sett bare «unknown search terms». Kjempekjedelig. Tror jeg må installere google analytics eller hva det nå heter..

  • Usj, denne kommentaren havnet i søppelkassa.. Det var sånn cirka tolvtusen kommentarer der, men jeg pleier å skrive inn «jeg» i søkeordene før jeg sletter.. og flaks var jo det! Håper ikke flere av kommentarene dine har havna der!! :-(
   Ja det er på Google Analytics all snadderet ligger! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *