21 thoughts on “Tirsdagstanker

 1. Mine var: Tralalalalalalal jeg kommer meg hjem i god tid og får lage middag uten å stresse…… Pokker, fillern og æsj, måtte det komme en skade inn døra nå da, tar jo en smule tid å sy…. Håper jeg rekker SFO, håper jeg rekker SFO….. Jo Yme vi skal hjem, ja jeg vet du helst vil bo i barnehagen men du har et hjem der du er elsket…. Innom butikken???? Kommer ikke til å ha den middagen ferdig før det er natt….. Har du kokt poteter kjære?? ??????????? Har du virkelig????????? Enkelte dager elsker jeg deg høyere enn ellers altså!! Tralallalalalala bare kutte opp litt laks her, oppi panna med litt creme fraiche og soyasaus og MIDDAG!!!!!!

  (ok, litt sulten i dag og tankene var preget av det..)

  • Hahaha du er til å spisopp! ;D ;D
   Og apropos mat.. sjekket boksene til Jippi! Lokket sitter som et skudd!!
   Var også innom Rimi, og alle SK-boksene var borte? Utsolgt eller fjernet? Kan det være matbokspolitiet som er innlandet tro?? ;P
   Ha en fortsatt fabbilicious dag!!

   • Kom under feil innlegg men skrev altså:

    Thihiiii… Til å spisopp…. Tok den!! Tok den!!

    og Jippibokser skal fjernes og jeg hadde ingenting med fjerningen av de SK-boksene å gjøre.. Absolutt ikke…. :) :)

 2. Sitter å irriterer meg over dhls definisjon på «prøvd å levere pakke» (å ikke være hjemme når de ringer 15.55. Kl 18 i dag fikk jeg vite at de ikke kan levere før i morgen) Men polarbrødene jeg/vi har bakt i dag lukter herlig. Og skolegutten min synes allerede lekser er kjedelig, og jeg tenker «er det mulig? Etter bare en uke…» Men det er mye annet som er mer spennende å gjøre, så jeg skjønner han godt.

  • Sååååå irriterende!!!! TO ganger har DHL gitt meg beskjed at de har «prøvd å levere» barnevogner her, og da har jeg vært hjemme hele dagen for å vente!! Og endt opp med å hente på postkontoret! Slue!
   Uff jeg skjønner ham godt jeg.. er litt glad for at vi ikke er kommet til lekse stadiet enda.. ;)
   Klem!!

 3. «Jeg kommer ALDRI til å venne meg til skolegutt, lekser, fritidsaktiviteter og alt som følger med store barn.. ALDRRRRIIII».. Sånn ca..

 4. med tanke på barnehagestart har jeg akkurat de samme tankene som du, og de har sittet klistret siden forrige tirsdag. Spesielt siden frøkna HYYYYLskriker når jeg sier hadet, mens hun gir pappaen hadeklem og vinker før hun springer inn og leker. Her snakker vi urettferdighet.
  Ellers så har jeg tenkt en del må min svigerinnes utdrikningslag som nå er ferdig planlagt og ute av tankeboksen :)

  • Åh deilig med alt som er ute av tankeboksen!! :)
   Hjelper å høre at det ikke bare er jeg som sliter.. og at noen skjønner seg på dette grufulle ;) Men det er jo ikke jentene våre som har det fælt, det er meg og deg.. så.. bite tennene sammen og tenke at snart er ALT i skjønneste orden! Og ute av tankeboksen det også! ;))

 5. Det aller viktigste du kan gjøre i barnehagesaken er å ha en positiv innstilling (ihvertfall når barnet er i nærheten;) og vise trygghet når du leverer i bhg. Håper det går seg til :)

  • Kloke ord fra førskolelæreren og trebarnsmammaen der! ;)) Takk for innspill! Uff ja, håper det går seg til snart.. det begynner å hale litt ut nå føler jeg. Med størstejenta var det veldig tøft, mange måneder.. Hun VILLE IKKE!! Men hun var to når hun begynte.. og etter samtale med barnehagen, så ble jeg overbevist om at det ville være enklere at nr.2 begynte når hun hadde passert året i stedet for å vente.. Ikke sååå overbevist nå lenger.. etter tre uker.. Men jeg smører meg med positiv innstilling og venter.. litt til! ;)
   Ha en kjempefin dag!!

 6. Jeg bare… Tja, hva tenker man på på en tirsdag som denne?
  Bringebær, amming, sovebebi, den j… trøsken, formiddags-tv-underholdningen, ettermiddags-tv-underholdningen, uæææ tenk om Henny hyler seg igjennom første barseltreff, klippe gresset?
  Og så bare… Men er det ikke torsdag i dag da??? Hvor ble onsdag av?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *