They didn´t make it..

to instagram..

Her er helgens instagram-tries!

IMG_0660

For rotete og wannebe artsy. #trorjegatjegerblomsterfinn

IMG_0703

Viser enten for mye av storesnupp.. og så de slitne skoa.. #apesmykke #altklerdensmukke

IMG_0691

eller altfor lite av lillesnupp.. #finnedengyldnemiddelvei

IMG_0710

Guttas yoga-positurer i ukjent stil.. kunne vært en hitmaker.. om man faktisk SÅ dem! #dummesol

IMG_0642

Lyset fra siden var vakkert nok det, men nei, kjedelig! #asfalt

IMG_0548

OOTD! (Dagens antrekk) Kunne risikert nedringning av Stylemag.. #eventueltlukketavdeling

Disse gikk derimot gjennom sensuren:

IMG_0625

Litt humor er alltid riktig å krydre IG kontoen med! #feedthemodels

IMG_0698

Det samme gjelder His Hotness! #irriterendeforelsket #getaroom

Er du nøye på hva du legger ut på instagram? 

Ønsker dere alle en riktig god uke , og måtte den bli malt med freshe fargestifter! (Og evt. dokumentert på ig!!)

14 thoughts on “They didn´t make it..

 1. I dag er jeg rimelig fornøyd med Instagram :) :) Nøye vet jeg ikke om jeg vil si, men synes det skal være litt interessante bilder. I så måte bommer jeg vel kraftig til tider.. Sopp med havutsikt… Verandautsikt for tretusensekshundreogfjerde gang.. Det yogabildet kunne du lagt ut da. Ser jo nok til at man kan fantasere om resten og det er jo aldri feil…

  • Hahaha, ja du har et poeng der ;P
   Jeg synes du legger ut veldig interessanne bilder jeg, og hadde jeg hatt din verandautsikt.. så hadde jeg også lagt ut tretusensekshundreogfire bilder!!! Men her er utsikten ikke såå interessann (demensavdelingen på sykehjemmet) Vel.. interessann nok, bare kanskje ikke akkurat for offentligheten!? ;)

 2. Kunne lett ha lagt ut alle bildene i innlegget ditt jeg, asfalt kan forresten være ganske stilig det! Siste bildet der er bare så fint (men så la du det jo ut også da;)
  Jeg er ganske stereotyp når det gjelder instagrambilder tror jeg, kaffekopper og utsikt er jo ganske trygge greier. Prøver å variere litt siden jeg bruker bildene i ukeoppdateringen men jeg ser at det er flere motiv som går igjen som «klassikere» hos meg.

  • Jo men Hanne.. du kan faktisk legge ut en stein eller en pinne, og få det til å se bra ut! Det kan ikke jeg. Men jeg øver meg da.. så slowly slowly.. ;)
   Jeg elsker bildene dine!! Du er en dyktig fototgraf, med nydelige og varierte motiv! I wish….

 3. God mandag!
  Før var jeg dritnøye med hva jeg la ut, og fikk etterhvert opparbeidet meg en fin følgerskare, men nå, etter at bebien kom (og ødela alt), så har jeg bare begynt å kalle IG’en min for sovebebibloggen, og followerne mine forsvinner som dugg for solen. Men HAH, tror du ikke jeg fikk en ny etter gårsdagens selvportrett av mini og meg selv!
  SELVTILLITBOOOOOST! KABOOM!

  Ha en fin dag:)

  • Unøye er et ord i min selvskrevne ordbok hvertfall ;) Jeg skulle ønske at jeg var mer «unøye».. Jeg digger jo å se at du og alle andre legger ut litt av alt!! Man føler at man får ta større del i andres liv! Det er jo mye det som gjør insta så koselig.. At folk tør å være personlige!! Jeg må jobbe med det altså! Ha en herlig dag du :))

 4. Litt nøye kanskje? Jeg spyr ikke ut ørtåfjørti bilder av samme greiene som enkelte gjør.. (14 bilder der poden går sine første skritt.. Ett bilde pr. skritt liksom? Måte på! ;) ) eller kjempeuklare, blurry bilder..
  Ellers har jeg ikke så veldig stort instagramfilter :)

  • Haha ja.. jeg skjønner jo at man er stolt av podens første skritt, men send bildene til bestemor i stedet.. no?! Tror hun vil sette mere pris på det, enn ofte random bekjente..? ;P Og blurry bilder.. min konklusjon har vært at kanskje noen trenger briller?! ;)
   Syns du legger ut veldig fine bilder, og jeg leste på bloggen din at noen mente at kamerabilder er fy fy. Det syns ikke jeg, det er opplevelsen og helheten et bilde gir, som er det viktigste. Og hva er da bedre enn med et nydelig estetisk og helt klart bilde. Og du er jo en dyktig fotograf, så hvorfor ikke vise bildene frem til hele verden da!! ;)

 5. Ja jeg er litt nøye. Kanskje ganske nøye. Ikke sånn «nåmåjegsefinut»-nøye, men mer «hahadettevargøykanskjenoenvilsmile»-nøye.. Og så syns jeg det er litt kult når profilen har masse farger :-) Sånn på den alvorlige siden er jeg veldig nøye med hva som blir publisert av barna mine, om det er jeg eller andre som legger det ut. Jeg vil ha full kontroll på det selv, der er jeg strenge-Hege ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *