Hva skjedde..

Jeg sa jeg skulle legge ut litt bilder fra fredagens Moods of Norway show. Jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det skjedde noe spennende og intrigeaktig backstage, som jeg kunne ha skvisa noen underholdende skriblerier ut av. Men det gikk ganske så rolig (og selvsentrert) for seg! Ja forutenom at den ene securitassen (på cirka toogseksti!!!!) viste stor og ubehagelig interesse.! Excuse me you should check up somebody on your own stoneage?! Så ja ganske båååring, men her er hvertfall liten oppsummering.. når du først er kommet innom meg en liten tur!! Håper du har det bra forressten! Det har jeg! Har hatt en ganske så spennende dag!! Det kan vi snakke om senere!

Så hva skjedde egentlig..

På scenen..

IMG_0324

var det lydhøre modeller som fikk korregrafi

På dassen..

Ting som ingen aldri noensinne må få vite! Dass-selfies! Og jeg er jo ikke 12..

skjedde det ting som ingen aldri noensinne må få vite! Dass-selfie! Så 12 åring..

På den røde løperen..

Mine vakre tvillingsøstre

var mine vakre tvillingsøstre

På instagram..

Matching Erna

dukket det opp another selfie

På gulvet..

IMG_0429

foregikk det innsmørning

På pauserommet..

IMG_0370

var det mimring og løsing av verdensproblemene

I sminken

IMG_0390

ehm.. ble det tatt en dobbel-selfie!

Og i salen

1185777_10151787900284486_1243451193_n

var det et heidundranes bursdagskalas!! (Foto: MoodsofNorwayUsas FB side)

Tar DU selfies? 

16 thoughts on “Hva skjedde..

 1. Nope!

  Men jeg skal så syykt bli modell!!
  (Haha… Det blir nok første og siste gang jeg uttrykker noe sånn på internett:) Med mine snart 30 år og litt… hva skal man si… annerledes kropp enn dereDet var liksom dagens spøk. Og så tidlig om mårran a gitt!)

  Men det så moro ut da!! :D

  • F…. Bebi slo på tastaturet midt i redigeringen av selve spøken….
   Herregud, det der ble jo bare teit.

   Pointet var at jeg ikke… Ah, glem det!
   Men nei, tar sjelden selfies. Med mindre jeg skal demonstrere den nye bæreselen min for ei venninne eller noe!

   • Hehe, ja hvorfor ikke!! Det er et marked for alle typer kropper! Og spesielt her i Norge, er de veldig på at modeller ikke skal være for tynne! Tenk hvor mye de hadde spart seg for, ved å booka «normale», så slapp de å retusjere tynne til «normale»! Just sayin!
    Jeg synes du skal begynne med å ta selfies jeg! Jeg er kjempenysgjerrig på ansiktet til denne kule og morsomme damen! ;P

    • Haha, ja greit! Da skal jeg bli modell da! Får jo god tid til omskolering (fra Toms til høye hæler) når jeg skal ha kontantstøtte og du arver jobben min neste år:D
     Det blir vel noe selfies/fotografering på navnefest i morgen:) Har jo ny kjole og greier og greier:)

     • Og til mitt forsvar her… Det er ikke sånn at jeg sitter og oppdaterer bloggen din for å sjekke om jeg har fått svar på kommentaren min altså. Jeg får sånn Mail og da piper det på mobilen min:)

      • Hahaha, hva mener du, satt du ikke å refresha bloggen min hele tiden.. ;P Det piper på min også, når du har vært innom.. Du er bare veldig mye flinkere til å respondere kjappere! ;)
       Kjempemasse lykke til med navnefesten i morgen!! Kooos dere med lille prinsessa! Så skal jeg sitt å refreshe IG´en din, for å se om det kommer opp noen selfies! Eller hvertfall et glimt av hovedpersonen selv! ;)
       Ps. Gleder meg til å bli grafisk designer! Da skal jeg endelig få meg ny header på bloggen, juhuuu!!

 2. Jeg tar ikke så mange selfies på do, men jeg er ekstremt god på sånn «hei se hvor trøtt i trynet jeg er idag»-selfie…og så tok jeg noen skikkelige kule da jeg hadde sånne gigantiske «idagkommvisstmelken»-pupper sånn ca to-tre dager etter diverse fødsler ;-)
  Jeg hadde også tatt selfies med DET blå håret – diggbart!
  Finfin dag til deg også!!

  • Hahahaha, hvorfor i ALLE dager tenkte jeg ikke på å ta selfies med tittisene??? Det er jo den eneste gangen jeg har hatt noe å skrive hjem om, og nå sitter jeg uten bevis på det til og med! Gah! Nei, må nok gjøre som deg å få et par til!! Haha;P

 3. Jeg tok selfies av meg selv på do da jeg skulle kore for hanne krogh, men synes egentlig modell for moods er litt kulere..
  Fiineste Helene & Marie<3 Og deg også forsåvidt !

 4. Veldig lite selfies her, og serdeles ingen på do.. Men digger dine dobilder. Må si jeg tenker på det bildet av deg med baby, på do hver morgen der jeg sitter og forsøker å bæsje med Yme på fanget… Kan du fatte hvorfor han skal sitte på fanget når jeg bæsjer??? Kommer aldri dersom jeg bare skal tisse. Merkelig unge!! Vel, det var en digresjon.. Ser veldig spennende ut med sånn modelliv. Hadde vært moro å byttet yrke for en dag. Du kan få våkne av at vaktradioen hyler i øret på deg og jeg kan få brekke begge bena i et trappetrinn i høyhælte sko..

  • Hahahahaha! Det er ingen som får meg muntrere enn du og dine ærlige digresjoner, her jeg ligger på sofaen en lørdagskveld alene, og syns egentlig litt syns på meg selv når mannen er ute på vift.
   Jobb-bytte!.. Du DET er jo et reality-show konsept.. som vi kanskje skulle ha diskutert litt mer, når «matboks-proskjektet» er over! ;P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *