Hvordan det gikk å gå..

7000 var invitert til Spektrum på fredag for å se på meg! Og det som alle var spent på, var om jeg kom til å klare å trosse ryggen og holde meg på bena…

Men first things first! Når Moods fyller 10 år, er det på sin plass med en liten kavalkade fra noen av kolleksjonene!!

Moods 20062008

2009(Fra catwalken for spesielt interesserte)

2010

Gratulerer med 10 års dagen

Moods of Norway!

2013På bildet ovenfor ser det jo ut som om alt er bare fryd, gammen, bursdag, og hipp hipp hurra! Men selv om jeg klarte å holde meg på beina, gikk det ikke helt smertefritt.

Det viktigste for en catwalkmodell, er (untatt ryggen) skoa. Er ikke de 100 %, er det ofte som å grave sin egen grav. Jeg har 40 i sko. Men klarte å grine meg til et par i 38, det har jeg aldri hatt på meg før.. (frivillig) De var hjumånguss i størrelsen.

Jeg var så sinnsykt nervøs. Livredd for at jeg skulle stå på scenen og få hekseskudd, og at de andre modellene måtte bære meg med ut igjen.. Når jeg går ut på scenen, merker jeg at schwungen på hoftene ikke er helt optimal, men det er ikke det verste!.. Skoa i 38, er altfor store!!!! KRISE! Jeg spenner forfoten alt jeg kan, for at de skal sitte, men jeg går oppå kanten bak. Jeg ser publikum med stjerner og beundring i øynene. Skulle det blikket bli fylt med medlidenhet og skadefryd i stedet liksom?? No way. Jeg kommer meg av scenen. «SKOA ER AAAALTFOR STORE, jeg MÅ ha mindre! NÅÅÅ!!!!» Stylisten løper av sted.

Skjermbilde 2013-08-18 kl. 19.52.10

Ikke gå ut av skoa, ikke gå ut av skoa, ikke gå ut av skoa..

Og akkurat i tide.. spankulerer jeg på nytt ut på den megastore scenen, nå med rosa pumps. I størrelse 37!!! Ryggen kjentes ikke, for all smerte var kanalisert ned i skoa, bak det rosa skinnet føttene mine var stappet ned i. Krampe! Ikke rart, alle tærne lå malplassert OPPÅ hverandre.

Skjermbilde 2013-08-17 kl. 11.06.40

Bite tennene sammen, ikke vise smerte. Bite tennene sammen, ikke vise smerte..

Men så endte det bra tilslutt!! I COULD DO IT!! Takk for all støtte og fine ord i forkant alle sammen!! Det er på grunn av dere.. at jeg nå ligger her, strekk ut med en forverret rygg! (Neida, det er min egen feil, og tror heller det skyldes en litt lite gjennomtenkt/idiotisk bæring av lillesnupp!) Så om ikke hun lærer seg å gå snart, ser jeg ikke noen grunn til at jeg skal bli bedre i nærmeste fremtid. Og da blir jo selvfølgelig dagens spørsmål i den (gå)gata..

Klarer du gå i sko som ikke er akkurat passe? Når lærte deres barn å gå?

Ps. Saken oppdateres med bilder behind scenes og backstage! Og har du 1,5 time til overs, er showet i sin helhet her!

(Foto: Side.no, Vg.no, Db.no, Oslonights.no, Moodsofnorway.com)

19 thoughts on “Hvordan det gikk å gå..

 1. You go girl!

  Om jeg klarer å gå i sko som ikke er akkurat passe? Spør heller om hvordan det ser ut når jeg går i høyhælte sko, haha.

  Men du så flott ut da! Og det skjørtet der vil jeg haaaa!

 2. Grattis med gjennomført uten å tryne og tommel opp for blått hår!! Og blå tær? :)
  Jeg har ingen interesse av å gå i sko som ikke er akkurat passe, da tar jeg heller et par andre. Så lite forfengelig må jeg innrømme at jeg er:)

  • Tusen takk Gro!! Blått hår og definitivt blå tær!! Auch! ;)
   Hvis man går i for små sko for å få mindre føtter!?.. (det er jo mange som gjør det, presser seg ned i en skostr.for liten..) Da er det kanskje på sin plass å kalle det idioti, og ikke forfengelighet?!
   Comfy! Det er mitt slagord mht. bekledning! ..når jeg er på jobb, er det basicly Ucomfy! :P

 3. Du e råå!! ‘Nough said’! ;-)
  Snuppeline i dette huset lærte seg ikke å gå før hun var 15 mnd, men alt mellom 9-18mnd er normalt sies det .. ;-) Det kommer nok .. God mandag, søte stine!

 4. hei.
  Gratulerer med vel gjennomført show! Jeg er mektig imponert over noen som kan ha knallblått hår og slik sminke og alikevel se bra ut. Da jeg farga håret mitt blått brukte de meg som lykketroll på kreftavdelingen for å muntre opp pasientene.

  Høyhelte sko går jeg ikke i, punktum, har da ikke tenkt å brekke beina heller… Derimot er jeg en kløpper i å gå fjelltur i for små sko. Det skldes at ejg går så skjeldent på tur at jeg alltid glemmer at de skoa er for små og dermed ikke kjøper nye..

  Ungene her i huset lærte å gå sånn ca når de var året alle tre..

  • Ahahaha, jeg er sikker på at du så smashing ut som lykketroll med blått hår! ;)))

   Ja hva er det med for små fjellsko? Og skisko! De kan liksom aldri være passe de! Jeg sliter med det samme! Må kanskje få meg et par nye, jaja, det er en stund til vi skal til fjells.. så da kan jeg vente med det litt til (til jeg har glemt det igjen og går der i fjellheimen med verste gnagsårene og irritasjon over at jeg ikke hadde fått kjøpt nye!!)
   Haha, apropos, jeg tenker på fjellturen deres i Lofoten og flirer.. elsker den historien! :D

 5. Du er jo bare dødskul!!! YEYEYE!!!
  Jeg har faktisk to forstuede fingre, eller jeg mistenker at den ene egentlig har brukket for den har vært supervond i 5-6 uker (hva sier du doc Didriksen?), men altså; jeg har disse to vonde fingrene fordi jeg snubla i trappa en kveld jeg bare skulle ut med søpla og jeg hadde – ja nå kommer det – lånt min kjekke mann sine sko….
  Konklusjon – jeg klarer IKKE å gå i for store sko… ;-P

  • What! En kunstner med brukket finger, bad combo! Ja vi må spør D.D om dette her!!!
   Ikke sant!!! Det er akkurat hva jeg mener også, STORE sko er det VERSTE!!!!!!!! Og det er du beviset på!
   God bedring kjære kuleste kvinnemenneske av en kunstner (som jeg kjenner!)

 6. Så kuult! Liker skjørtet du hadde på deg altså!
  Når det kommer til sko foretrekker jeg nok å gå i de som passer. For tiden har jeg så vondt i den ene storetåa at jeg ikke klarer å ha på meg høye hæler i det hele tatt. Litt kjipt med tanke på den store samlingen med pumps som står på walk-in-closetet mitt !

  • Ja det er skikkelig nice. Storesnupp falt også for det, hehe, så jenter er de samme 2 år eller 22 ;P
   God bedring med storetåa.. hehe ja jeg har sett litt av den samlingen din.. ;P

 7. Du må være den kuleste jeg vet om.. EVER! Ryggvondt og høyhælte (for små/for store) sko kan ikke være en god kombinasjon, men you did it, fineste du! :) Når det kommer til sko har jeg stort sett alltid for store sko av den enkle grunn at jeg egentlig bruker 35-35,5 i sko. Man finner ikke mange voksen sko i den størrelsen gitt! Og barna… Har vært 11-12 mnd da de tok sine første skritt :) Ha en strålende kveld!

  • Ohhhhh… Altfor snille deg mot meg!! Takk for fineste ordene <3
   Jeg har jobba på Bianco, så jeg vet alt om 35-36 føtter.. det er IKKE lett å finne. Bianco har derimot begynt å ta inn endel i 35, men de er ofte litt store i str. de også.. Men det går an å teste.. om du ikke allerede har ;)
   Uf jeg håper hun slipper seg snart altså..
   Ha en strålende dag Drømmelykke tha Husmorfit!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *