Things said about my forehead

Det er så mange underlige ting de ungene klarer å lire av seg. Og noen skulle jeg gjerne hatt meg frabedt!

En dag..

«Mamma… hvorfor har du sånne bølgete striper?»

«Hæ? striper sier du.. hvor da?»

«Der! I panna!»

???

En annen dag..

«Jeg har tegnet deg manna!»

«Åhh! Få se!!»

Ekstasen min gled sakte over til vemod, for hva ser jeg? To grønne striper. Strategisk plassert MIDT I panna.

«Hva er det??» spør jeg undrende.

«Stripene dine vel!»

IMG_5837

Okei.. kanskje litt mange striper over det hele her.. Men du, som jeg, skjønner jo tegninga..

Da jeg fortalte Jack om dette tragiske som hadde hendt, lurte han på hva jeg hadde svart henne da hun spurte hvorfor..

«Å vel, det åpenbare.. Det er fordi… fordi.. jeg er blitt.. gammel det..»

«Nei, det er jo fordi du gjør sånn..

IMG_6206

med panna di HELE tiden!!»

«Hva gjør jeg sier du?»

IMG_6207 - versjon 2

picmonkey

Egentlig litt søtt av Jack da.. later som han ikke ser at de rynkene jeg lager når jeg snakker, leser, skriver, er bekymret, og oppgitt over at han har kjøpt feil fløte.. ikke har satt dype spor!! Hashtag smelskpådenmannen.

Det er ikke bare familien min som er opptatt av pannen min..

En dag for fjorten år siden.. En stylist sa til meg, omtenksomt: «Du MÅ ikke rynke panna di sånn hele tiden, du får RYNKER!!!!»

Jeg ble naturligvis livredd av det hun sa (mest på grunn av at hun sa det på en måte som jeg ville gjort om jeg skulle sagt til noen: «Du må ikke spise rottegift, du kan bli alvorlig SYK!») Så jeg prøvde å se apatisk ut hver gang jeg snakka med henne. Det var ikke videre vellykket. Jeg er og blir en rynker. Som har fått rynker. På grunn av at jeg rynker. Panna. HELE TIDEN! Vi har jo speil hjemme Jack…

En dag i fjor.. Da møtte jeg en venninne til lunsj, hun er en toppselger i et toppfirma, og man ser ikke andre tegn i hennes vakre ansikt, enn.. $$ (Gjett hvor i ansiktet? Jeg kan si såpass.. de er ikke i panna!! Jada, forskjell på folk serdu!)

Hun sa, i mellom masse lurt. «Du har sånn «kjøper-panne» du!»

«Hm?»

«De som rynker panna oppover når man snakker til dem, er de som er lettest å selge til!!» Really?!! Jeg mente ikke hva hun forsto. Jeg kjøper da slettes ingenting av selgere!! Jeg unngår dem med.. «Nei, jeg har allerede Aftenposten, Fjordkraft, Tele2 og Omega 3, 4 og 5 jeg. Sorry og snakkes! Aldri!» Men så har du de pågående…….

IMG_1682

At en uskyldig medfødt evne til å.. uttrykke seg, skal gjøre meg til et offer for både rynker og selgere.. er jo ikke spesielt kult. Men, det kunne vært verre.. jeg kunne gått rundt og rynket nesen hele tiden.

Rynker du panna di hele tiden/har «kjøper-panne»? Om du gjør/har, lar du deg lett overtale til å kjøpe vitaminer (som blir stående i skapet)?? Og har stripene du da får, begynt å sitte fast i huden..? Skal alle rundt deg snakke om panna di hele tiden?

(Stønn. Nå får jeg vel alle Botox-injekserere i en mils omkrets til å mene noe om panna mi også..)

15 thoughts on “Things said about my forehead

 1. En ting er sikkert- du og bloggen gir meg smilerynker! Eller latter-rynker, om det er et begrep. Du får nå sagt det! :D
  Ja til levende, fine ansikt, hehe.

  • Årh, så kjekke du e!! :) Facebook-oppdateringane dine gjere ikkje akkurat saken så møkje bedre for det allerede så «levandes» ansiktet mitt.. Kanskje lika godt at du ikkje blogge.. ;)

 2. Og har stripene du da får, begynt å sitte fast i huden..?

  Hahaha! Du får sagt det du :)

  Mvh «ikkje akkurat født med pokerfjes»

  • Haha! Hei «ikkje akkurat født med pokerfjes!» Eg tenkte faktisk eg sko nevna det, at svigermor, har o nevnt et par gonger det der med det manglande pokerfjeset mitt…!? Men så kom eg på at hu lese bloggen min, og at det muligens ikkje hadde falt i så go jord… (hei svigermor! ;-) ) Hehe, you and me LV.. you and me.. ;-) Savne (ikkje poker-) fjeset ditt too much btw!

 3. haha you make me smile :)

  jeg rynker ikke panna mi eller har kjøper-panne. jeg er heller ikke lett overtalende til å kjøpe vitaminer! men jeg har smilerynker ved øya :/ det er ingen som snakker om panna mi :((

  vær glad i den panna du fikk du,hva om du ikke har hatt den rynkende søte panna di? da hadde du vært rar da :)) du er fin som du er! rynker fra eller til! ha en flott fredag og en strålende helg dama :)

  • Smilerynker ved øya er jo supersjarmerende!! Skulle gitt mye for de.. I mitt tilfelle, så ser det mest ut som jeg bare smiler med pannen?! Oh well, du har vel rett.. vi er finest sånn vi er! ;-) Håper helga har vært fiiin!! Ha en fortsatt god søndagskveld :D

 4. Haha :) Sier som de over at du gir meg smilerynker :P Men men, hadde vært fantastisk kjedelig om vi alle skal være like hele tiden. Tenk om ALLE gikk rundt med botox i panna, hadde blitt litt kjedelig det også :)

  Du er pen både med og uten kjøper-panne <3 Ha en nydelig helg, vakre deg :)

  • Åh du er nå altfor søt Fru :) Ja ikke sant det hadde blitt kjedelig om alle gikk rundt med apatiske botox fjes!!? ;-) «Lenge leve levendes linjer» -slagordet for min nye for-rynke kampanje!! ;)
   Gode klemmer til Holmestrand!!

 5. Jeg har bekymringsrynker mellom øynene… ser ut som et skikkelig V-tegn…
  Og kråketær i øyekrokene. Som jeg ikke bare ser, men kjenner når jeg tar på.
  Vel vel, jeg blir alltid så giktisk og kritisk når det nærmer seg fødselsdag.
  Det er vel et tegn på levd liv, men fanken heller da…!

  • Ja det er noe med den fødselsdagen.. jeg blir også ekstra sensitiv mht aldringstegn da.. blæh! Men så er den over, og da er det jo ikke så ille allikevel! ;) Kråketær er jo supersjarmerende da!! Og fra det lille jeg har sett av deg.. det er dama som har dem også! :)

  • Takk og lov for at noen skjønner hva jeg snakker om her!! ;-) Nei vent.. dette smile-fjeset er vel mer korrekt.. II;-) Og du.. lykke til med venstrekjøringen.. blir en del pannerynking da kan jeg se for meg.. ;-p Nei faktisk, jeg har skikkelig troa på deg jeg! :)

 6. Jeg rynker ikke panna nei, men jeg får mellom øynene om jeg er skikkelig bekymra eller ute i sol. Dessuten får jeg to svært lite sjarmerende streker ved overleppa dersom jeg er sur på mannen alt for lenge i slengen. Det er vel sjarmerende, hva? (Kom på de rynkene ved munnen fordi jeg oppdaga dem i dag…….bil som måtte skrus på….muggen mann…..say no more…) :-D Jeg syns du er nydelig, dog. Til og med med rynker. Det er noen som har det, gitt. :-)

  • Hehe bil som måtte skrus på og muggen mann.. gir ikke akkurat kråketær det nei ;) Jeg skal ikke akkurat skryte på meg at jeg ikke har sett antydning til de strekene mellom øya som du snakker om her.. På meg selv altså vel og merke hehe ;-)
   Takk for altfor snille ord du vakre Elin! (Og de rynkene dine som du snakker om her.. de kan jeg ikke se at er.. noe annet enn innbilte!!) :)

 7. haha, du er nå løyen :) Eg komme t å gjer akkurat det samma, rynke pannen heile veien :) Meen, det er vel viktig å utrykka seg med mimikk? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *