Påtvunget romantikk er oppskrytt!

Valentines Day.

Heseblesende Jack inn døra: «Sorry ass, hadde så dårlig tid i dag.. fikk ikke kjøpt blomster eller noen ting!!»

«Nei men det går helt fint..»

«Jamen jeg tenkte jeg kunne gjøre det i mårra!!»

I mårra!!! Lekte han komplett idiot??

Når det viste seg at han hadde kjøpt MATFLØTE!! istedetfor FLØTE… ja, da var det ikke fritt for represalier!

«Men du din ****, er du helt *****, når jeg skriver fløte, mener jeg fløte!!! Hvis ikke, hadde jeg jo SKREVET MATFLØØØØTE!!!!!

21846661_m

«Uff for en dårlig mann du har.. kjøper matfløte og kommer ikke hjem med blomster på Valentines…»

«Hmpfr!»

Stålsatt meg jeg, jadda.

Det tok ikke lange tiden før han gikk ut i gangen, og hentet buketten han hadde kjøpt.. Og nevnte jeg det forseggjorte kortet, med lyrikk og greier?!

Yess, insta-feed her skal du få deg litt romance var den tredje tanken jeg tenkte, etter.. What a man!! og Årh, moromannen.. lure meg på den måten!

roser

Så tenkte jeg egentlig å stoppe her, for resten av kvelden var egentlig ikke så mye å skrive hjem om den heller..

Jeg hadde kjøpt en liten valentinesgave til jentene, og fingermaling er jo alltid hyggelig!

IMG_4158

Not!

Det var maling overalt! Og den «barnevennlige» malingen.. gikk ikke av!! I hvertfall i følge en hysterisk pappa!! «Det går ikke av, det går ikke av!!! Sikker på dette var for unger!!??» Fra topp til tå hadde ungene et tykt lag av denne tjæra, i tillegg til bord, gulv og badekar. Og oss, som febrilsk prøvde å vaske! Etter en heroisk skrubbe og skure seanse.. var vi fullstendig utslitt.

Ungene (som var omgjort til to små lyseblå avatarer) nektet å sove, og når de endelig gjorde det. Ja da hadde jeg for lenge siden tatt på meg noe comfy og lite attraktivt. Og så satte vi oss ned, bena på bordet, og slappet av på facebook resten av kvelden! For slitne til å gjøre noe annet enn å stimulere hjernen på et minimum-nivå.

IMG_4192

Kjemperomantisk!

Jeg har bare en ting å si.. påtvunget romantikk a la Valentines Day, er oppskrytt! Gi meg en helt vanlig dag, uten noen som helst forventninger som kan knuses av.. matfløte, fingermaling og søvndemonstranter! Da kan vi snakkes!

Men nok om meg! Romantisk Valentines eller?

Ps. Jack, I love you! Til tross for din elendige evne til å tolke handlelister!

16 thoughts on “Påtvunget romantikk er oppskrytt!

 1. Jeg tviler på at du noengang er lite attraktiv. Selv som vaskebjørn!
  Menneh, fingermaling?! Du er sprø da. Det er slikt de tar seg av i bhg. :D

  (Og jeg ser den rosa kjolen!)

  • Haha ja jeg tenkte jeg skulle være litt mer Jona-aktig å la dem få utfolde seg litt da vetdu.. Bad idea! Jeg vet ikke hvordan Jona får det til jeg altså?
   Hehe, du er observant.. men nå har hun i det minste fått seg en til rosa favoritt. Så blir den hvertfall vasket innimellom! ;-P

 2. Haha, det er ingen skam å kjøpe feil fløte altså!
  Jeg må ringe til mannen og dobbeltsjekke hver gang jeg skal kjøpe meg fløte til ham. Det er jo umulig å vite hva de forskjellige skal brukes til:p
  (Det er altså han som står for matlagingen her i huset!)

  • Ikke forsvar ham da!! Ja jeg har vel meg selv å takke som absolutt skal lage maten.. Ikke fordi jeg eeeelsker å kokkelere. Men mest for at når han lager.. blir det så himla mye søl, og han har ikke evnen til å lage mat OG rydde samtidig. Så da driver jeg og rydder på kjøkkenet for ham. Da er det bedre å bare gjøre alt sjøl rettogslett!

 3. Hehe :) Herlig!
  Her er valentines oppskrytt. Jeg har prøvd meg på noe småtteri, men det blir aldri den responsen jeg håper på… Så jeg har gitt opp :)

 4. Haha, godt å høre det var flere enn oss som ikke feiret med champagne i glasset og parfyme i nakken. Fine blomster, da! Og matfløte er vel bedre enn ingen fløte… ;)

  • Hehe, ja jeg leste «Hippie Valentines», og var glad for at det ikke bare var oss.. ;P Det var da voldsomt så mange som skulle forsvare Jack sin matfløte her da..!! ;) Men blomstene var veldig fine hvertfall! ;)

 5. Den fingermalingen så innmari gøy ut da! Fikk lyst til å prøve det med mine… men bør sjekke om det går an å vaske bort først… Høres ut som din valentinesfeiring var like spennende som vår. Bortsett fra all jobben med fingermalingen. Fin kveld til deg! :-)

 6. hihi,heldige du som har søte jack :) uff…ble litt bekymret angående den malingen du prater om her nå da!! har den gått av nå eller? fikk en liten gratulerer til valentines jeg,ikke mer.pff…her går jeg å håper på en bukett etter 5 år!! haha :-p

  uff ikke greit for mannebeinene å gå på handletur…matfløteboksen er jo tom i feil farge jo??? :-p
  menn altså!! hoho.kan ikke leve uten dem,men nesten ikke med heller noen gang :-p
  UFF,JA TAKK VANLIGE HVERDAGER!

  • Ja han er i grunn ganske søt han Jack.. ;P Malingen er borte, men måtte litt innsats til hehe ;) Et gratulerer er jo bedre enn ingenting da.. de gjør jo sitt beste disse kara! ;)
   Og ja enig i at hverdager er best <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *