Den lille store jenta

Den lille store jenta kommer løpende inn i stua.. «Kom å se mamma, kom å se!! Jeg har vokst, jeg når opp til lyset!!» Jeg løper ut for å se! «Ja se der ja, nå når du.. nesten opp til lysbryteren!! Fantastisk som du har vokst!!» «Ja, jeg er en stor jente» «Mhm, det er du!»

Den lille store jenta sitter på fanget til pappa.. «Lille jenta mi!» «Nei, jeg er ikke lille!! Jeg er stor!!» «Joda, men nå får du ikke lov til å vokse mere!» «Jo jeg skal bli stor!» «Nei!» «Jo!»

Den lille store jenta har et mål.. å bli større, og stor. Stor nok til å nå opp til lysbryteren.. Like stor som fetteren!

Den lille store jenta sitter ved middagsbordet. «Nå må du spise opp maten din, sånn at du blir like stor og sterk som Pippi!!» sier vi.. men vi mener det ikke.

Den lille store jenta ligger nå og sover søtt ved siden av meg. Jeg tenker.. tid, stå stille!

Og samme hvor stor hun ønsker å være nå, så skal jeg la henne være nettopp det hun er.. min lille..

IMG_3722

16 thoughts on “Den lille store jenta

 1. Ah, fine sangen sin. <3

  Mini sa det her en dag "I'm big! 3! And I'm little too."
  Too true, love, too true.
  Disse fantastiske 3 åringene altså.

 2. Huff ja… Tiden går så alt for fort! Plutselig ser du at buksen bare rekker til leggen, men hendene mye lenger enn sist og du tar deg i å lure på hvor tiden er blitt av! <3

  • Ja man klarer jo ikke henge med i det hele tatt!!! :/
   Tusen takk for bolleoppskriften kjære du! Hva skulle man gjort uten gode bloggvenner.. som gir en hjelpende hånd til en bollefrustrert i disse fastelavenstider!!? ;-)
   <3

 3. Åååå, hjerte smerte!!
  Tenker at vi burde stoppe tiden hele tiden, jeg også, men så vil jeg jo egentlig at hun skal på 3 år med EN gang også! Gleder meg så vanvittig til å høre hva hun tenker:)

  • Ja jeg kjenner igjen den følelsen.. men når man først er kommet til next level, så hadde det vært helt greit å spole tilbake litt også. Evt. om alt kunne gått LITT mer i slowmotion…

 4. åh,jeg er så enig med deg! de små vokser så alt for fort! :( snuppeline er på sitt 3.leveår! skal du ha flere barn eller er det nok nå? vi skal i minste fall ha 1 til,i meste fall 2 til :))

 5. Ja! La dem være små :-) Jeg blir alltid sentimental når jeg finner frem klærne etter storebror som småttisene skal arve… da ser jeg hvor mye han har vokst! :-)

 6. Ja, plutseligt er barna voksne, og du vil bli bestemor. Snakker av erfaring. Nyt hver dag med dei små, men husk hver alder har en sjarm.

  Det er veldig kjek å bli bestemor og da. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *