Stålsett deg for Valentines Day!

Valentinesdagen står for døren. Dagen da alle hjerter gleder seg. Ikke-forelskede blir nyforelsket. Forelskede blir enda mer forelsket. Elskere elsker hverandre enda høyere. Hjerter brettes ut, diamanter pakkes opp, og instagram dokumenterer!

Men det er jo slik, at det ikke er alle som er like ihuga fans av den internasjonale kjærlighetsdagen.. Forventninger surrer i luften, og vi kan vel alle signere på at det er lite som er mer skuffende enn uinnfridde forventninger! Så man må stålsette seg, for finnes det egentlig noen østrogene som ikke liker å få oppmerksomhet?!

Det florerer med tips på nett til hva man kan finne på denne dagen.. Men hva om din kjære tilfeldigvis ikke leser bloggen til Fotballfrue?! Hva om han rett og slett ikke har fått med seg at det er Valentines Day!!? Hva om du faktisk er UTEN date? Ja, hva da?

Et innlegg som forbereder deg på at Valentinesdagen muligens ikke blir så romantisk som du hadde håpet på, finner du ikke hos Fotballfruen. Der står nok en ny Louis Vuitton allerede og venter under hjertetreet i stua. Sammen med hjemmelaget sjokolade, omstendig emballert i silkepapir. Men noen må ta jobben, og jeg har meldt meg frivillig! Så her er tipsene og rådene som forbereder deg mentalt og praktisk på det forestående som skal skje/ikke skje! Jeg har bare en ting å si: Kvinne, stålsett deg!

sin

1. Om du ikke har en valentine.. sett av den grusomme kvelden til å leie en grine-film, hiv innpå med e-stoffer, og syns skikkelig synd på seg selv! Gråt alt du klarer!

2. Sjekk for all del ikke facebook, eller instagram.. om du ikke vil lide mer enn nødvendig.

9212b64e818d75e8751a73d597e9304f

Beskytt deg selv for alle hjertene som hagler på internettet!

3. Klarer du ikke holde deg unna, husk at folk pynter på sannheten hele tiden, og spesielt på Valentines. (For alt du vet, har de kjøpt rosene til seg selv, evt. gitt både penger, OG puttet inn adressen til David Andersen på GPS´en hans på mobilen.) Syns heller synd på deres behov for å skryte så sinnsykt uhemmet.

4. Legg deg, og tenk positive tanker! Det er hele 364 dager til neste gang!

tips

1. Det er en kjensgjerning at menn ofte må minnes på slike høytidsdager. Ikke forvent at han skal huske det, hint! Vis han for eksempel den skjønne historien nedenfor. Og bare «Tnåå Gunnar, har du sett noe så rørende!!» Og mumle mens han leser.. noe om at: «Ja, det er vel allerede i morgen det ja.. Valentines day…»valentines

2. Om han skulle ta hintet.. ikke forvent Michelin-restaurant, fyrverkeri og Chanel-veske. Skru ned forventningene, og tenk at all uventet oppmerksomhet er bra. Og om han foreslår Egon, og har kjøpt blomserbuketten på Kiwi.. så er det alle tiders!

3. Ikke ta det hele så alvorlig om han ikke tar hintet. Tenk at det er en amerikanisert tradisjon som ikke har noe med deg å gjøre. Minn deg selv på at det er handelsstandens påfunn, og du er bare heldig OG smart, som ikke er en del av deres kommersielle jippo!

4. Om du allikevel vet med deg selv at du ikke klarer å stålsette deg mot en eventuell skuffelse.. Lag planene selv! Det er engentlig det beste tipset jeg har å komme med!

menn

1. Det er ikke alltid så mye som skal til. Vi kan ha store forventninger, vi snakker om Herborg og Reidun, og hva de har fått av mennene sine på Valentines. «Vet du hvor glad han er i henne Gunnar? Hun fikk både Spa.. OG Mulberry liksom!??» Men helt alvorlig, bare vi føler oss elsket, så er vi veldig fornøyde. Alt annet er bare bonus! Et kort, et dikt, en massasje, en klem, noen ord, hva som helst.. Det enkle er ofte det beste! Eller bare en romantisk lapp..

note

Jeg ønsker alle sammen lykke til med Valentinesdagen!

Psssst. Den egentlige grunnen til at jeg skriver dette innlegget er jo at jeg håper Jack skal få det med seg. Og komme hjem med en liten finslipt en.. vel altså, jeg er fornøyd med bare en sånn romantisk lapp egentlig jeg altså. Bare det er noe. Noe som jeg kan skryte av på instagram!

Har du store forventninger til Valentines Day? Eller gjør du som meg, stålsetter deg litt?

(Photo: Pinterest, gravitylights.tumblr.com)

23 thoughts on “Stålsett deg for Valentines Day!

 1. Fineste lappen på slutten der:) Det er liksom mannen og meg i et nøtteskall, det!
  Jeg gleder meg mest til valentinsdagen fordi det er fredag, jeg! Digger fredager når papsen kommer hjem fra jobb:) Men han har lovet at vi skal ha sashimi og mangosalsa til middag, anledning dagen da, så det sier jeg meg fornøyd med:) (Det er altså han som står for matlagingen her i huset!)

 2. Jeg må nok innrømme at jeg ikke klarer å bry meg en tøddel om valentines day altså.. Jeg orker ikke, gidder ikke, vil ikke..

  Men morsdagen min! Den får du aldri ;)

  • Nei det er veldig stress å bry seg. Jeg jobber med saken jeg også.. ;)
   Så da skal jeg ikke ønske deg hæppi valentines da.. men ha en riktig så god helg da ihvertfall!! :D

 3. Takk for tips!! Det har jo nylig vært jul, nyttår, bryllupsdag, morsdag og nå valentine, og vi er ennå ikke i midten av februar! 5 feiringer på 7 uker kan ta knekken på enhver!! Men skal kunne stille opp med en klem, hvis du mener det holder!

  • Jo altså Jan Rino.. men er det noen som ikke trenger tips, så er det jo deg hehe ;) Jeg vet jo hvor flink du er til å dikte, og hvordan du ikke lar sånne dager gå upåaktet hen.. ;P
   Og det skal være sagt, at noen av oss har litt større forventninger til sånne dager enn andre. Og din utkårede, ville vel cirka not in a million years, ta til takke med.. bare en klem haha ;) Lykke til i dag da!! Og jeg kommer til å følge med på insta.. sånn at jeg kan vise Jack at.. sånn kan det OGSÅ gjøres! ;P

 4. Den lappen er den beste ever!
  Jack høres ut som min mann, jeg har mange slike små notes fra han som er himla fantastiske.
  Og den historien da, ikke gjør slik med meg. *sippe*

  Valentines derimot, har jeg virkelig ikke noe som helst forhold til.

  • hehe takk for din tiltro!! Det er paradoksalt at etterhvert som kjærligheten vokser blir det lengre og lengre mellom diktene, og rimene blir mer og mer tvilsomme! Kan hende Jack gruser meg i romantikk i dag!! Insta-update følger!

   • Hehe ja det er rart det der! ;) Om Jack knuser deg i romantikk.. skal jeg spise hatten min! ;D Men om han derimot skulle slå til.. ja da sees vi på insta!! ;)

 5. Assa, jeg vet jo egentlig at man skal fnyse av Valentinsdagen.. Men så begynte nå Mannen og jeg å gi hverandre kort for sånn 10 år siden, og noen tradisjoner er da fine å ta med seg..i hvert fall skumle å gi opp. Så Mini og jeg har har klippet hjertekort til Mannen, plassert de på frokostbordet sammen med kaffe, i tillegg var vi litt mindre morgengretne enn vanlig..og der har du vår feiring ;) (også får nok vi kort laget på jobb tilbake i kveld.) Fin dag, du fineste Diva!

  • Har dere vært sammen så lenge!! Så fantastisk!! :D Og koselig at dere har en sånn tradisjon! (Selv om det blir laget på jobb.. hehehe.. menn)
   Ønsker deg en strålende fin dag, valentines og helg!
   Og i anledning dagen.. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3< 3 <3 :-*

 6. Jeg er singel så ingen forventninger til denne dagen i det hele tatt. Men jeg og ei singel venninne dro ut på restaurant og spiste og spilte kort. Og siden restauranten (Jimmys) klusset med bestillingen min fikk jeg maten(når den endelig kom riktig) gratis. Så I guess Jimmy(s) spanderte middag på meg. Hvertfall det jeg skal skrive på facebook! Uten parantes seff ;)

 7. flott innlegg nok en gang! jeg stålsetter meg hvert år,for vi feirer faktisk ikke denne dagen! jeg fikk to orkidekvaster til morsdagen og en gratulerer til valentinesdagen. skuffet jeg? neida. jeg hadde bare håpet på en bukett med roser…bah…men her dukket det ikke opp noe som vanlig.derfor bestemte jeg meg for å gjøre ekstra stas på en venninne istedet. satte i gang og lagde et DIY kort på 1-2-3, mye fint man kan finne på med litt papp,servietter og lim! (+ en penn for å skrive med) kjørte innom en blomsterforretning og fikk de til og pakke inn en perleblomst i cellofan. enkelt,billig og vakkert. morsomt og glede noen andre selv om jeg ikke ble gledet selv :-p så hva fikk du? her merket jeg ingen forskjell på hverdag og valentines day enn ekstra mye klæsj eller syting over at de ikke fikk noe på face! det er enten eller på face altså…

  • Takk Inger :D Har du prøvd mer enn å hinte ang de rosene.. lagd en scene for eksempel!? Hehe nei det er ikke så lett når man har litt større forventninger enn det som man burde ha til disse mannfolka..
   Kan tenke meg det var en venninne som ble glad på Valentines i hvertfall!! :D
   Haha, enten eller på face ja..
   <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *