STYRE, STELLE, FIKSE OG ORDNE..

Jeg vet det er noen mannfolk som leser bloggen min, og tenkte derfor innledningsvis å advare dere om at dette er et innlegg med et særdeles høyt østrogennivå! Her kan dere lese en morsom testosteronblogg imens!

Neste søndag er det barnevelsignelse for lillesnupp. (Pinsemenighetenes «barnedåp») Og jeg er stressa beyond recognition. Jeg får jo ikke gått ut og kjøpt inn alt jeg trenger, da gradestokken viser mer enn det som er satt som forsvarlig. Så istedetfor sitter jeg bare her og bearbeider stresset, ved å skrive det ned på bloggen. Ikke særlig konstruktivt..

Vi skal ha det hjemme hos oss denne gang, og det er ABSOLUTT ikke plass til så mange mennesker.. Svigermor har tilbudt palasset sitt hun, men jeg skal liksom klare det selv da vetdu! Well hello there stolthet og stahet!!

Følgende ER i boks:

Kake fra kakedronninga herself, Tonerose! Hun kan trylle! Se bare her:

«Kjære Gud, hvorfor gav du all kreativitet til en og samme dame??!» ..kunne fordelt det litt syns jeg..

Jeg samlet det lille jeg har fått utdelt av kreative skills.. Og med oppskrift fra Tonerose, ble invitasjonene seende slik ut:

Nå skal det sies at jeg nesten fikk en ´utav meg sjøl´opplevelse da jeg så hva jeg faktisk hadde greid å lage.. Men jeg tror allikevel at jeg foretrekker, å ikke vise dere originalen…

Så det er basicly det som er i boks, invitasjoner og EN kake. Hurra for meg! Hvordan skal dette gå???

Jo, litt pynt har jeg også kjøpt:

Forrige barnevelsignelse, i palasset:

Jeg må bestemme meg for mat, kaker, leker, pynt.. og har kun litt over en uke på meg. Forrige gang hadde jeg planlagt alt lang tid i forveien, og alt var innstendig forseggjort. Stakkar snuppa.. Si at det ikke bare er jeg som tar det mer kuli med nr.2!?.. Tenk nr.3 da.. heldig visst jeg gidder å hoste opp en innbydelse kjøpt på Rimi. Har du noen, mer eller mindre, geniale ideer/linker/hva som helst!! ..å dele med meg!? Hvordan gjorde dere det på dåpsdagen/velsignelsesdagen/navnedagen? Jeg trenger inspirasjon!! Eller kanskje du bare har lyst å frivillig gjøre alt for meg?!

 

Ps. Innlegget er ikke sponset, hverken av Tonerose, eller svigermor! :-P

 

 

 

 

 

6 thoughts on “STYRE, STELLE, FIKSE OG ORDNE..

 1. Det er så gøy med sånn planlegging og ordning, men det kan jo bli litttt stress i blandt, som bryllupet er akkurat nå, hehe.
  Når jeg trenger idéer trykker jeg meg inn på pinterest.com og søker på alt mulig av «table setting / decor» og sånn. Myye fint!
  Og: Noen ganger er jo det enkle ofte det beste ? ;)

  • Ja det er akkurat det det er! Gøy, men stress! ;-) Og sånn som jeg syter så skulle man jo tro at det var et bryllup jeg skulle planlegge.. hehe. Takk for tipset Kristin, skal sjekke det ut!! :-)

 2. HERREGUD for noen sinnsvake kaker! Der har Gud allmektig vært litt raus med kreativiteten ja…. SJUKT flink dame! :)
  Og bare sånn btw: jeg var et stresset vrak før begge dåpsfestene våre. Bare kaos og alt i siste liten. Når jeg tenker meg om så er det nesten slik jeg gjør alt.. i siste liten.

  Mye gøyere å hjelpe å planlegge andres dåp, som jeg gjorde for min beste venninne ;) Men du har vel sjekket ut mine poster om dåp..syns jeg husker du sa det?

  • Det stemmer, de har jeg sjekka ut, og kjempefine tips er notert!! :-) Må bare få fingern ut, å gjøre noe med alt som surrer rundt i topplokket…
   Men må vel bare innse at jeg er av samme ulla jeg også.. jobber best under press, og gjør derfor alt i siste liten.. ;-)

 3. Jeg tror jeg jobber best under press, det er i alle fall den arbeidsmetoden jeg benytter mest ;) Med tredjemann kom jeg på den sinnsvake ideen å ha muffinser som bordkort! Så kvelden ( natten) før den store dagen stod jeg svettende på kjøkkenet og laget ørten muffinser og på toppen av alt laget jeg for lite! Hell i uhell var det noen som meldte avbud i siste liten så kjøkkenhjelpen var så heldig at hun fikk noen tørre muffins som takk for hjelpen..( stod virkelig SAFTIGE muffins i oppskriften).. Enig med Jona at det er lettere å hjelpe andre og Pinterest er et fantastisk sted! :) Om man ikke blir helt lost og ikke kommer seg ut igjen derfra da ;) Lykke til! Sikker på det kommer til å gå kjempe bra! Du har jo kaken som kommer til å bli snakkisen uansett! :)

  • Haha, syns jeg ser deg der på kjøkkenet kvelden før.. *humre littegranne*
   Det går seg jo til tilslutt, men jeg er redd for at det samme kommer til å skje med meg også kvelden før:-) Uff kjenner jeg synes det er godt at det, sannsynligvis/forhåpentligvis, blir lenge til neste gang! Men jeg må få sjekka ut Pinterest ja!!
   Og du har helt rett, snakkissen er i boks, så da er ikke det andre egentlig så viktig.. hehe ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *