SALG, SHOPPING, SPELL OG SOMMERGARDEROBEN!

The four s´es! I dag var det en sånn dag.. da jeg fortjente å svi Visa kortet.. Siden det er ´Australia day´ på lørdag, er det 20% salg på alt fra Spell. Oh joy, for jeg elsker både salg og klærne fra Spell!! Du kjenner kanskje best til veskene deres, men de har utrolig kule klær også!

Så nå er ferieturen i boks, og sommergarderoben påbegynt.. Sommer I´m ready for ya! Og gjett om det skal bli deilig å sprade rundt i flagrende sommerkjoler, uten å være gravid (for en sommers skyld liksom!) Sånn som dette ish:

Har du begynt å tenke på sommeren og sommergarderoben?

Ps. Innlegget er desverre ikke sponset av hverken Spell, eller Visa.. :-(

12 thoughts on “SALG, SHOPPING, SPELL OG SOMMERGARDEROBEN!

 1. åh, gleder meg til sommeren! satser på en supernydelig bryllupsreiselocation hvor jeg kan vandre rundt på kritthvite strender med slike flagrende kjoler!

 2. Man skulle vært sponsa av f.eks Visa, ja…
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg – det kjekke med denne kåringa er at man oppdager «nye» blogger. Lykke til i avstemminga – ser du er i ei vanskelig gruppe..
  (Og så ble jeg helt betatt av de kakene i forrige innlegg!) (kan man bli betatt av kaker…?)

  • Hei Pia! Så hyggelig at du kom på besøk til min verden! ;-)
   Ja det er kjekt å oppdage nye blogger, og bloggen din er den mest underholdene i bloggosfæren, det er jeg helt sikker på!;-)
   Jeg forstår ikke hvorfor de putta meg i den gruppa med mest ivrige stemmere- på de andre bloggerne..grr.. jeg blir jo helt anpusten av å prøve å ta de igjen!
   Og ja, de kakene kan man faktisk bli betatt av! ;-)

 3. I fjor sommer feiret jeg 1. juni med et glass vin og min mann lurte på hva i all verden jeg feiret! » Jeg feirer at jeg kan!» De forrige fem juniene hadde jeg enten vært gravid eller ammet ;)

  Angående demonteringen så er jeg redd jeg tok litt i.. var bare å løsne noen skruer og løfte det ut, men hørtes liksom finere ut med demontering! Ekstra kjekt var det når verkstedsmannen sa at jeg IKKE behøvde å ta det ut for å lade det!.. sukk…

  Ønsker deg en super dag! :)

  • Ha ha, Drømmelykke I feel you!!! Jeg har bare 3 junier da.. og går mot den 4. (med amming) Men SÅ, skal jeg benytte hver minste anledning til å feire!! Og feire helt til jeg eventuelt blir gravid igjen!! Det må være rart med det å få «frihet» igjen.. Man setter mye mer pris på det.. vil jeg tro da! Nå vet jeg jo ikke hva jeg snakker om, men kan tenke meg at det er sånn det er ;-)
   I mine ører.. hører det absolutt ut som demontering (avansert demontering)! Kjekke verkstedmannen.. kunne jo ha lata som da, så hadde det ikke følt så forgjeves ut. Mannfolk. Lite flinke til å pakke ting inn ;-/ ;-)

   Ha en helt fantastisk dag du også Drømmelykke! ..vi skal på IKEA, så min dag, kan liksom gå begge veier føler jeg.. ;-)

 4. Mm.. Spell…. Love it! gleder meg til å allerede flaske rundt i sommerkjoler i Australia !! Såå, Blir nok en påfylling til sommergarderoben i mars ;)

 5. Gleder meg til sommer og varme som kommer i april og varer ut september i år, kan iallefall drømme om det ;).
  Har kun handlet meg en genser til sommeren, håper på en London tur (var en julegave i forfjor til min mamma fra jentene).
  Du kan fortsatt klare å bli gravid til sommeren :D.
  Ha en herlig helg <3

  • Hahaha 4barns mamma! Gravid til sommeren liksom.. gi meg nå EN sommer fri! ;-) Så, skal jeg nok klare å ta deg igjen etter det! ;-)
   Og ja, sommer fra april til september.. ja takk!!!
   Ha en kjempefin helg du også!! :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *