La oss dra til Ikea for å sette forholdet på prøve?! Ja, la oss!

IKEA. Eneste som sto på programmet i dag, og jeg hadde innlegget klart allerede før jeg dro! Typ «IKKE´A!» «La oss dra til Ikea for å sette forholdet på prøve! Ja, la oss!» For hva kan gå riktig på Ikea, midt i sovetid, når snupp aldri sover frivillig noe annet sted enn i vår dobbeltseng. Og Jack skal ha en mening om ALT som legges i handlekurven, og den meningen er sjelden lik min.

Men i og med at det var sovetid, så delte vi oppgavene. Han fikk henne til å sove, jeg handla. Jeg koste meg der jeg spankulerte gjennom Slependen, mens jeg heiv oppi det jeg ville, uten avbrytelser og motstridende meninger. Da kjente jeg at jeg og Ikea.. vi har noe spesielt <3 Og best av alt, jeg og Jack er fremdeles lykkelig gift!

Leiligheten skal pimpes! Hvorfor? Følg med på bloggen.. ;-)

Hva er ditt forhold til Ikea? Love, hate or in between? Har du en Ikea historie å fortelle? Jeg har for eksempel opplevd at Jack var så uenig med meg, at jeg så meg nødt til.. øh.. kom i skade for å klore ham litt i ansiktet. Det ble veldig flaut når jeg skjønte hva Ikea hadde fått meg til å gjøre, og dette imens alle rundt stoppet opp for å se på den bitte lille uoverenstemmelsen!…

Ps. Innlegget ER sponset av Ikea! ….nat!

 

6 thoughts on “La oss dra til Ikea for å sette forholdet på prøve?! Ja, la oss!

    • Haha ;-) Ja jeg har prøvd med lister jeg også.. Men det går ihvertfall ikke. Selv med BILDE av produktene, og ARTIKKEL NUMMER.. kommer han hjem med feil. Ved siste forsøk med lister.. skulle jeg ha to madrasser som kostet 250,- each. Han kom hjem med to som kostet over 2000,-!? Nå er han ikke av den mest økonomiske typen.. så han så ingen grunn til å dra tilbake.. Men det gjorde jeg! Så det har vi slutta med! ;-)

  1. Nærmeste IKEA er 30 mil unna og mitt forhold er foreløpig på trygg grunn! Men – det sies at IKEA snuser på nordvestlandet og kanskje vi også blir så priviligert at vi får en slik risikobutikk i nærheten – jeg liker å leve farlig jeg;D

    • Ja da er du safe!:-) Ikea må være skilsmissegrunn nr.1!! Men om man liker å utfordre skjebnen.. hehe ;-) Ha en absolutt herlig søndagskveld Livets små øyeblikk!!! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *