La oss dra til Ikea i dag også!? Ja, la oss!

Hva er sjansen for at det skal gå bra på Ikea to dager på rad? Null sjanse! Tror ikke jeg har vært så sliten siden.. jeg kavet meg ned fødselskanalen. Og hvem i huleste drar til Ikea midt i beste sendetid, på en LØRDAG? Ingen ved sine fulle fem!

Før vi rekker dit, så måååå Jack innom en kompis for å hente et vater. Og så måååå han innom Maxbo for å kjøpe noen skruer. Allerede da begynner stemningen å bli mindre munter.

Først, bytting av varer fra gårsdagens Ikeatur. I venteområdet er det en drittunge (kan man skrive det?) med en laser. Han sitter og sikter inni øynene på meg, og.. mine to øyenstener!! Nobody puts laser into my babies eyes!!! Jeg farer opp, i et svart, eitrande sinne.. Ser på ham mens jeg smalner øynene, og sier: «Det der! DET gjør du ikke!!» Med en tone som gjør at jeg blir livredd meg selv.
Jeg måtte ta bilde av krapylet, i tilfelle jeg måtte spore ham opp.. For jeg har jo hørt skrekkhistorier om unger som har fått skada synet med laserlek..

Ikea kan by på så mangt. En drittunge med laser.

Storesnupp sitter i handlevogna.. (og de som ikke har fått med seg krigen i mammabloggverdenen angående barn i handlevogner og uhygieniske foreldre, kan lese mer om det her). Lammelåret.. om du leser dette her.. gjelder det Ikea handlevogner også? Man putter jo ikke mat oppi de.. For det er faktisk veldig praktisk å ha henne der, da det er en milliard mennesker på Ikea lørdag ettermiddag..

Raspeballene går inn i brødhullet på rekordtid, lillesnupp er meget misfornøyd. Vi løper gjennom Slependen, jeg med vogna, Jack med handlevogna.

Og for å gjøre en lang historie kort.. så ender det hele med at, på vei inn i bilen, så knuser glassene!! De som vi akkurat har har ofret synet for å bytte.

La oss dra til Ikea for å bli stressa, sinte, oppgitte, dårlige i fordøyelsen, og… blinde! Ja, la oss!

TGI sunday tomorrow!

Ha en vidunderlig søndag alle sammen!

 

12 thoughts on “La oss dra til Ikea i dag også!? Ja, la oss!

 1. Ikea er et fantastisk sted, men der går jeg helst uten både mann og barn ;) Det skal sies at vi prøvde i romjulen… Det endte med at vi kom, kastet et blikk og gikk! Jeg var optimist og sa til mannen at dette går fint, dette klarer vi! Fem minutter etter ankomst var eldste hysterisk fordi han ikke fikk gå på lekerommet ( som han forøvrig mer enn gjerne fikk lov til, men siden mellomste ikke ville skulle ikke han heller *dån*), mellomste var drittlei og kunne bare si: skal vi hjem nå?, lenge igjen?, ferdig snart? Minstemann (som også var plassert i handlevogna) var på god vei ut av denne og hadde planer om å løpe rundt, hoppe i stoler, sofaer, senger, klatre på skap, hyller, utstillinger osv.. mor hadde mest lyst til å rive seg håret og siden det etter hvert begynner å bli ganske tynt fra før dro vi heller hjem!

  Herlighet- dette ble jo nesten et eget blogginnlegg! ;)

  • Ha ha ha fantastisk!! Det var et knakende godt blogginnlegg av en kommentar Drømmelykke! ;-) Og det ER SÅ DEILIG å høre at andre også sliter på Ikea. For det merkelige med den plassen, er at jeg alltid gleder meg til å dra dit!??…. Men så går det som regel ikke sånn jeg har sett for meg.. Ja vet du.. fra nå av, skal jeg gå alene jeg også. Da er det liksom ikke så mye som kan gå galt! ;-)
   Mannen sitter forøvrig å monterer, as we speak. Jeg sitter med beina høyt, sosialiserer på nett og nyter utsikten! En handy mann og ett nytt møbel.. da er livet fint! ;-)

   • Ja, synd vi bor på hver vår kant av fjellet ellers så kunne vi jo latt mennene være Ikeagressenkemenn mens vi lot kortene gå varme på Ikea! ;) Historien om Drømmelykke og DiaperDiva på Ikea tror jeg hadde blitt en rimelig bra blogginnlegg.. hehe Nesten så jeg får lyst til å skrive det selv om det ikke har skjedd!

    • At DET kunne rett å slett gått inn i historien som tidenes innlegg.. definitivt! Vi kunne kanskje tilogmed slått til med bokutgivelse! ;-P
     Så ja, det er utrolig synd med det fjellet i mellom:-(

  • I know.. Wir haben ein vogel los! Or something like that! ;-)
   Tusen takk ;-) Først kom det ut en rødhåret, deretter en mørkhåret.. vi er begge blonde.. så vi lurer litt på hvem faren er..? :-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *