HJELP, MAMMA SILJE TAR ROTTA PÅ MEG!

Jeg sa tidligere idag at jeg skulle hvile cella litt.. men det har jeg ikke fått gjort. Det har vært til tider litt mer action enn hva som egentlig er min kopp te. Jack har bokstavelig talt tatt tak i verdensproblemene, igjen. Men det er jeg altfor utslitt til å snakke om. Så her kommer noe helt trivielt, og litt mer lettfordøyelig på en tirsdagskveld.

Altså, dette var det jeg så for meg..

Ære og berømmelse.

Takketalen var skrevet.. Men så, tok Mamma Silje en Northug.. og tror du vi ser snurten av henne? Nææh. Ikke skyggen engang. Min (konspirasjons) teori, er at annonsørene hennes driver og fikler med browsere og tall.. M-hmm.. For nå sier dere at det ikke går an å stemme osv.. Anyways, blablabla.. viktigst å delta.. blablabla. Jada! Sikkert! Men jeg liker å vinne jeg. Er det så unormalt? Og jeg tror på under, så ikke gi opp på mine vegne, helt enda..

Og i det konkurransen tilspisser seg, og albuene likeså.. tenkte jeg det var på sin plass, å anbefale de mammabloggerne som jeg synes fortjener å stikke av med tittelen i sine respektive kategorier:

Årets mammablogg: Susanne Kaluza

Årets morsomste mammablogg: Casakaos

Årets mest estetiske mammablogg: Livets små øyeblikk

Årets mest velskrevne mammablogg: Lammelårtanker

Årets mest originale mammablogg: Mamma Sil.. kødda! Diaperdiva diary ;-)

Her er alle samlet. Og hvis du syns det er helt ugreit at Mamma Silje tar rotta på meg.. så er jeg her! It ain’t over till it’s over ;-)

Om du ikke allerede kjenner til de ovenstående bloggene, må du ta turen innom!

Har du hatt en gjennomsnittlig tirsdag? Eller har den, som min, vært litt stressende og heavy? Eller har den, som ikke min, vært gledelig og lett fordøyelig?

 

 

6 thoughts on “HJELP, MAMMA SILJE TAR ROTTA PÅ MEG!

 1. Ja jeg så det, plutselig gikk det ikke an å stemme lenger! Jeg som hadde tenkt å stemme hver dag liksom, men det hjelper jo fint lite å være flink til å stemme hvis det IKKE GÅR AN.
  FY foreldremanualen, fix ze promlem, now!

  ..min dag har vært litt over gjennomsnitt rævva, og jeg er litt hormonell. Men det merker ingen, for jeg er så flink til å skjule det. *HOST*

  • Ok teknologien svikter meg big time, men jeg føler at tanken teller veldig mye den også!! ;-)
   Oh how I wish I had pokerface.. det ligger tykt utapå meg når jeg føler noe.. :-/
   Anyways. Det tar jo fullstendig AV på bloggen din, og det er utrolig gøy syns jeg! Og det er ABSOLUTT FORTJENT!!!! Jeg heier på deg! ;-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *