Note to self: Si nei til intervjuer!

Åhhh! Det er så artig å lese intervjuer med seg selv!! SPESIELT når det man har sagt får en til å fremstå som en komplett idiot <3  

press

Stine fra bloggen Diaper Diva Diary.. sier at hun ikke opplever noe press, men hun.. innrømmer at hun opplever et slags press! Hurra!! Jeg snakker tross alt om noe så avansert som MATPAKKER her, ikke rart jeg ikke klarer å holde tunga rett i munnen! Trøste og bære de hjernecellene bare svinner hen.. Gleder meg til å se meg på TV merker jeg..

gi meg styrke

(Undertegnedes selvmotsigende matpakkepress-meninger, finner du blant andre glupe hoders.. i artikkelen: «Trenger virkelig barn matpakker utformet som kunstverk?»)

Føler du at du opplever et matpakkepress? Ikke i det hele tatt? Eller skifter du mening om det titt og ofte? 

12 thoughts on “Note to self: Si nei til intervjuer!

  • Jada, så neida.. Man vet liksom aldri hvordan det blir, glad jeg ikke er et ettertraktet intervjuobjekt -tror ikke jeg hadde orket å lese NOE jeg hadde sagt/»liksom sagt» da. Det er jo de som skal selge, som velger vinkling og så sitter du der da- med skjegget i postkassa og med ingenting du kan si når det først er på trykk -hjelpes!

 1. jeg gleder meg tl mandag :) he, he disse journalistene :)

  Men, matpakker, når jeg om morgenen står der med smale øyne, så er jeg glad for å mekke sammen noe ut fra metoden: «hva vil u har i matpakken i dag.?». og da kommer nesten det samme svaret hver dag. Så variasjon, nope, det er slik gutten vår er. Det kjente er det kjære..

  • Åh jeg har begynt å grue meg litt til mandag jeg.. nå skjer det liksom -hvordan kommer jeg til å komme utav dette? Hvordan klipper de meg?? Kjære vene..
   Haha liker metoden din, og det viktigste er jo faktisk hva barna ønsker selv!!

 2. haha.. det er fordelen med holde stemmen sin inni hodet og ikke la den slippe ut!

  Noe sier meg at jeg har mye gøy å se frem til den 2.11!

  Tenker deg blir bra, jeg, og hvis det ikke blir, kan jeg klappe deg på skuldera og trøste deg litt.

  • Oh well, let´s see. I morgen braker det løs -iik! Men hei, jeg kan jo ikke bare være så selvsentrert.. serien kommer til å bli kjempebra, det er helt sikkert! Så får jeg heller bare deale med at jeg lirer av meg litt lite gjennomtenkte tanker i ny og ned ;-)

 3. Jeg føler ikke noe press, men noen ganger føler jeg jo et visst press om at man bør presses til å føle press…koko! Jeg hadde ikke gjort meg som intervjuobjekt. Skyld på journalisten, ikke på deg sjøl!

  • Hahaha :lol: Jeg som var sikker på at dere skulle være med i «kjære mamma» da.. og så var det Tanzania du skulle til!? Men jeg så at det ikke var bare meg du lurte -de quizene dine er for bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *