Om å ha noe å se frem til..

//I  samarbeid med Visit Sweden

Du vet når du har hatt den mest stressede dagen i menneskehistorien!! Og da overdriver du ikke! Du sliter med å rive skuldrene vekk fra oppunder øra, nakken roper etter oppmerksomhet fra et par oppmerksomme hender, og ut av intet påminner bekkenet deg om at det ALDRI vil bli det samme igjen etter fødselen.. (Bekkenet påminner meg faktisk as we speak, og jeg bare… Hæ, jeg trodde du var i orden i jeg? Og det bare.. Haha you wish!!…?) Det er da.. det er godt å ha noe å se frem til! Jeg vet man skal leve i nuet og alt det der, men akkurat nå, er alt som senker de stive skuldrene..

Tanken på at morgen.. Hele familien! Helt til et annet land! En hel helg! Heldigvis.. ferie!!!!!!

Fryden i å glede seg til noe, sammen med noen -er uvurderlig, uunværlig og uutrolig fin! I mange dager nå har vi planlagt, drømt om, og minnet hverandre på at.. etter at barnehagen og jobben er over på fredag.. ja da, da skal vi kose oss sammen da!

Forventningene sitret i ungene mens vi pakket før leggetid.

pakke

Cirka 10 kjoler er pakket og klare i kofferten! (Innholdet i den kofferten vil endres når Ole Lukkøye har vært her..)

Vi er nemlig invitert av.. Visit Sweden, til vårt kjære naboland! Nærmere bestemt Gøteborg, enda nærmere bestemt Liseberg!! Jeg kan faktisk telle på tre fingre de gangene jeg har vært i Sverige: Før vi fikk 5 åringen.. for å spare tusenvis av kronor på baby-gadgets (endte med å tape tusenvis -da vi kjøpte altfor mye vi IKKE hadde bruk for..) En gang da 5 åringen var liten.. for å handle barnegrøt (og de obligatoriske.. godteri, bacon, kylling!) Og en gang når jeg selv var liten med mamma og pappa.. alt jeg husker fra den turen er den kule sebra-mønstrede haremsbuksa jeg kjøpte <3

Vi skal feire Halloween på Liseberg, dra på museumer, se selveste Alfons Åberg, spise deilig svensk mat, shoppe sebra-møstrede haremsbukser, og tilbringe en hel helg sammen -uten ærend, forpliktelser, eller rutiner!!

kaninland

Liseberg har skrudd opp forventningene våre til Halloween feiringen med bilder som dette!

Full rapport fra kvalitetstiden i Sverige, Liseberg, Halloween-tjuvstartingen, møtet med Alfons, og hva enn Sverige og Gøteborg måtte by på, kommer over helga!

Vi fire er veldig klare for deg Sverige, bring it on!!!

IMG_0993

Ja ja, noen av oss er i hvert fall råklare.. Andre av oss har endel pakking å ta hånd om.. Stønn.

(Nå skal jeg ikke snakke om hvor mye jeg skikkelig hater å pakke, for da ødelegger jeg hele den romantiske greia jeg ville skape over det med forventninger, og happinessen ved å glede seg til noe! En annen gang.. ;-) )

Er det ikke deilig å ha noe å se frem til? Og sammen med hele sullamitten da!!? Spesielt når du øser opp ungene med det forestående, og de knapt vet hvilket ben de skal stå på? Har du noen Gøteborg-tips.. send de over!

4 thoughts on “Om å ha noe å se frem til..

    • Gjett om vi gjør Fru!! Jeg ligger i senga i 18. etasje på Gothia Towers, sola har akkurat begynt å vise seg i horisonten.. Jeg er den eneste som er våken.. :coffee: Ha en deilig søndag der hjemme ;-) 8-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *