Kjære mamma!

Haha jeg må jo le litt da.. når ALLE (ja bortimot) gjettet riktig på quizen!! Vel.. mulig jeg må finspikke quiz-ferdighetene ørlite, eller så er det bare det at dere kjenner meg altfor godt.. hehe ;-)

Jeg er selvfølgelig hverken gravid, eller har en intensjon om å konvertere til moteblogging. Jan Thomas har nok med å deale med bruddet med Christoffer, og skulderen min har aldri gjennomgått noen.. operasjon! (Den blir bare veldig ivrig når den får et kamera plassert foran seg!!)

Svaret var som dere gjettet: «Jeg skal være med i en serie på TV2 Livsstil, «Kjære Mamma» heter den, og den gir et ærlig innblikk i hvordan det er å være mamma anno 2015!!»

IMG_0314

Konsentrert under opptak..

 TV 2 Livsstil kanal har premiere på denne serien mandag 2. november klokken 20.30. Hele 40 episoder er laget som skal gå på kanalen hverdager. I hver episode møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Sammen med et knippe andre mødre ser man nærmere på mødres utfordringer og gleder i mammalivet. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør <3 Jeg har vært så heldig å få være med i gjengen «en knippe» mammaer  og blir med som fast mamma i serien. Som mødre vil nok de fleste kjenne seg igjen, og serien vil også gi humoristiske skråblikk på mammarollen.. ;-)

hyllest

Gled dere! Dette kommer til å bli en fantastisk «feel-good» serie! Du kommer til å le, gråte, nikke enig, sukke uenig.. Bli glad, engasjert, ambivalent, rørt og ikke minst.. føle deg som en helt.. «normal forelder!!» Følelsesregister, get ready!!

Det er med en skrekkblandet fryd at jeg gjør dette, spennende, litt skummelt, men mest gøy! Og vær grei med meg da dere, det er ikke alt jeg lirer av meg som er så fryktelig gjennomtenkt..

(En teaser blir lagt ut på Facebooksiden min ASAP, der kommer jeg også til å legge ut filmsnutter som går på TV 2 opp mot hver episode.. så ikke vær bekymret for at du skal gå glipp av noe, hehe! ;-) )

8 thoughts on “Kjære mamma!

 1. Å jeg som tippet TVprogram og gravid. Siden det sto (foto: TV2) regnet jeg med at graviditeten var i de hotteste sladdernyhetene, feks God kveld Norge ( finnes det fremdeles? Hva vet jeg som ikke har skikkelig TV)
  Neida, fra spøk til alvor… Så spennende da!
  Er jo kult med en hyllesten til mamma’ er, samt se at mammalivet kanskje er det samme hos de fleste. For; jeg regner med at mammalivet er mer enn rosa cup cakes og riktig pedagogik… Hvis ikke tør jeg ikke se på!

  • Hahaha! Nå skal det være sagt at jeg ikke satte fotohenvisning på det bilde, før jeg hadde skrevet dette innlegget.. men da turte jeg ikke la det stå uten lenger.. og få TV2 på nakken liksom :lol: Så da ble det naturligvis litt lettere for de som tok quizen etter at jeg gjorde det hehe ;-) :thumbs: Så joda så neida.. Oh yess, GKN (som det heter for oss spesielt interesserte av sånn skikkelig TV) fins i høyeste grad enda, det gjør Dorthe Skappel også!
   Mammalivet er MYE mer enn cup cakes og riktig ped, det kan jeg love deg ;-) Jeg tror du kommer til å like serien riktig så godt hehe :lol:

 2. Så utrolig spennende- og ikke minst gøy! Ser frem til å bli bedre kjent med deg på tv- skjermen :-) Syns de har funnet en godt representert 2015 mamma i deg! <3

 3. Den mandagen har jeg sendt samboeren til Oslo for å gå på konsert, bare fordi jeg skal få fjernkontrollen for meg selv. Jeg skal benke meg til og heie på deg og de andre :)

  Kult, egentlig

 4. Spennende!

  Vet ikke om jeg får inn kanalen, men har notert datoen og skal sjekke det ut.

  Gjetter vel ikke helt feil dersom det er opp til flere kjente mammaer der..

  • Nei da gjetter du ikke helt feil.. ;-) Men jeg tror faktisk jeg er den eneste bloggeren.. om ikke JEG tar helt feil da hehe. (Vet at det var en annen som ble spurt, men hun fikk det ikke til) Det er den kanalen som heter Tv2 Bliss nå, den relanseres som Tv2 Livsstil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *