Gjett hva jeg har på hjertet!

Jeg er sånn.. at når jeg skal fortelle en historie, eller bare fortelle noen ting som helst.. så kan jeg ikke gå rett på sak. Spenning må bygges opp, forventninger må skapes, poenget kommer ikke -før personen (som sitter overfor meg, chatter med meg på SoMe, eller som jeg snakker med på telefonen) sitrer! Av spenning! Mulig de sitrer av kjedsomhet altså.. men sitre.. det SKAL de! Og så elsker jeg også å slippe ut litt agn, si A og ikke B, og la personen gjette.. hva det er som skjer! Åh, det er virkelig en av livets gleder :lol:

Du lider jo samme skjebne, desverre, når du leser bloggen.. sorry..

Så da kaster jeg ut en A, et agn, ja en god gammeldags «klippe-henger»:

_60A7264-M

Hvorfor har jeg latt meg avbilde på dette viset? Svaret får du (selvfølgelig) ikke i dag.. men du kan jo gjette da! ;-)

1. Jeg har begynt på skolen igjen, og her er skolebildet! (På tide å ta en master i statsvitenskap!)

2. Jeg har en nyoperert skulder, og nå er den endelig i orden igjen! Se på den da, frisk som en fisk!

3. Jeg har malt soverommet grått med Béton Ciré, og dette er instagram-bildet jeg la ut for å vise det! (Får aldri nok self-promotion!)

4. Jeg har gjort en kampanje for selveste HM! Og det som er så bra, er at de denne gang.. IKKE retusjerer bildene. Hurra for HM altså!

5. Jeg har fått en ny header til bloggen! På tide, spør du meg!

6. Jeg har vurdert moteblogging, og her er en teaser på det første innlegget, har ikke bestemt den mest klikkbare headlineren enda, men noe alá: «How to pose like a supah stah y´all», «Burgundy fall», «Work that shoulder» eller bare.. «Livet er ikke det samme uten denne lipglossen..»

7. Jeg skal være med i en serie på TV2 Livsstil, «Kjære Mamma» heter den, og den gir et ærlig innblikk i hvordan det er å være mamma anno 2015!!

8. Jeg har fått meg ny jobb! Eiendomsmegler! Si fra om du vil jeg skal selge huset/leiligheten ditt. Jeg garanterer 1 mill over takst! Lett!

9. Dette er et av «Etter»-bildene på en makeover Jan Thomas gjorde på meg nylig! «Før»-bildet kan se i Se & hør, uke 49!

10. Jeg har en stor hemmelighet som jeg gjerne vil meddele dere kjære lesere.. JEG ER GRAVID!!! (Øyeblikket må selvsagt dokumenteres hos fotograf, for dette blir siste gang!!)

Liker du å bygge opp storyene dine, eller går du rett på sak? Liker du det, tipper jeg du liker å gjette også.. så hva tror du årsaken til denne bilde-takningen er!? ;-)

(Riktig svar kommer i et innlegg asap! Stay tuned!)

(Foto: TV 2)

25 thoughts on “Gjett hva jeg har på hjertet!

  • Haha eg leste vist me augene igjen, trudde du va gravid ? får visst venta i spenning då på kass alternativ d e ?

   • Hahaha ja det gjorde du, gamle nabo ;-) Men det konne jo vore.. :-P Såg at du fekk med deg filmsnutten en la ut på face, så då trenge eg jo ikkje forklara så møkje mær.. Blir kjekt detta, gled deg!! :-*

 1. Når det er slike så klarer jeg ikke å la være å svare (selv om jeg burde sittet med nesa i skolebøkene, eller kanskje det er derfor jeg svarer ;-))
  1. Bakgrunnen stemmer med skolebildene fra gamledager, men ikke slik de er nå. I tillegg så går barna dine på så mange aktiviteter at du hadde ikke hatt tid til å ta skolebilde, så nei det tror jeg ikke det er.
  2. Jack har endelig fått en ny kjekk sak (hva vet jeg ikke) og den tok han med seg når han sist skulle ut på familietur med deg og barna, dette enda med et fall og du berget han med skulderen. Den gikk utav ledd og det var så avansert at det måtte en operasjon til for å få den på plass. Nei, tviler på at det var derfor.
  3. Malt soverommet og malingen ble litt mørk i kantene og derfor selvsagt måtte du være midtpunkt. Nei det tror jeg heller ikke.
  4. Den genseren ser ikke ut som en HM genser, så nei beklager tror ikke det.
  5. Ny header, da hadde du ikke gått for en så enkel, for du vil ha litt mer liv enn som så der, tror jeg. Så nei.
  6. JAAAA, eh, nei det hørtes ikke ut som deg, altfor kjedelig.
  7. Kjære mamma, ja det kan det være, for endelig skal vi få avslørt hvordan du kan være en sånn supermamma og ikke vi. Men hvordan skal du ha tid til det da?
  8. Eiendomsmegler, flirer litt, men ja du hadde nok klart det o du, men, nei da hadde du hatt et mer forfra bilde eller et helbilde.
  9. Etter bilde, nei det er ikke noe etter bilde. Like flott og fin som alltid. E nok like din farmor der :D.
  10. Den store hemmeligheten. Ja, det er det enda en stund, men at du er gravid tror jeg ikke, selv om det hadde vært veldig koselig. Problemet er at da må du flytte, for dere har ikke plass til flere barn der dere bor.
  Hm, hva jeg svarte, jo nr 7.

  • Haha jeg måtte humre når jeg leste kommentaren din.. fantastisk ressonement! :-P :thumb:
   For å gi deg et skikkelig svar på det..
   1. Er det ikke sånn skolebildene er nå? Ups, ikke rart ingen gikk på den.. ;-) Og helt sant, har IKKE tid -ungene skal på turn!!! :-P
   2. Haha du tenker på hoppeskoa!! ;-) Ja nei, ikke noe nye kjekke «saker» lately.. Heldigvis!!
   3. Og ikke glem at jeg ikke er handy slik som deg da… ;-)
   4. Hehe den er faktisk ikke fra HM, godt observert hahaha :lol:
   5. Nei den headeren hadde ikke dugd mye gitt, igjen.. fullstendig korrekt konkludert!
   6. You know me <3
   7. Hehe godt spørsmål, jeg har en veldig snill arbeidsgiver.. ;-) Gled deg W, kommer til å bli en :thumbs: serie :-D Og er det noen jeg ser på som supermamma.. så er det deg!! :-*
   8. Nancy Drew! Hvordan trodde jeg at jeg kunne lure deg?? ;-)
   9. Åhhh!! Den fikk du ti stjerner i boka for, og masse hjerter!!
   10. Hahahahaha helt spot on!! For da må vi flytte!! Hahaha! Nancy Drew ass! ;-)

   Du har selvfølgelig helt rett, nr. 7 it is! Har lagt ut en filmsnutt på facebook om du vil sjekke ut serien! Tror du kommer til å like den! ;-)

 2. Husk å snakke om nattevåk og full jobb når du skal snakke om mammalivet på tv, da! ;p Klokka er 01:50, jeg sendte nettopp mannen inn til lillebror;)

  Forfatter OG tv-personlighet! (for det kan man kalle seg når man har vært på tv flere ganger) du store min! Så gøy! :) g l e d e r meg til å se!! ???

  • ser at klokka på bloggen din bare sier 00:50 når innlegget ble skrevet, men den var 2 på natta altså! ;)

   • Haha jeg tror deg T! (Jeg må få gjort noe med den klokka altså!! ;-) ) Ja dette er gøy! Tror den blir right up your alley, sjekk ut filmsnutt på facebook som jeg akkurat la ut! Og selvfølgelig skal jeg snakke om nattevåk og full jobb! Skal gniiii det utover tv-skjermene i de norske hjem!!! ;-) :thumbs:

 3. Så gøy å gjette! Æ tenkte at det va mange alternativ som kunne passe (4,7,8 og 10), men ser jo at de fleste har svart 7;) Glede meg til å se det!:)

  • Haha ja det er litt skrekkblandet fryd dette, jeg lurer jo litt på åssen jeg kommer ut av det hele (med skinnet i behold forhåpentligvis.. ;-) ) La akkurat ut promo på serien på facebook om du vil ta en sniktitt! God søndag til dere fine folk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *