Myke julegavetips!

/Innlegget er skrevet i samarbeid med Polarn O. Pyret

Jeg er veldig opptatt av å ikke bli rammet av julestress, derfor driver jeg med forebyggende tiltak. Som å ikke telle ned dager FØR 1.desember, puste med magen når jeg går gjennom to-do lista, begynne med all forberedelse litt tidligere enn jeg pleier osv. Vi har for eksempel laget pepperkaker! (som forøvrig ble helt mislykkede, evt. helt okei om man skal se positivt på det). Men, det er ikke bare jeg som er opptatt av å gjøre juletiden minst mulig stressfull for meg. Det er Polarn O. Pyret også!!

De har nemlig skjønt at det er dette med gaver som ofte gjør at kortisol-nivået i Kari Nordmanns kropp, raser til himmels nå i denne førjulstid! Derfor har de laget en julebutikk for den store anledningen. Den har alt du trenger for å gjøre julehandelen til en kortisolvennlig affære i år:

Trykk deg inn her, sørg for å komme i den riktige julestemninga før du starter. Spotify-listene ligger allerede klare til deg der! (Og de er bra!!) Du kan få julegavetips i fleng. Her får du noen av mine også..

PolarnOPyret

og selvfølgelig.. lage din egen ønskeliste! Alt er sortert på pris og størrelse. Klikk, klikk og vips -alle gavene i boks! Dette hørtes da barnslig enkelt ut, tenker nok noen nå. Og ja, jeg lover, jeg var på hyggelig juleshopping der for noen dager siden! Nå har jeg snart bare de 6 andre sortene igjen å tenke på! Haha NOT! Dvs. mulig vi prøver oss på litt mer vellykkede pepperkaker igjen.. (Tror vi legger det til den helgen min mor kommer til byen!)

01_pepparkakor_edith_noelle_0013(1)

OG!!! Denne uken får du 100 kr rabatt ved kjøp av 500 kr, 200 kr rabatt ved kjøp av 1000 kr osv. PO.P har virkelig tatt på seg nissedrakta og spanderer også FRAKTEN tom. søndag (30.november) i nettbutikken!!

Ha en deilig dag hvor enn du befinner deg i det langstrakte! Her i Oslo kunne det observeres et par dalende snøfnugg i stad.. Christmas I´m ready for you!

Er DU i klar?

7 thoughts on “Myke julegavetips!

 1. Jeg er klar!
  Jeg skal bare handle noen gaver først, og så sette meg og familen min i bilen og kjøre til svigers:)

  Ahhh, det er så deilig! Egentlig har jeg lyst til å gjøre det på denne måten for alltid, men vi må vel starte noen egne juletradisjoner på hjemmebane snart også.

  • Vi skal også bort, luksus det! Prøver å skyve bort den tanken om egne juletradisjoner.. Jack derimot elsker å tenke på de tankene!! Så det er vel bare et tidsspørsmål før egne tradisjoner tar over for denne (litt late) luksusen vi befinner oss i atm. ;-)

 2. Åh, elsker førjulstiden. Er fint i rute i grunn, noen gaver igjen selvsagt, men ikke så mange at det blir stress :-)

  I dag skal vi ha ribbe, pleier å ha en julete middag hver søndag i advent (ribbe, pinnekjøtt, kalkun), bake pepperkaker og pynte litt til advent.
  God advent, Diva :-)

  PS: såg deg på baksiden av et KK da jeg skulle til fysio, ble nesten litt opprømt, som om det var en bekjent jeg så :-D

  • Å herlighet så flinke dere er, EN julete middag hver søndag!!? Respekt! ;-)
   En god advent til dere der vest også (vi skal faktisk hjem å feire i år!! Jippi!)
   Jamen det VAR jo en bekjent du så!!! :-) :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *