Det vakreste språket

Da vi kom til porten -på vei til barnehagen i går- var det et sjeldent syn som møtte oss.

Storesøster la merke til det først. «Se mamma!! Se der da! Seee!!»

Så begeistret som bare en fireåring kan være, tok hun tak i lillesøster og pekte: «Se der! Sol!! Det er sol!!»

Selve sola så vi ikke, men en opplyst himmel over hustakene var allikevel nok til å sette endorfinene i sving.

I sidesynet så jeg en litt eldre asiatisk dame. Hun så smilende på fireåringen, og applauderte mens hun spurte: «Is she excited because of the sun?»

«Yes she is, it´s been a while since we saw her» svarte jeg og lo. Hun la hendene sammen mens hun nikket hodet på en sånn takknemlig asiatisk måte.. «Fantastic! Absolutely fantastic!»

«Mamma, hun snakket engelsk!»

«Ja det er helt riktig det!»

Og du snakket glede og begeistring til henne, tenkte jeg med meg selv da vi vandret videre.

Det vakreste språket man kan snakke!

IMG_7474

Her er hun på vei ned igjen.. for å gjøre et barn et annet sted begeistret, og en annen dame glad..

10 thoughts on “Det vakreste språket

 1. Så fint:)
  Jeg ble litt sjokka selv, faktisk, for da den sola dukka opp her om dagen, hadde jeg ikke sett den siden vi var i Madrid for to-tre uker siden!
  Jeg er difinitivt klar for litt godvær igjen nå:)

  • Thanks :) Nei, jeg syns med fordel hun kunne dukka opp litt oftere nå til dags. I dag ligger hun under et litt lettere skydekke (for å si det som en værdame lsm) og jeg forlanger egentlig ikke stort mer enn det jeg asså! Ja du er vel i byen du og.. så det var vel ikke nødvendig å fortelle deg det egentlig!! :-P Ha en fabelaktig fin en!!

 2. Å kjære..Tror jeg skylder på postpartum-hormoner selv om det har gått noen måneder, for der dukka det opp en tåre i øyekroken, gitt! Nydelig:)

  • Haha jeg skylder stadig vekk på postpartum-hormonene selv jeg.. fremdeles! ;-) (Tror egentlig de aldri kommer til å forlate åstedet.. Blitt sååå sentimental post-kidsa..) Så kjekt du likte det!! :-) <3

  • Elin!! Takk <3 Jeg hadde meg en skikkelig EventyrElin-kveld her om dagen, hadde litt å ta igjen ja.. så mye at jeg ikke fikk sagt i fra om at jeg var innom for catchup engang. Ordene dine og formidlingen din.. jeg bøyer meg i støvet nok en gang! Ikke rart bloggen går som det suser! Jeg kommer innom senere og prøver kalender-lykken!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *