Mannen som kurerer gruff

Hadde det vært vår 40ende bryllupsdag, og ikke fjerde, så hadde hjemmets scenario ikke vært så uvanlig.. Og i dag, på vår blomster/linbryllupsdag beviser Jack nok en gang hvorfor han er den mannen jeg valgte å gifte meg med. Her ligger jeg nemlig, totalt hjelpesløs.

«Jaaaaaack kom, NÅÅÅÅÅ!!! Lillesnupp faller ned fra stolen!!!» «Jaaaaaack, HJEEELP! Jeg klarer ikke komme meg opp fra doen!!» «Vil du ta på meg sokkene» «Og trusa!» «Du må kle på ungene også!» «..men shortsen oppå buksa og utvaska genser?» «Mere kaffe!!» «Nei ikke sett den så hun får tak i den daaa!» «Hallo!! Du må jo sette den sånn at JEG får tak i den!» «AUUUUUUUU ryggeeeeen!!!!»

Flinke mannen.. Siden i går, så har han fått kjenne på hvordan det er å være alenepappa.. Og hjemmehjelp! Og tjener..

sickwife

Hva skal en tobarnsmor med en 90 år gammel kropp? Takk for deeet!

Jeg er heeelt slått ut i ryggen, sånn at jeg mister pusten når den kommer i visse posisjoner. Jeg har aldri hatt vondt i ryggen før, og jeg kan rapportere (til andre grønnskollinger på området) at det er sinnsykt vondt. I kategori med bihulebetennelse, fødsel og tannverk. Og muligens nyrestein.

Nå kom jeg akkurat fra kiropraktor, han kunne fortelle at problemet var… BEKKENET!!! Jeg har ikke fått trent noe særlig oppi alt dette barnehagestartstyret.. og merket at jeg har hatt litt vondt både her og der. Pluss at jeg har tatt meg den frihet de siste ukene, og utvide repertoaret med andre øvelser. Jeg trodde jo at jeg var blitt så enormt sterk etter noen måneder.. at DET måtte vel være helt greit! Men «mountain climb» er kanskje ikke et sjakktrekk for stabiliseringsmusklaturen!? Smart Stine, smaaaart!!

AUUUUUU!!!

Så her ligger jeg da, og kan ikke gjøre annet enn å klage til dere. Og mimre tilbake til den dagen for 4 år siden. Det var sommer, det var sol, det var Provence, det var lykke, det var frisk rygg, det var perfekt! Og det var KJÆRLIGHET!!

Skjermbilde 2013-08-08 kl. 14.54.08

«Hvor synd syns du på deg selv nå, på en skala fa 1-10?» spurte Jack. «12!!» svarte jeg. Så løftet han bena mine opp på sofaen, skjøv et par puter under. «Au det er vondt! Dust!!» skrek jeg illsint! Og så fikk han meg til å le litt i stedet, når han kalte meg for «Oldemor Eva», før han smurte knekkebrød til meg, satte på en maskin med klær, og satte en rykende varm kaffe foran meg sammen med et suss. Så spørs det da, om den kurerer gruff..

Tvilsomt, men hva gjør vel det.. når jeg har giftet meg med en mann som gjør det! Gratulerer med bryllupsdagen kjære! Du er den beste, snilleste, smarteste, morsomste, deiligste, håtteste mannen i verdenshistorien!

Selv om jeg griner, og skriker, og klager

Du mat til meg lager.

Som Ali kaffe, kurerer du gruff

Får meg til å le, når alt er huff og uff..

Du skifter på barna, er far, mann, og tjener

Du hjelper meg på badet, mens du meg inntil deg lener.

Er du en drøm, er du virkelig for real?

Jeg er jo så heldig,  fikk meg litt av en deal!

Her jeg sitter og syter med den fæleste ryggsmerte,

Men vit!! Jeg elsker deg av hele mitt hjerte! <3

[slideshow gallery_id="6"]

Together we shall dance.. till our last glance..

..hvis jeg bare blir god i ryggen da!

23 thoughts on “Mannen som kurerer gruff

 1. FOR en kjole! Og FOR en vakker brud! :) Gratulerer så mye med 4 år:)
  og du vet, en lover jo «i gode og vonde dager», så dette er jo en fin måte å feire bryllupsdag på det!
  Jack får virkelig bli påmint om hva han har begitt seg ut på;) Og du får tydeligvis virkelig bli påmint om hvor flink du var når du valgte ektemann:)

 2. Tnååå, hjerte smerte:)
  Den derre brudekjolen din var fryktelig fin!
  God bedring!
  Selv har jeg en bebi som har glemt hvordan man sover, så det er litt hjerte smerte her også! …Hvis det er noen trøs:)

 3. Lenge leve kjærligheten! Gratulerer til dere, og god bedring! Det bryllupet deres ser bare heelt nydelig ut!

  • Thanks mom! Ja men oss i mellom, så har han sine.. kremt.. sider.. Som du ser så måtte jeg skifte slideshowet, for han skal slettes IKKE vise fjeset på bloggen.. Saklig! ;P Jack Bauer and his secret identity! ;) Anyways, fine bilder av deg ;P

 4. Gratulerer så mykje med 4års bryllupsdag! Har så mange gode minner fra den vidunderlige dagen i Provence :) Oi, oi, oi… håper ryggen snart blir i orden igjen – godt du har Jack;)

  • Tuuusen takk!!! Ja det er virkelig gode minner!! Vært hos kiropraktor igjen i dag. Stappte nåler i meg. Eg sporte om an vireligt va nødt, de va an visst? Så det får barre værr verdt det! Dessuten e det moteveka neste veka.. og eg kan kje gå!! Saklig! Har sendt deg mail btw!
   Kyss, klapp og klem!

 5. Vet ikke hvorfor jeg får bare halve kommentarene mine med når jeg skriver……Det jeg ville si videre var masse god bedring og godt at du er i gode hender med den beste Jack!

 6. Teknologien svikter meg om dagen. Mailen gir meg ikke beskjed når du svarer på kommentarene mine. Fjesboka gir ikke beskjed om nye innlegg og her om dagen fikk jeg databaseerror når jeg skulle inn på siden din! ( Vanligvis elsker jeg databasefeil for da må jeg hacke databasen, men ikke på siden din.) Men det er bagateller når det er snakk om ryggvondt! Ønsker deg god bedring og sender en stor og svært forsinket gratulasjonsklem i anledning bryllupsdagen! Du var som vanlig smashing! :) ( Skal aldri legge ut mine bryllupsbilder… høygravid og oppblåst, men o så lykkelig!)

  • Hæ er du såå datakyndig, hacke databasen.. Drømmelykke aka Lisbeth Salander liksom!! ;P
   Så bra at du sier fra! Jeg har selv opplevd mye databaseerror i det siste.. Kjedelig, for jeg skjønner ikke hva det kan være. Webhotellet som jeg har, skal liksom ha minst nedetid og er prisvinnende og greier. Jada, bla bla bla.. Nei jeg må prøve å få fiksa dette, skal oppdatere wordpress snarest, må bare ta backup av databasen først. Phu, ikke lett å drive sin egen blogg alltid.. Spesielt ikke når mine datakunnskaper kunne vært hakket bedre!!! ;)) Men jeg lærer mye av dette da! Nuff datasnakk.. Men si gjerne fra om det ikke bedrer seg! :)
   Og tuuusen takk for flotte ord kjære du!! :)))
   Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *