Hos kiropraktoren

Jeg visste ikke mye om ryggsmerte, langt mindre om kiropraktorer.. Det eneste jeg visste var at de var glad i skjelettet, og i å knekke, gnikke og gnue på det..

20052890_s

Og i følge bildebanken hvor jeg kjøper bildene.. så liker noen kiropraktorer også å late som de spiser det!

Så i går lå jeg der igjen.. Gnikking. Gnuing. (Kiropraktoren er altfor nyutdannet og seriøs til å bruke humor som et virkemiddel under seansen, så det ble ikke noe «spising». Ei heller konversering.) Riving. Sliting. Og skjelettet bare.. KNEKK!!!!

«AUUUUUUUUUU!!!!!!»

«Var det vondt?»

«Øhhh.. ja!..» Nei jeg skriker som en kvinne med veer når jeg har det behagelig!!? Duh!

«Gjør det vondt når jeg trykker her da?»

«Mhm» (Så inni hampen)

Og han bare.. «Da tror jeg vi må sette noen nåler!»

Og jeg bare.. «NÅLER? Eh, må vi det altså!?»

Og han bare.. «Ja, det er nok best!»

Og jeg bare.. «Din onde, onde mann!» (Neida, det tenkte jeg bare..)

Ingen har fortalt meg at kiropraktoren driver med nåler på si!! Hallo kjekke venner med kiropraktor erfaring!!

1347377524_6381_needle copper

Er dette noe dere vil beskrive som irrelevant informasjon kjekke venner?

Med nålene godt inni skinkene, kunne jeg puste ut igjen.. Og det var da jeg bestemte meg for å prøve meg på litt konversering med den lite snakkesalige unge herremannen (da jeg føler det er det beste å gjøre i en situasjon hvor man blotter skalkene for en vilt fremmed?!) «Er det dette som er akupunktur??»

Kremting. «Nei vi driver ikke med denslags, dette er nålebehandling av triggerpunkter!» (Årh så blondt sagt.. note to self, stillhet er en dyd!)

layout_NAKED

Nå er det jo selvfølgelig moteuke, og da er det jo et «must» at modellene kan «gå» på catwalken. Enda viktigere.. at de faktisk KAN gå!!

Så jeg fortalte ham at han MÅTTE gjøre meg frisk, sånn at jeg kan jobbe!

DA glimtet den ellers så morske kiropraktoren litt til vettu!! «Du får bare ha på deg pingvindrakt da, høhø!»

67239

Tja.. kunne faktisk funket hos Fam Irvoll!

I dag våknet jeg.. og jeg vagget mindre enn på mange dager! Og når jeg først har brukt 3 minutt på å lirke meg opp fra liggende posisjon, så klarer jeg faktisk å rydde litt her. Det trengs.. Stakkars Jack, han har nok prøvd å gjøre sitt beste.. Det ser allikevel litt ut som et sted hvor mydighetene er ute av drift, med påfølgende anarkistiske tilstander. Så da var det bare en ting å gjøre, finne frem våpenet og kjempe tilbake!

IMG_0227

En vond rygg stopper ikke meg, gi meg bare en slåbrok og en gripetang!

Så takk kiropraktoren! For at du puttet de forferdelig lange nålene i meg! Og takk kjekke venner, for at dere aldri ha fortalt meg om de nålene.. for da hade jeg aldri dradd til kiropraktoren!

Er du glad i nåler?

19 thoughts on “Hos kiropraktoren

 1. Haha, liker ikke! Men siden jeg stikker dyr daglig, så har jeg godtatt og det ikke er verdens mest behagelige ting å gjøre. Vurderte modningsakupunktur da jeg gikk gravid, men jeg ville ikke bli stukket med nåler ;)

  • Du er nå tøff som klarer å stikke med nåler og da! Respect! :)
   Nei den modningsakupunkturen kan de ha for seg selv!!
   Jeg som hadde gledet meg sånn til å teste ut den tegneappen i går da.. men så var jeg for slækk. Utrolig coolt!! Håper det går bra med innkjøring!!
   :-*

 2. Nå måtte jeg sjekke innlegget mitt om kiropraktor og der har jeg skrevet at han brukte nåler. Godt du ikke husket det for nåler er super effektivt! Skal til min kiropraktor på torsdag og gleder meg som en unge! Håper det funker like bra for deg som for meg. Bortsett fra at jeg har fått evig medlemskap hos min da jeg har skrekkelig dårlig holdning og nok får tilbakevendende problemer og bør gå jevnlig for å holde det vedlike.. blæh.. Et salgstriks, I know… men han har sååååå blå øyne at det er vanskelig å ikke tro på han ;)

  • Ja riktig.. Min har også veldig blå øyne, så det var jo vanskelig å ikke tro på at dette var det eneste riktige.. Så det blir vel et par nåler i morgen også.. ;P

 3. Ha ha, du må iallefall love meg å si fra når du kommer nedover catwalken til Fam Irvoll i pingvindrakt! (eller i noe annet kult fra henne, for du skjønner vel at jeg selvfølgelig er blodfan, farger og galskap, vi snakker VIRKELIG artigforkidsa, eller hva?)
  God bedring, med eller uten pingvindrakt!!

  • Det kunne jeg faktisk ha gjetta ja!! At du er blodfan av Fam, haha ;)
   Sånn det ser ut i dag.. så blir det pingvindrakt. Evt. tilfeldig henslengt i en seng bak på catwalken. Jeg har endel forslag her ser du.. men det spørs om de er spesielt likbare.. ;P
   Tuusen takk Hege :))

   • Ha ha, sånn lettere henslengt på catwalken med en vakker vakker kjole kunne jo fungert som fy vel?? Men bare fordi jeg er veldig nysgjerrig, hvem skal du gå for? Jeg eeelsker å se sånne kule catwalkbilder av fine (kanskje litt skakke) damer :-D

     • Ja ikke sant det KUNNE fungert.. superfungert!!
      Jeg havna jo på legevakten i natt da, så det spøker litt.. #såinnigranskauenvondt. Snakka med byrået om det i dag, at om jeg ikke kan jobbe liggendes.. så må jeg stå over. Må bli frisk til fredag, da er det Moods og 10 års jubileum i spektrum. Det kommer til å bli tidenes show.. Jeg MÅ bli frisk! Og om du er i Oslo, så MÅ du komme!! Det er 5 dager til.. medisinering, fysio og kiro i morgen.. prognosene kunne vært verre! ;)

      • Åååå kjære deg….nå syns jeg synd på deg…høres jo helt forferdelig ut!
       Hvis det ikke hadde vært for at jeg er stuck i nord med masse barn og mann på jobb langtuteigokk, så skulle jeg innmari gjerne tatt turen til Spektrum. Jeg vil se TSH også nemlig, Tina er min barndomsvenninne og nabo <3
       Åh det hadde vært kult, jeg er jo blodfan av Moods også, ikke spesielt klærne, men KONSEPTET! Fargene!! Og latteren!! YEYE! (Jeg var en av de som stolt fortalte verden at jeg syns Ari var helt KONGE ifjor Moods i fjor hi hi)
       Hvis du faktisk ikke får gå, så kan jeg sikkert få fikset barnevakt for å være stand in for deg forresten, woop woop.. Se for deg overskriften; Artigforkidsa tok en Diaperdiva!…ØØH ;-)
       Men sånn helt seriøst, jeg håper VIRKELIG du blir frisk nok, mye kan skje på fem dager! Jeg sender gode tanker og klemmer og alt ellers som ikke har med nåler å gjøre.
       Fingers crossed 4U!

       • Åh denne hadde gått meg hus forbi.. Så du kjenner Tina!! Så gøy! Jeg har jobbet mye for henne :) Jeg digger henne, og jeg digger klærne hennes! :D
        Herlig! Jeg kontakter deg som stand-in jeg da, om jeg ikke klarer å gå i morgen! Men jeg er litt bedre i dag.. så satser på at det skal gå bra! ;P Var hos kiroen igjen i dag.. Og det var no way han fikk sette nåler på meg!;) In his dreams!
        Tror ikke noe på at det er nålene som har gjort meg bedre.. Det er nok HELT SIKKERT dine gode tanker og klemmer som fiksa det!! Fosho! ;)))

        • Hun lagde brudekjolen min <3 Hvordan går det med deg i dag? Håper du slanger deg nedover catwalken iført fantastiske kreasjoner (selvom det er litt bittert at mitt livs sjanse som modell gikk rett i vasken..høhøhø).
         Spent på å se bilder av en hot mama!

         • Hun lagde brudekjolen din!! Oh mæn, hun er jo bare den flinkeste! DEN kunne jeg tenkt meg å sett!!;)
          Jeg var såpass god i går at med litt smertestillende, så stilte jeg! Gjett om det var deilig å sosialisere seg litt etter over 1 uke på soffan! Og det var en STOR produksjon, så jeg er veldig glad for at jeg ble frisk nok! Omstendig referat kjem!
          Fortsatt god helg <3

 4. Nei, jeg er ikke overvettig glad i nåler nei. Har hatt mine runder hos kiropraktor (å bære et barn på samme hofte i seks år visst ikke helt bra…) men hadde han kommet med nåler så tror jeg at jeg hadde slått. Hardt!!!
  Pingvindrakt for skakke mødre hørtes egentlig litt lurt ut, leser Fam Irvoll bloggen din tro?

  God bedring kjære du, håper nåler og knekking gjør sitt og at du snart kan kaste gripekloen og spankulere uten bekymring ned catwalken!
  Klem:)

  • 6 år på samme hofte setter nok sine spor ja.. Ja ettersom jeg har lest, så er det ikke alle kiroer som driver med nåler. Kunne jeg ikke bare funnet meg en som ikke gjorde det in the first place??! Nei..
   Og det vil jo overraske meg om hun IKKE leste Diaperdiva.. så jeg får nok snart tlf om forandring i både koregrafi og tema! Mote for skakke mødre! ;P
   Tusen takk for det Hanne :)))
   Hugses <3

 5. Uuuups, glemte hvis å gi deg litt info om deeet ja! Ikke veldig behagelig neei, håper du blir bedre snart <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *