JEG ER EN HYKLER

Mens ungene blunder et øyeblikk, skynder jeg meg å skrive litt.. Som sagt så er alenemamma tilværelsen hektisk, og det går først og fremst utover skrivingen min. Det er ergelig når familielivet tar knekken på blogglivet! ..Barnevernet: JEG BARE TULLER!!

Tenkte å komme med noen praktiske opplysninger. Jeg er en hykler! I førjula skrev jeg et innlegg med et råd, om å unngå sosiale medier som instagram og facebook.. Men tror du ikke at jeg klarte å ende opp med TO instagramkontoer, og TO facebookkontoer?! Så dobbeltmoralsk av meg. Jeg har, for å fremstå mindre hyklerisk, bare en instagram konto nå. Og den har jeg gjort offentlig, fordi jeg har lyst til at du skal følge meg!

Du finner meg når du søker på, enten stinekahl, eller diaperdivadiary!

Og trykker du ´liker´ på Diaperdivadiary sin facebook side, får du beskjed om nye innlegg på newsfeeden din. Gla-spam som jeg liker å kalle det!

Amazing grace, de sover enda!.. Hva skal jeg bruke denne verdifulle ´meg tiden´ til????!!! Jeg har glemt hvordan det er å ha to ledige hender.. hva gjør man da lissm? Jeg tror forsyne meg at jeg lager meg en kaffe, og sjekker instagram og facebook!

 

2 thoughts on “JEG ER EN HYKLER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *